Přihlásit se a přidat recenzi

• Žádná komunikace

Objednal jsem zboží, přišlo potvrzení a od té doby žádné upozornění

• Rychlé vyřízení objednávky, vše proběhlo bez problémů.

Až budu příště potřebovat kutilské nářadí, rád se vrátím.

Dobrý den, děkujeme za recenzi a důvěru. Hezký den. Tým Domacitechnika.cz

• rychlost
    • ochota

Zboží dorazilo jak mělo. Potřeboval jsem poradit s prvním použitím - prodejce byl ochotný a poradil.

Dobrý den, Vaše recenze nás velmi těší. Děkujeme Vám. Tým domacitechnika.cz

Hodně velký výběr zboží, rychlé dodání!

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši recenzi. Tým domacitechnika.cz

• ceny, nakupoval jsem opakovaně
    • Nemají online stav zásob.

Objednal jsem 5 různých položek zn. Lindr. Napsali mi, že se jim "sešlo" více objednávek na poslední kus VŠECH položek. A teď to v e-shopu vypadá, že Lindr přestali prodávat úplně. :-(

Reakce obchodu domacitechnika.cz

Dobrý den. Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti. Bohužel došlo k restruktualizaci nabídky eshopu a nově postupně nabídka zboží nabíhá. Moc se omlouváme. Tým domacitechnika.cz

rychlost

řecká tragedie

Omlouváme se za nepříjemnosti spojené s Vaší objednávkou. Tým domacitechnika.cz

Obchod nekomunikuje :(

Reakce obchodu domacitechnika.cz

Omlouváme se za zdržení s vyřízením objednávky. Tým domacitechnika.cz

• Cena rychlost
    • Škoda že v Náchodě prodejna končí

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši recenzi. Tým domacitechnika.cz

Amaterské jednání, na webu zboží bylo, ale ve skutečnosti nebylo, menší bordel.

zboží objednano 1.7, dodnes 8.7. nedodáno, přitom deklarovali zboží na skladě

Reakce obchodu domacitechnika.cz

děkujeme za zpětnou vazbu, dnes se vaše objednávka předává dopravci.

domacitechnika.cz

• nedodržení objednaného zboží bez vysvětlení důvodu

Reakce obchodu domacitechnika.cz

bohužel nám nebylo zatím zboží doskladněno, čekáme na něj. Pokud byste vyčkat déle nechtěli, prosím o zrušení na [email protected].

domacitechnika.cz

• Co píšou že mají skladem, to taky skladem mají.
    • Komunikace Výborná
    • Osobní přístup

Reakce obchodu domacitechnika.cz

děkujeme za 100% hodnocení a doporučení našeho eshopu. Jsme moc rádi, že jste byl s průběhem objednávky, přístupem i kvalitou zboží spokojen . Přejeme aby vám zakoupené zboží dobře a dlouho sloužilo a budeme se těšit na další nákup u nás.:-)

S pozdravem, tým Domacitechnika.cz

• dlouhá doba dodání, po týdnu zboží nemám
    • žádná zpráva od obchodu, že např. zboží není skladem

Reakce obchodu domacitechnika.cz

bohužel nám nebylo zatím zboží doskladněno, čekáme na něj. Pokud byste vyčkat déle nechtěli, prosím o zrušení na [email protected], vrátili bychom platbu.

domacitechnika.cz

• skvělý přístup k zákazníkovi, možnost výběru výdejního místa, pomoc při nakládce, poměrně rychlé doručení na výdejní místo

• rychlé dodání

Reakce obchodu domacitechnika.cz

děkujeme za 100% hodnocení a doporučení našeho eshopu. Jsme moc rádi, že jste byl s průběhem objednávky i kvalitou zboží spokojen . Přejeme aby vám zakoupené zboží dobře a dlouho sloužilo a budeme se těšit na další nákup u nás.:-)

S pozdravem, tým Domacitechnika.cz

• Po stornování nabídky sekačky trávy, mi nevrátili peníze ani po 10 dnech nemám peníze zpět na účtu.

Pořád píšu na info a peníze nejsou vráceny ani po 10 dnech. Nedoporučuji

Reakce obchodu domacitechnika.cz

jak jsme vás informovali, peníze se vám zaslali zpět. Mrzí nás situace s vaší objednávkou.

S pozdravem, tým Domacitechnika.

• Poměrně rychle vyřízeno

Reakce obchodu domacitechnika.cz

děkujeme za 90% hodnocení a doporučení našeho eshopu. Jsme moc rádi, že jste byl s průběhem objednávky i kvalitou zboží spokojen . Přejeme aby vám zakoupené zboží dobře a dlouho sloužilo a budeme se těšit na další nákup u nás.:-)

S pozdravem, tým Domacitechnika.

• objednane zboží 2kusy (mali jen posledny kus), komunikace vyborna, penizky poslané zpatky.

Reakce obchodu domacitechnika.cz

děkujeme za 80% hodnocení a doporučení našeho eshopu. Jsme moc rádi, že jste byl spokojen zejména s komunikací . Přejeme aby vám zakoupené zboží dobře a dlouho sloužilo a budeme se těšit na další nákup u nás.:-)

vše dle očekávání