NEDOPORUČUJI !!!!!! Hrozná kvalita i přístup .....
Objednáno před týdnem zboží skladem a stále nedošlo.
Žádná komunikace od doby objednání, žádná zpráva po celém týdnu, kdy se mohla objednávka očekávat … nic…
- Při vrácení zboží jsem balíček odeslala na adresu v Čr,ten se mi vrátil zpět opět jsem je poslala na Slovensko, kompenzaci nákladů žádná neproběhla. Zkušenosti?už si nic objednávat nebudu.
- Bez vrácení kompenzace nákladů
Pokud je někde uvedeno, že je zboží skladem, tak by skutečně skladem mělo být. Po týdnu od objednání, když jsem začal zjišťovat aktuální stav objednávky, tak mi bylo sděleno na infolince, že bude objednané a již zaplacené zboží po víkendu (10 dní od objednání). Oslava dcery pro kterou jsem zboží kupoval byla naprosto v troskách, protože zboží včas nedorazilo a nikdo se neobtěžoval informací o prodlení sdělit zákazníkovi. Zde už nikdy!!!!
- Zboží objednáno před 10 dny. Psala jsem několik emailů, sms, volala. Vše bez odezvy. Dnes mi to zvedla paní a slíbila, že zjistí stav objednávky a zavolá zpět. Nezavolala, nenapsala.
- Mezi recenzemi někdo radil, ať objednáváme na dobírku, pro případ, že zboží nebude - nemusíte řešit vrácení peněz. Naštěstí jsem to také tak udělala. Od firmy se sídlem na Slovensku nečekejte rychlé dodání.
Nulová komunikace se zákazníkem, naprosto vás ignorují. Netušíte jestli zboží bude či nebude. Prodávají něco co očividně nemají. Pokud objednáváte dárek k narozeninám jako já, doporučuji jít jinam. Jsem velmi zklamaná.
- Strašně dlouhá doba doručení
- Nikdo mě neinformuje o stavu objednávky
Na zboží byla 2.12.23 přijata objednávka a tento den byla provedena také platba. Dne 3.12.23 byla platba od dodavatele potvrzena. Dne 8.12.23 jsem se písemně dotazoval v jakém stavu je objednávka, na tento nikdo nereagoval ale druhý den 9.12.23 přišel dotaz jak hodnotím obchod. To si asi děláte ze zákazníků srandu!
- Katastrofální komunikace s obchodem... neexistující telefon apod!!!
Tady už nikdy!!! Otřesná komunikace, neexistující telefon.. Vrácení zboží jedině na Slovensko.. Drahé poštovné apod!!!!
Je rozbité...