Doručení dle zprávy SMS bylo 16.11.bohužel nikdo se neozval...

Reakce obchodu DOBRÝ-OBCHOD.CZ

Je nám velice líto, že nejste spokojen, ale z naší strany proběhlo vše správně. U objednávek s platbou převodem čekáme na přijetí platby. Platbu jsme obdrželi 15.11. a tento den bylo zboží expedováno. Doručení bohužel neovlivníme:

• 1.2.objednáno, zatím nedorazilo.

Reakce obchodu DOBRÝ-OBCHOD.CZ

Chápeme Vaši nespokojenost, ale zásilku jsme odeslali a bohužel někde se zatoulala u Zásilkovny. Reklamaci můžete podat na emailu [email protected] nebo na tel. čísle +420 216 216 516. Číslo zásilky je Z 275 0200 657.

• Dlouhá doba dodání

Reakce obchodu DOBRÝ-OBCHOD.CZ

zboží jsme Vám odeslali hned druhý den po přijetí objednávky. Co se děje se zásilkou potom, to již bohužel neovlivníme. Z naší strany bylo vše v pořádku.

Jan Juřica, DOBRÝ-OBCHOD.CZ

• Příspěvek byl odstraněn na žádost zákazníka, který situaci s obchodem ke spokojenosti vyřešil.

Objednané zboží přišlo s jinýma rozměrama nešlo to na objednané auto(byla nutná úprava spodního rámečku.)

Zboží neodpovídalo uvedenému popisu.

• rychla spoluprace
    • nevim

doporucuji

• Vše co jsem chtěl jste měli.
    • Přišel mi mail že je zboží k vyzvednutí a když jsem přišel na prodejnu tak pro mě nebylo připraveno a že přijde za tři dny. Nepřišla mi ani sms že se stali komplikace a zboží bude později.

Reakce obchodu DOBRÝ-OBCHOD.CZ

E-mailem jsme Vám potvrdili dodání zboží do dvou pracvovních dnů a také jsme Vás informovali, že naskladnění bude potvrzeno dalším e-mailem. Vinou dodavatele bylo zboží naskladněno o jeden den později, o čemž jsme Vás telefonicky informoval. K nedorozumění bohužel došlo z důvodu opoždění dodávky zboží naším dodavatelem, za což se Vám ještě jednou omlouvám.