Rychlé vyřízení, informační maily o stavu objednávky, skvěle zabaleno (naprosto dokonale z hlediska bezpečnosti, aby se zboží nezničilo).
Rychlá a konkrétní komunikace a to jak cestou emailu tak i mobilním telefonem.
- Zboží nebylo kompletní. Protože se jednalo o set a nebyla zásilka kompletní. Nebyl dodán case, který nebyl momentálně na skladě. Takže doufám že v brzké době dojde. Jak přislíbili pracovníci odbytu.
Reakce obchodu DISCOkatalog.cz
Dobrý den, poslední informaci od nás, že case obdržíte později, jste odsouhlasil. Dnes zboží dle domluvy odchází!
- má dobré zboží
- perfektní komunikace
- nevím o žádných
Super
- Cena,skladem
Ok
- Jen tak v obchodě tyhle produkty nenajdu.
- Není zde možnost zboží poslat poštou. Měla jsem malý balíček bez křehkých věcí, nebyl by problém.
Krásné a velmi realistické umělé květiny. Neváhejte a kupte si to co se vám líbí. Každá návštěva po vás bude žadonit info čím ty kytky hnojíte, než si šáhnou a zjistí, že je to umělý.
- dobré ceny a výše poštovného
- k negativnimu hodnocení nemám důvod
bezproblémový obchod
- na vas obchod a na lidi je perfektni spolech tak jak reknou tak to dodrži.
- źadne
je to perfektni nakupujici nebudou zlamani.
- Super ceny, příjemná komunikace, rychlost dodání!
Vše v pohodě! Doporučuji!
Strasne hodnej pan a hrozne ochotnej zatim nejlepsi jednani ze vsech obchodu ve kterych jsme nakupovaly zlatej clovek
- Rychle dodani, vyborna komunikace s obchodem
Tento internetovy obchod vsem doporucuji
urcite doporucuji jen k satelitu mi neprisel napajeci kabel jinak s cela v poradku
- Široký výber tovaru, dobré ceny
- Zlý dopravca, tovar expedovaný v piatok? Dodanie dopravcom po viacnásobnej urgencii v utorok?
- Tovar sa predražil o telefonické poplatky.
- Hovor s českou pobočkou, následne Slovenskou pobočkou, keďže objednávka bola presmerovaná.To by bolo v poriadku, možno keby ste poslali notifikačný e-mail o odovzdaní tovaru prepravcovi, tak ani to nemuselo byť.
- Niekoľkokrát volanie prepravcovi... Depo prepravcu - šofér prepravcu- centrála prepravcu a stále dokola pri pátraní po zásielke. Arogantné správanie na infolinke prepravcu...
Obchod super, skvelé ceny, rýchle vybavenie objednávky
odporúčam zmeniť prepravcu, príp.dať zákazníkovi možnosť voľby prepravy...
zaviesť sledovanie zásielky na webe -
- Dobré ceny a nabídka.
Nemám, co bych vytknul.
- velký výběr zboží
- nemá
nákupy zde doporučuji
- Je mnoho obchodů, ale jen některé nabízí sortiment doplňků, jenž jsou mnohdy zapotřebí.
- Nekontroluje obsah balení, jen přeposílá.
Pokud hledáte praktické věci a čas nehraje žádnou roli, lze jen doporučit.
- Prehledne stranky, zajimave cenove nabidky za super ceny.
Perfektni komunikace ze strany obchodu.
- Komunikace s obchodem
- Nevím