• Zboží na internetu skladem nakonec skladem nebylo

• Nic
    • Arogance při reklamaci
    • Problémy vrácením zboží
    • Nepříjemný personál

Objednal jsem si helmu, která přišla v jiné velikosti od jiného výrobce. Prej jinou nemají a mám si nechat tuhle. Po urgencích jsme se nakonec dohodly na vrácení peněz ( které už i přišli). Ovšem celou dobu arogantní přístup!! Když jsem to chtěl řešit s nadřízeným tak mi bylo řečeno že on to semnou řešit nebude a vyřeším si to se zaměstnancem. Zde už určitě nikdy nenakoupím.

Zboží dorazilo brzo krabice byla rozmočena návod na montáž nebyl.

Bohužel nedorazil ani e-mail že zboží je nachystáno nebo že objednávku přijali. Jako by e-shop ani nefungoval. Koupil jsem zrcátka nakonec jinde.

Reakce obchodu Dirtbikes

Dobrý den, velmi nás mrzí Vaše špatná recenze, zboží jste měl na prodejně nachystáno hned druhý den. Bohužel jste nereagoval na volání - 5x během dvou dní a bohužel ani na sms zprávu, kterou jsme Vám odeslali následující den. Od Vás jsme neměli žádnou zpětnou vazbu. Vše máme samozřejmě řádně zdokumentováno. Možná jste omylem zadal špatné číslo telefonu, ale to my již nemáme jak zjistit. Na eshopu máme uvedeno několik kontaktů, na které se můžete v případě potřeby obrátit, ale nekontaktoval jste nás ani telefonicky ani mailem.
    Díky, s pozdravem Lukáš Burda

• Zboží, které jsem objednal už bylo dávno vyprodané a v eshopu bylo vedeno stále k prodeji

• firma inzeruje zboží, které nemá a ani nebude mít skladem

• Nepravdivé údaje v e-shopu

Nedoporučuji nákup v tomto e-shopu. Pokud někdo plánuje něco koupit v tomto e-shopu, tak bych jim nejprve napsal e-mail, abyste skutečně věděli, za jakých podmínek Vám něco prodají. To, co uvádí na svých stránkách, anebo co máte přímo v objednávce, se nakonec může zcela změnit.

Nejprve jsem měl u zboží v hodnotě cca za 31.000,-Kč uvedenou dopravu zdarma. Následně mně při uzavření objednávky dali dopravu za 1.000,-Kč. Na to mně přišel e-mail, že doprava bude stát 2.000,-Kč. Tohle je naprosto neseriózní jednání.

Reakce obchodu Dirtbikes

je nám to líto, ale v obchodních podmínkách máme napsáno, že se cena dopravy strojů určuje dle místa dodání a typu stroje. Dopravu si zajišťujeme sami a opravdu je cena vždy dotovaná a nepokryje ani náklady na naftu, ale bereme to jako službu zákazníkům.
    Doprava se neplatí v případě osobního převzetí na jedné z našich prodejen nebo v případě dopravy do 30 km od prodejny.

- z obchodních podmínek:

Doprava strojů:

dopravu objednaných strojů provádíme po domluvě se zákazníkem vlastí dopravou, nebo externím přepravcem, pro tento účel speciálně vybaveným. Cena dopravy strojů je určena dle typu a velikosti stroje a místem dodání a bude vždy předem domluvena se zákazníkem.
    Na stroji je vždy udělán kompletní předprodejní servis a je řádně odzkoušen.

• inzerují vše skladem , nemají ale nic

Objednal jsem 27 položek. všechny se tvářily skladem. Zavolal jsem aby mi ověřily, že jsou opravdu skladem, bylo mi odpovězeno, že až se dostanu na řadu zavolají ... . Po 8 hodinách jsem zavolal znovu. Z 27 položek měli skladem 6, celý den jsem promrhal čekáním na odpověď že nic nemají ikdyž tvrdí opak. Velmi neseriózní ! Lžete a záměrně uvádíte v omyl. Naštěstí nejste jediní kdo prodává zboží na čtyřkolky.

Reakce obchodu Dirtbikes

mrzí nás Vaše nespokojenost, ale bohužel jste se trefil do největšího blázince, k tomu ještě dovolené (to nás samozřejmě neomlouvá) a opravdu neumíme na každou objednávku reagovat ihned, ale snažíme se vše do 24 hodin odbavit i v plné sezóně.
    Zboží - všech pět položek co jste objednal máme aktuálně opravdu skladem

Tovar som objednala a zaplatila kartou online cez gopay. Vyzvala som predajcu na vrátenie časti prostriedkov vo výške DPH /eShop neupravuje cenu automaticky/. Predajca asi nepočíta s nákupom z inej krajiny ako z Čiech a žiaľ ich zamestnanci nemajú ani len základnú znalosť o fakturácii DPH a overenie VAT ID zákazníka v centrálnom registri ako samoplatcu DPH. Navyše mi dodnes nevrátili peniaze za zrušenú objednávku.

Reakce obchodu Dirtbikes

Moc nás mrzí Vaše negativní recenze. Jak Vám bylo vysvětleno kolegyní, na Slovensko můžeme zboží bez DPH poslat pouze v případě, že se zákazník prokáže dokladem o registraci k DPH. Vy jste nám bohužel tento doklad neposkytla a my Vám tak objednávku nemohli zaslat bez DPH.
    Máme s tím špatnou zkušenost a již jsme byli pokutováni za to, že se zákazník prokázal daňovým číslem, které mu nepatřilo a na Slovensku DPH neodvedl.
    Vy jste objednávku vytvořila 29.3.2022 ve 22:07, následující pracovní den jsme objednávku zpracovávali a z důvodu nedodaného dokladu o registraci k DPH objednávku stornovali. Dne 31.3.2022 jsme peníze posílali zpět na Váš účet. Pokud to teda trvá déle, tak bude problém v mezibankovním převodu, od nás platba v pořádku odešla.
    Děkujeme

• Zboží skladem není skladem.

No....objednal jsem bundu,měla být skladem, což nebyla,z obchodu mi volali že není,ale že bude cca za týden až ji výrobce ušije,takže na poslední chvíli nic nekoupíte. Alespoň oceňuji snahu zboží sehnat.

Dobrý den pane Lazare,

velmi mě mrzí, že s námi nejste spokojen, každopádně jsem ráda, že alespoň oceňujete komunikaci.
    Co se týká bundy, kterou jste si u nás objednal, tak skladem je a byla. Ovšem přál jste si bundu, kterou ještě nikdo na prodejně nezkoušel a není z věšáku.
    Proto došlo k tomu, že bunda nebyla ihned k dispozici a čeká se na došití. Předala jsem Vám info, že by bunda měla být v půlce března.

přeji pěkný den, díky Lucka

• Arogance, objednané zboží prodáno někomu jinému

Otřesný obchod a zkušenost. Vyhněte se této prodejně obloukem !!!!!!!

nabíječka oximiser 900 bez kabelu z krokosvěrkama a držáku na stěnu chybí taky český návod

• Žádná komunikace
    • Lžou, že je zboží skladem.
    • Drzost
    • Hana Vévodová nedokáže vysvětlit, proč nereáguje na sms.

Objednavka č. 14567034
    Kdyz vidím čtyřkolku skladem, dodání do dvou pracovních dnů, tak musí fyzicky být skladem.
    Tady semnou vyjebali a baba ještě drzá, než aby se omluvila. Dál nekomunikuje.

• Pomalá aktualizace zboží.

Den po objednání bundy mi bylo oznámeno že byla prodaná před mojí objednávkou i když v momentě objednáni byla skladem.

• řidič přivezl jiné zboží, než jsem objednával
    • obchodu trvalo 2 dny, než poslal číslo bankovního účtu, abych mohl zaplatit za zboží

• nedodržení datumu dodání