- nevim
- komunikace
- dodací lhůta
vzhledem k tomu ze zbozi za 10dni jeste nedorazilo tak mizerie
Některé díly z objednávky vůbec nedorazili. Na e-mail nereagovali. Až když jsem tam volal,tak jsem se dozvěděl,že tyto díly už nemají a mít nebudou.Že by někdo dal vědět,že objednávka nebude kompletní? Nic! Nechápu tedy,proč je nabízejí a mají je " skladem" ?? Zakončil bych to asi tak...Už nikdy více,to radši ránu do palice. :-D
došlo mi nefunkční zboží. jednoduchou zkouškou zboží u prodejce tomu šlo předejít, leč aušus dorazil až ke mně.
Reakce obchodu Díly na kotle.cz
Pokud je zboží nefukční rádi Vám jej vyměníme. Nepochopím proč nám tu píšete negativní recenzi, když jste zboží ani nereklamoval. Možná, že chyba bude uplně jinde než na naší straně.
Dílynkotle s.r.o. -
- nebylo to co jsem si obědnal
- Cena, široký sortiment.
- Komunikace ze zákazníkem.
Obchod mě zklamal. Poslali mi jen díly, které měli skladem. V balíčku bylo na papírku rukou napsáno ať si položku, kterou neměly skladem objednám znova. To ale znamená znova zaplatit dopravu 150,- Kč. Na zboží jsem nijak nespěchal, kdyby zavolaly mohly jsme se domluvit, že počkám až bude objednávka kompletní.
Dobrý večer,
zboží, které nebylo skladem jsme odeslat nemohli a většina našich zákazníků na díly spěchá jelikož chtějí topit. V případě, že si zboží objednáte znova poštovné samozřejmě nehradíte. Vždy když si u nás objednáte zboží a není objednávka kompletní neplatíte již další poštovné, poštovné je pak v naší režii. Jednalo se onodové tyče pro kotle DAKON, tyto anody budou skladem příští týden. Všichni, kteří měli tyto anody objednány budou kontaktování, zda o ně mají ještě zájem a samozřejmě při potvrzení zapaltí pouze anody bez poštovného.
Dílynakotle s.r.o. -
- Ponuka tovar ktorý nie je dostupný v iných e-shopoch
- Tovar mi nebol dodnes dodaný a to som ho nechal poslať do Prahy v čechach
Reakce obchodu Díly na kotle.cz
objednávka byla odeslána ihned po objednání a produkt Vám měl být doručen okamžitě. Zásilka ležela na poště a jelikož si ji nikdo nevyzvednul dnes se vrací zpět k nám.
Dílynakotle s.r.o. -
- Na stránkách obchodu je Mnou vydrané zboži vyobrazeno úplně jinak.
- nikde jinde jsem zboží na internetu nenašel
- výše poštovného!! Za balíček o váze 20dk.platit 15OKč je drahé!!!
Záleží co si objednávám.Já měl zboží za 206Kč a poštovné -15OKč.Což je nepoměr!
Reakce obchodu Díly na kotle.cz
souhlasím s tím, že poštovné je vysoké, ale každý zákazník u nás poštovné vidí při vložení zboží do košíku. Doufám, že Vás tato zkušenost neodradí a pokud budete potřebovat nějaké další díly, myslím si, že jsme schopni Vám nabídnou zajímavou nabídku jako omluvu za toto nedorozumění s poštovným.
Dílynakotle s.r.o. -
- snad nižší cena, ale nezkoumal jsem další zboží
- U zboží na objednávku jsem očekával dodací lhůtu kolem 2-3 týdnů, do teď nedorazila. Výrobce prý čerpadla přestal dodávat jako náhradní díly. Nemám možnost tuto informaci ověřit, ale zdá se mi dost absurdní - jak se má porouchaný kotel opravit? Zřejmě výměnou za nový :(. Teď se prý tlačí na změnu postoje výrobce. Na mé urgence už měsíc nereagují, takže nevím, co nastane.
Spíše nedoporučuji. Nabízí něco, co nemůžou dodat. Tomu moc nerozumím. Třeba se ale snaží čerpadlo někde sehnat, nicméně informace o tom žádné nemám.