- Platba proběhla převodem, komunikace mailem bezproblémová. Zboží dorazilo Českou poštou. Obchod doporučuji
- Bleskové doručení
- Skvělé zabaleno
Okamžitá obsluha, vše v pořádku.
- Rychlé jednání
Vše v pořádku, rychlé dodání
- Kvalita zboží
- Dostupnost výdejního místa
rychlé a spolehlivé dodání zboží
rychlost, spolehlivost
- Dobré ceny
- Velký výběr
Fajn ceny, pro takové ty hračičky a la Čína plně postačuje. Různé kabely a udělátka k telefonům apod. zde také najdete. Ochotný prodejce, rychlé dodání, akceptovatelné poštovné.
- spoleh i brzké dodání
- Rychlé, spolehlivé
Děklujeme
- rychlost dodání
- nic nezjištěno, nakupuji poprvé
super prodejce
Děkujeme
Rychlé dodání a výborná komunikace
Děkujeme
- Namísto objednaného ručičkového měřidla jsem dostal měřidlo s digitálním displejem.
(***Editováno***) při reklamaci jsem si musel poslechnout (***Editováno***) zdůvodnění, že však to je napsáno v obchodních podmínkách, že při nedostatku ručičkového, mi pošlou s digitálním displejem. Byl to hlas mladého člověka, což o to více nesvědčí o nějaké férové komunikaci mezi zvláště mladými lidmi, když "obchodník" dovede takhle fikaně balamutit zákazníka. Přitom by stačilo jen málo:
Před potvrzením objednávky vyrozumět zákazníka o nedostatku zboží a pak teprve, po jeho dodatečném souhlasu, objednávku na jiné zboží potvrdit !!!
Je mi špatně z toho, kam až se tenhle svět uchyluje k všelijakým (***Editováno***), jen aby do kapes podvodníků prachy tekly proudem !!! Už je mi 72 let, takže nic dlouhodobě perspektivního mě tady na tom světě nečeká, ale pokud si mladí lidé takto - podvodnou technikou - chtějí dál "vylepšovat" své aktivity, notak to Bůh s nimi !!! (***Editováno***)
Mějte hezký den a jsem s pozdravem,
(***Editováno***) -
Skvělé
Děkujeme
Doprava a komunikace s obchodem
- Komunikace
- Otevírací doba