• Platba proběhla převodem, komunikace mailem bezproblémová. Zboží dorazilo Českou poštou. Obchod doporučuji

• Bleskové doručení
    • Skvělé zabaleno

Okamžitá obsluha, vše v pořádku.

• Rychlé jednání

• Rychlost

Vše v pořádku, rychlé dodání

• Rychlost
    • Kvalita zboží
    • Dostupnost výdejního místa

rychlé a spolehlivé dodání zboží

rychlost, spolehlivost

• Dobré ceny
    • Velký výběr

Fajn ceny, pro takové ty hračičky a la Čína plně postačuje. Různé kabely a udělátka k telefonům apod. zde také najdete. Ochotný prodejce, rychlé dodání, akceptovatelné poštovné.

• spoleh i brzké dodání

• Rychlé, spolehlivé

Děklujeme

• rychlost dodání
    • nic nezjištěno, nakupuji poprvé

super prodejce

Děkujeme

Rychlé dodání a výborná komunikace

Děkujeme

Namísto objednaného ručičkového měřidla jsem dostal měřidlo s digitálním displejem.
    (***Editováno***) při reklamaci jsem si musel poslechnout (***Editováno***) zdůvodnění, že však to je napsáno v obchodních podmínkách, že při nedostatku ručičkového, mi pošlou s digitálním displejem. Byl to hlas mladého člověka, což o to více nesvědčí o nějaké férové komunikaci mezi zvláště mladými lidmi, když "obchodník" dovede takhle fikaně balamutit zákazníka. Přitom by stačilo jen málo:
    Před potvrzením objednávky vyrozumět zákazníka o nedostatku zboží a pak teprve, po jeho dodatečném souhlasu, objednávku na jiné zboží potvrdit !!!
    Je mi špatně z toho, kam až se tenhle svět uchyluje k všelijakým (***Editováno***), jen aby do kapes podvodníků prachy tekly proudem !!! Už je mi 72 let, takže nic dlouhodobě perspektivního mě tady na tom světě nečeká, ale pokud si mladí lidé takto - podvodnou technikou - chtějí dál "vylepšovat" své aktivity, notak to Bůh s nimi !!! (***Editováno***)
    Mějte hezký den a jsem s pozdravem,
    (***Editováno***)

Skvělé

Děkujeme

Doprava a komunikace s obchodem

• Komunikace
    • Otevírací doba