• Zboží bylo doručeno poškozené

Reakce obchodu di volio

Je nám líto, že došlo Vám poškozené zboží. V tomto případě je třeba poslat zprávu a fota poškození nám na e-mail [email protected] a rádi nabídneme řešení.

Za vzniklé komplikace se omlouváme a předem děkujeme za spolupráci

Zákaznická podpora Di-volio.cz

• Neochota co se týče reklamace,řeknou vám že síť která má 300cm máte natáhnout na stojan o rozměru 330cm, ze prý se to natáhne

Určitě nekupujte,já kupovala poprvé a naposled,myslela jsem že pošlou správnou síť místo toho vám řeknou no tak to vraťte na své náklady

​Dobrý den,

Mrzí nás to. Na začátku síť je hodně napnutá proto je třeba ji natáhnout ze silou. Po pár použití se síť uvolní a pak bude možné ji lehce nasadit a používat.
    Klidně můžete odstoupit od smlouvy a zboží vrátit ale tento produkt je funkční a pohodlný.

• Nafocení hezke
    • Houpačka se protáčí,je moc napnutá až vodorovná,padá se při nalézání i vylezani

Moc napnutá houpačka,člověk z ní pada

​Dobrý den,

Klidně můžete odstoupit od smlouvy a zboží vrátit avšak tento produkt je funkční a pohodlný.