- Na stránkách bylo zboží skladem, objednala jsem a po 10ti dech mi napsali, že již není skladem
- nepozornost zaměstnance
Když zboží zaplatím elektronicky a pak V8m přijde na dobírku, tak to asi každého naštve.
- Obchod proběhl korektně. Zboží po zaplacení dorazilo neporušené.
Chtělo by to uvádět také gramáž látky, ze které je oblečení vyrobeno. Rolák co jsem si objednal je velmi tenký a oblečení pod ním prosvítá. Zvlášt pokud je jinak barevné.
- Zboží mi dorazilo v poškozenem stavu čekám na vracení peněz
Zboží mi dorazilo v poškozenem stavu čekám na vracení peněz
U zakoupených šatů bylo napsáno v popisku na Vašich stránkách, že to je jen viskóza nebo bavlna (přesně si nepamatuji) a upřímně jen na omak je poznat, že šaty mají malé procento podílu tohoto materiálu, větší procento je umělotina. Barva se drobně odlišuje od detailní fotky, ale to bych přehlédla.
Spíše mě mrzí materiál. Kdybych dopředu věděla, co je to skutečně za materiál, šaty bych si nepořídila.
Jen se mi potvrdila doměnka, že lépe je zboží si kupovat osobně a ne přes internet.
Přeji hezký den.
Jana V. -
- Tento obchod prodává zboží, u kterého je horší kvalita než u Vietnamců. Po pouhém přeprání trika v umyvadle, mi odpadly ozdobné perličky, což si myslím, že u tak dost drahého trika by se vůbec nemělo stát. Ani jsem to nereklamovala, protože vím, jak reklamace končí, že by mi napsali, že jsem to špatně prala.