Dlouhodobě objednávám z různých katalogu, firem, zboží jsem si vždy musela upravit,přešit apod.poprve mi zboží padlo úplně akorát,materiál pevný, voňavý jsem maximálně nadšená a rozhodně tento obchod doporučuji
- Perfektní komunikace, neuvěřitelná rychlost odeslání a vrácení peněz za nepadnoucí oblečení.
Dokonalé. Šaty byly bleskově odeslány, sice mi nesedly, ale platba mi byla následně bleskově vrácena. Jednoznačně doporučuji!
- Velmi rychlé vyřízení objednávky -super
Doporucuji
Doporučuji 100%. Velmi rychlá výměna špatně zvolené velikosti. Skvělý obchod!!!!
U zakoupených šatů bylo napsáno v popisku na Vašich stránkách, že to je jen viskóza nebo bavlna (přesně si nepamatuji) a upřímně jen na omak je poznat, že šaty mají malé procento podílu tohoto materiálu, větší procento je umělotina. Barva se drobně odlišuje od detailní fotky, ale to bych přehlédla.
Spíše mě mrzí materiál. Kdybych dopředu věděla, co je to skutečně za materiál, šaty bych si nepořídila.
Jen se mi potvrdila doměnka, že lépe je zboží si kupovat osobně a ne přes internet.
Přeji hezký den.
Jana V. -
- Pěkné oblečení za dobrou cenu
- Na tento obchod jsem narazila úplně náhodou, ale jsem za to ráda
- Žádné
Zboží vypadá úplně stejně jako je na obrázku, takže člověku nedorazí žádný hadr a to si myslím, že už dnes na internetových obchodech není už tak běžné. Jako, co mám zkušenosti, tak je toto druhý nejlepší obchod takhle přes internet. Jsem velice spokojená :)
- nevím
spokojenost
- rychlé dodací lhůty a rychlá reakce na případnou výměnu zboží
- nezaznamenala jsem žádné
doporučuji a budu stálým zákazníkem
- Široká nabídka, kvalitní zboží, ochota, perfektní komunikace. Rychlost zaslání zboží - obratem.
Celková spokojenost.
- Pěkná riflová bunda, která vypadá i kvalitně. Za cca 800.- Kč i s poštovným, za tuto cenu by se jinde hledala obtížně. Pro rockera nezbytná součást šatníku :-)
- dobré ceny,
- Skvela komunikace, rychla dodací lhůta, dobre ceny a kvalita
- Tento obchod prodává zboží, u kterého je horší kvalita než u Vietnamců. Po pouhém přeprání trika v umyvadle, mi odpadly ozdobné perličky, což si myslím, že u tak dost drahého trika by se vůbec nemělo stát. Ani jsem to nereklamovala, protože vím, jak reklamace končí, že by mi napsali, že jsem to špatně prala.
- Kvalita,originalita, nadčasovost
- webové stránky, např.jeden druh šatů nutno dohledávat zvlášť podle barvy.
Kdo hledá kvalitu a originalitu, nápad, zde to najde.
Reakce obchodu DG-MODA.CZ
Děkujeme za nákup a doporučení. Nové stránky připravujeme.
rychlé dodání, doporučuji
Děkujeme za doporučení.
- -prehľadnosť
- -presne som potrebovala uvedený tovar
-farby a materiál mi vyhovujú
-46/48 presne zodpovedá
- odporúčam !Reakce obchodu DG-MODA.CZ
Děkujeme za Váš nákup a doporučení.
- Velice dobrá a rychlá komunikace, rychle zodpovězené všechny otázky týkající se produktů
- Za mně špatné číslování, konkrétně v mém případě to byly kalhoty
Obchod doporučuji, zboží jsem sice vrátila, ale byly mi vráceny v pořádku peníze.
- hezké zboží
- super domluva
- -
Vše ok, zboží na požádání přeměřili, výměna proběhla také v pořádku, i doručení proběhlo dle mého požadavku.
Reakce obchodu DG-MODA.CZ
Děkujeme za nákup a hodnocení.
- Rychlost, komunikace při přepravě.
Nemam nic, na co bych si stěžovala, zboží vyoada tak, jako na obrázku, a dorazili včas a v pořádku.
- široky vybčr
ok