- Dne 2. 10. 2023 jsem objednala a zaplatila přes bankovní účet zboží. Dne 5. 10. jsem ještě nedostala žádnou zprávu o stavu objednávky. Po tel. domluvě mi bylo sděleno, že zboží bude odesláno. Dne 9. 10. ještě nemám zprávu, že by bylo zboží připraveno k vyzvednutí.
- Obchod uvádí dane ceny, poté po 13 dnech oznámí, že objednavku zruší, že se spletl v ceně.
- lživé informace
Po týdnu čekání žádný kontakt, reakce obchodu.
Zboží mělo být skladem
objednávku zruším, v dnešní době tohle fakt nééReakce obchodu DF BYLINY
od 2.1. do 22.1. probíhaly v našich expedičních skladech inventury. O této skutečnosti byli všichni zákazníci předem informováni - jak na webu, tak v průběhu objednávky v nákupním koši a to červeným písmem. V této době jsme neodesílali zásilky a nebyla k dispozici kontaktní linka - všichni jsme počítali zboží na skladech a "papírovali".
Vaši objednávku č. 21825273, platba na dobírku, vytvořenou v našem eshopu 5.1.2023 jsme dnes vyexpedovali, neboť jsme od Vás neobrželi žádný email o zrušení této objednávky.
Ještě jednou Vám děkujeme za objednávku. V případě dalších dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat.
Marek Novotný -
Obchod nedoporučuji, nereagují na email telefon vypnutý a zásilka nikde.
Reakce obchodu DF BYLINY
od 31.8 do 19.9.2021 jsme měli firemní dovolenou, zásilky jsme nezasílali a kontaktní linka nebyla obsluhována. Tato informace byla prezentována na webu, byla součástí kopií objednávek zákazníků - potvrzení objednávek přicházející na jejich email.
Vaše zásilka Vám prostřenictvím Zásilkovny byla dodána.
Děkuji za pochopení!
Marek Novotný
odd. péče o zákazníky -
Dvakrát jsem psala na e-mail, v jakém stavu je moje objednávka, bez odpovědí.
Tento e-shop už nepoužiji.Reakce obchodu DF BYLINY
na webových stránkách jsme prezentovali naší firemní dovolenou od 29.5. do 13.6. 2021. Pro vstup na naše stránky byl nutný souhlas zákazníka s tímto sdělením a rovněž se souhlas uložil do objednávek.
Vaše objednávka byla ze dne 31.5.2021 a proto Vám nikdo na Vaše emaily neodpovídal.
Dne 14.6. jsme Vaše emaily vyřídili a na základě Vašeho požadavku peníze za 1 ks výrobku vrátili zpět na účet.
Marek Novotný
odd. péče o zákazníky -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
zboží bylo prošlé
Reakce obchodu DF BYLINY
nezaznamenali jsme od Vás žádný email, či telefon s reklamací. Zboží máme od výrobce "čerstvé" a vždy expedujeme nové šarže. Tuto informaci se dozvídáme až z hodnocení obchodu.
I tak děkujeme za Váš příspěvek.
S přáním hezkého dne Marek Novotný