• zbozi naprosto neodpovida obrazku. jedna se pouze o jeden tvar, ktery je navic z druhe strany plochy

Reakce obchodu Dětský krámek.cz

Dobrý den, Vámi objednané drahokamy jsou opravdu z jedné strany ploché, aby se daly využít na zmiňované dekorace, nalepení, mandaly,.. (dle popisu u produktu). Velmi mě mrzí, že jste si toho na fotce nevšimla a jste s tímto produktem nespokojená. K produktu jsem přidala další fotky, děkuji za upozornění, teď je to snad lépe viditelné.
    Máte samozřejmě možnost vrácení zboží, pokud s ním nejste spokojena.
    Ještě bych ráda ke komunikaci - každému zákazníkovi posílám zprávu já osobně, žádný automat, nevím tedy, jak bych mohla ještě více komunikovat. V sobotu dopoledne jste objednala, já v pondělí dopoledne poslala fakturu a informace o tom, že budu ten den předávat do rukou zvolenému dopravci, tak jsem také učinila. Nevím, co bych měla ještě více psát...

Přeji hezký den.
    Daniela Kobíková

Dodané zboží se zcela lišilo od produktu inzerovaného na stránkách obchodu, kvalitou a zejména vzezřením, místo ptáčka s hnědým bříškem a modrou hlavičkou dorazila oškubaná slepice s černou hlavou a polámanýma nohama

• Uvadi ze je zbozi skladem a skutecnost je, ze zbozi skladem neni.

Vážená paní,
    u Vámi objednaného zboží bylo uvedeno - skladem u dodavatele, nikoliv skladem u nás. Jednalo se o hračky značky Grimm´s s kterými je to před Vánoci, věřte, velmi obtížné... a každý rok "frčí" něco jiného a nejde se dost dobře "předzásobyt" do e-mailu jsem se velmi omlouvala za vzniklou situaci.. i mě mrzí, že jsem nebyla schopna zboží dodat. Třeba Vás a Vaše děti potěšíme někdy příště... přeji hezký den. Daniela Kobíková

katastrofa

Reakce obchodu Dětský krámek.cz

Dobrý den, velice nás mrzí Vaše hodnocení i přesto, že vaše objednávka byla vyřízena po telefonu a expedována v rámci předvánočních možností.