Nenakupuji často, hodnotím dobře tuto doručeno objednávku.….,,
- Veľký výber batohov
Batoh som objednávala cez víkend, v pondelok poobede ešte nebol pripravený k vyzdvihnutiu, ale keďže som ho pre dcéru na druhý deň potrebovala na tábor, šla som tam a na počkanie mi všetko pripravili. Slečny na predajni boli veľmi ochotné a milé, aj keď je teraz v auguste obdobie nákupu aktoviek a majú plné ruky práce.
Dobra komunikace,vyhodna cena,rychle dodani.
- Příznivá cena
- Bezproblémová komunikace, zboží bylo dodáno v pořádku a včas.
- Vše v pořádku!
- rychlá příprava objednávky k odběru
- široká nabídka školních potřeb - doplnila jsem dětem zrovna zásoby
- velmi rychlé vyřízení objednávky
Dosud zboží nedorazilo, ač eshop avizoval odeslání 18.7.2023. Dnes je 21.7. a od eshopu žádná zpráva.
Reakce obchodu Detskyeshop.cz
omlouváme se za zdržení expedice Vaší objednávky. Bohužel se při její předchystávání nedohledala jedna položka a musela se znova objednat. Chybějící položka dorazí zítra, kdy bude Vaše objednávka i předána přepravci.
Děkujeme za pochopení
- Dlouhá doba doručení.
- Nekvalitně zabalené zboží.
Všechno zboží bylo při objednání skladem, přesto dorazilo až 9. den po objednání. Žádná omluva, ani vysvětlení.
Školní potřeby na volno položené v krabici, kde létaly jak "vítr v bedně". Naštěstí se nic při přepravě nezničilo.Reakce obchodu Detskyeshop.cz
jedna položka z Vaší objednávky skladem nebyla a čekalo se na její doskladnění.
Co se balení týče, děkujeme za reakci. V sezoně nám vypomáhají brigádnici a není možné uhlídat každou zabalenou zásilku. Zabezpečíme jejich přeškolení.
Detskyeshop.cz -
- velký výběr a pomoc s výběrem aktovky
- zboží bylo doručeno téměř po 14 dnech od objednání, i když na obchodě tvrdili, že do 3 dní bude u nás
Reakce obchodu Detskyeshop.cz
za dlouhou čekací dobu se omlouváme.
Detskyeshop.cz -
profesionální přístup prodavačky, která se nám věnovala a poradila
Přehledné.Rychlé dodání.Rozumné ceny.
- Bleskove dodani
Zboží mi bylo doručeno opravdu rychle. Za mě velká spokojenost, rozhodně doporučuji
Rychlé vyřízení objednávky a kvalitní i hezké zboží.