bez poznámek
- Rychlé odeslání a doručení.
- Dobré ceny.
- Rychlé a spolehlivé vyřízení
Doporučuji
Spokojenost velká.
Velký výběr, dokonce i nevystavené aktovky byly k náhledu na displeji a ihned k dispozici, pokud byla skladem. Paní se nám věnovala, poradila, nastavila batoh přímo na dítě. -
- Velice ochotna pani prodavacka. Poradila s vyberem.
- Kvalifikovaně poradí s výběrem.
- Po osobní návštěvě zboží, které momentálně nebylo skladem nezávazně objednali k vyzkoušení.
Obchod měl skladem i zboží, které jinde už nešlo sehnat, a navíc za výhodnou cenu, odeslání bleskurychlé, zboží v pořádku, naprostá spokojenost:)
- Zajímavý výběr
- Dobré ceny
+rychlost doručení
Byla jsem mile překvapena bleskovým dodáním.
už jsem objednávala a vzdy spokojenost
Výhoda je že si zboží vyzvednu v místě bydliště.
- vše funguje jak má
- rychlé odeslání, vše ok
nic
Příste radeji doručeni do boxu Zasilkovny
Objednala jsem ráno zboží, které bylo skladem s osobním vyzvednutím. Po 3h se nic nedělo tak jsem se snažila několikrát telefonicky kontaktovat eshop, kdy bude zboží k vyzvednutí. Bez úspěchu. Odpověď jsem dostala odpoledne- z důvodu inventury se mohu zastavit až za 5 dní. Tato informace nebyla u objednávky nikde uvedená (při online objednávce si opravdu nerozkliknu zvlášť pobočka Brno, kde to bylo následně uvedeno). Na zboží jsem spěchala a proto zvolila tento obchod v Brně. Komunikace velmi špatná.
- rychlost
- komunikace
- Vše v pořádku
- Objednávka byla vyřízena okamžitě.Se zbožím jsem spokojena,batoh vypadá kvalitně.
Rychlá dodávka, vstřícná komunikace, v případě potřeby dobře poradí.