- Rychlé dodání, výborná komunikace.
- Předražené!Zboží lze zakoupit na jiné internetové stránce (zahraniční) za třetinovou i nižší cenu včetně poštovného!
Obchod je v pořádku, pokud vám nevadí, že zaplatíte za zboží z Číny mnohonásobně více, než je jeho skutečná hodnota!
Reakce obchodu LUNAMI
Hezký den,
děkujeme za Vaši reakci a Váš názor.
Nezbývá mi, než na Váš příspěvek reagovat.
Netuším, jakou zahraniční internetovou adresu máte na mysli a co přesně, jaké produkty, zda jde o origilály, v jaké kvalitě a od jakého výrobce v Číně prodávají či jakým způsobem k těmto produktům přišli, za jakých výrobních a obchodních podmínek zboží nabyli a podobně.
Naopak přesně vím, kde my naše zboží do shopu nakupujeme. Naše zboží v žádném případě není nakupované v Číně, nýbrž jej nakupujeme v USA přímo u výrobce.
O tomto jste se bezpochyby přesvědčila sama před odstoupením od kupní smlouvy, že na produktech byla uvedena adresa výrobce v USA, nikoliv Made in China.
Vámi zakoupené dekorace jsou skutečně nakoupeny v USA a jsou vyráběny v licenci s Newyorským designerem.
Na veškeré námi nabízené produkty máme samozřejmě doklady o nabytí zboží, svědčící o tom, kdo je výrobce, kde byly produkty zakoupeny, celní a dovozní doklady a v neposlední řadě rovněž vlastníme zpracované české atesty na zdravotní nezávadnost vycházející z podkladů, technologické dokumentace a specifikace výrobce v USA.
Ještě jednou děkuji za Váš příspěvek
S pozdravem a přáním krásného počátku jara
Jana Purová
Lunami -
Příspěvek odstraněn na žádost zákaznice.
- Objednané zboží se neshoduje barvou, která se nabízí v e-shopu !!!!!
PO zjištění tohoto nedostatku a následnou komunikací s prodejcem nebyla chyba uznána
ani napravena.Reakce obchodu LUNAMI
Hezký den, dovoluji si reagovat na Váš příspěvek k nákupu v našem eshopu. Není pravdou, že by chyba uznána nebyla. Dodaný odstín se skutečně mírně lišil od barvy nabízené, ovšem takovýto odstín v daném názvu nakupujeme od výrobce, který odpovídá za jakost a kvalitu výrobku. Zákazníkovi byla samozřejmě nabídnuta možnost zboží vrátit, buď výměnou za jinou barvu nebo bezproblémové vrácení ceny zboží na jeho účet. Tuto možnost zákazník při telefonickém hovoru odmítl. Jsem skutečně ráda, že dle této recenze změnil názor a zboží přeci jen vrátí a my mu budeme moci bez problémů vrátit cenu zboží u nás nakoupeného. S přáním pěkného dne Dětské dekorace LUNAMI