Snadný výběr, bezvadně zabaleno,rychlé doručení!
Rychlé jednání a doručení
- Vynikající
- Nemám nic
Rychlost,perfektní balení. Ochota.
Výborně zabalené, rychlé doručení, nemám co vytknout.
- Opravdu dobrý obchod. Je vidět, že věnují péči tomu, co dělají.
- Kvalita valení
- Skvělý sortiment
******
velký výběr, rychlá dodávka zboží
Kupuji v obchodě už poněkolikáté a vždy jsem byl spokojen. Jak se zbožím, tak s cenou i s dodací lhůtou
vše v pořádku
- Rychlost a kvalita komunikace a kvalita výrobku.
- Zásilka 3 lahví byla v kartonové krabici - O.K. Láhve ale nebyly utěsněny, takže narážely o sebe. Naštěstí se nerozbily (měl jsem sjednánu pojistku). Doporučuji utěsnit např. bublinkovou folií nebo papírovým odpadem,...
Doporučuji i přes (dle mé zkušenosti) nevhodné balení 13-ti leté slivovice.
Reakce obchodu Destilerka
Dobrý den přejeme a děkujeme za feedback. Zvolil jste přepravu služby Messenger, kde dochází k ručnímu překládání zboží a po naší zkušenosti není třeba zásilky extra balit oproti jiným službám, kde se balíky třídí na automatických linkách. Proto víme, že u Messengera si můžeme dovolit min obal. Jinak pozor na to, že Slivovice ročníku 2013 není 13yo stará slivovice :-) Mějte pěkný den Pavel
- Nabídka, spolehlivost, rychlost dodání.
Nákup proběhl v nejlepším pořádku, od objednávky až po doručení.
OK
Výborné dekuji
Ceny ještě přijatelné, přehledný web, ochota, doprava za slušnou cenu nebo zdarma.
- Rychle a efektivně
Co jsem chtěl, to mám, OK
- vše proběhlo rychle
- Kvaita
- Ceny lepši než jinde
- Šíře sortimentu
Bohužel alkohol sice přišel v pořádku i s vratným obalem, ale byl nekvalitní a v mrazáku mi i zmrzl.
Reakce obchodu Destilerka
Pěkný den, tak to ihned prověříme s výrobcem, není možné aby 40% alkohol zmrzl. Pavel
Informaci jsme prověřili u výrobce, u alkoholu který má nižší obsah alkoholu není nic neobvyklého, že v dobrém mrazáku zmrzne někdy i vodka. Berte to tak, že sice čistý alkohol mrzne při -270% , tak při obsahu alkoholu 35%, to je někde mezi -17-20°C. Pavel