Bohužel alkohol sice přišel v pořádku i s vratným obalem, ale byl nekvalitní a v mrazáku mi i zmrzl.
Reakce obchodu Destilerka
Pěkný den, tak to ihned prověříme s výrobcem, není možné aby 40% alkohol zmrzl. Pavel
Informaci jsme prověřili u výrobce, u alkoholu který má nižší obsah alkoholu není nic neobvyklého, že v dobrém mrazáku zmrzne někdy i vodka. Berte to tak, že sice čistý alkohol mrzne při -270% , tak při obsahu alkoholu 35%, to je někde mezi -17-20°C. Pavel -
Česká Pošta mi zásilku ještě nedoručila, vyberte si jiného přepravce pro své zákazníky.
Reakce obchodu Destilerka
Pěkný den, to nás mrzí a omlouváme se za dopravce. Ve čtvrtek Vám odejde náhradní zásilka a tu původní si vyřídíme reklamaci s dopravcem za Vás. Pěkný den přejeme Pavel
Objednavala jsem zkraje prosince, je pulka brezna a …. Nic jsem nedostala. Mrzi me to, protoze tahle medovinka byla jinak vyborna.
Reakce obchodu Destilerka
tak to nás mrzí, zásilku jsme odeslali, jenom se bohužel ukazuje, že je zmizelá u dopravce viz odkaz https://www.balikovna.cz/cs/sledovat-balik/-/balik/NB1215077297M
Můžeme Vám tedy poslat zásilku znova, pokud budete mít zájem ? Kolegyně Vám zítra zavolá. Děkuji a omlouváme se za komplikace Pavel -
- 26 Eur za 1/2 likeru aj z dodavkou si myslí je veľmi veľa, keď liker stoji 13 Eur.preto nedoporučuje nákup z Čieh.
Táto nadhodnotena cena odradi ďaších zákaznikov. Prva obiednavka mi
nedošla,ale namiesto zásielky prišel dotanik o spokojnosti zákaznika.Reakce obchodu Destilerka
Dobrý den Dušane, děkujeme za feedback jenom mu nerozumíme. Zboží, dopravu a cenu jste si zvolil sám a nikdo Vás nenutil nákupu. Stejně tak u nás jste objednal pouze jednou a né dvakrát jak píšete. Tzn mrzí nás když odrazujete od koupi kvalitního řemeslného českého alkoholu na základě své objednávky, která byla ze 100% dodržená. Pochopili by jsme, kdyby chuť likéru byla pro Vás zklamáním nebo doprava neproběhla jak měla nebo se láhev rozbila, ale to se nestalo. Tak snad příště :-) Pavel
Objednal jsem si limitovanou láhev, která se ještě vyskytovala i u jiných dodavatelů. Přišla mě jiná láhev, napsal jsem prodejci ,ten se ozval hned a bylo mě sděleno, že se stala chyba ve skladu , ale bohužel láhev o kterou jsem měl zájem už není. Nabídli mě 3 možnosti. 1) Vrátit peníze (jenže mezitím ta láhev nebyla už ani u jiných dodavatelů . 2) Pošlou mě rozdíl mezi cenou láhvemi (což u jiných dodavatelů byla cena daleko nižší a cenový rozdíl větší) 3) Možnost výběru jiné láhve(měl to být dárek na konkrétní oslavu ) takže by se to logisticky nedalo stihnout do určitého času.
Ač nerad přistoupil jsem na možnost 2 , ať mě pošlou rozdíl mezi láhvemi, i když cena je jinde daleko nižší. Od té doby ticho po pěšině a žádná odezva . Takže příště nákup někde jinde .Reakce obchodu Destilerka
Dobrý den přejeme, děkujeme za komentář, ale mrzí nás i Váš feedback. Beru to, že jsme měli bohužel skladem jinou položku od výrobce než vámi i námi objednanou. Za chybu jsme se omluvili, nabídnuli řešení, které jste si vybral. časově proběhlo všechno z naší i vaší strany velmi rychle, objednal jste 29.2.24, reklamoval jste 1.3., 3.3. jsme nabídnuli řešení a 4.3. jsme zadali příkaz k navrácení části platby, který se provedl 6.3. 24. Neznáme moc eshopu, kde by vyřídili reklamaci do 5 dnů včetně víkendu. Proto chápeme začátek mrzutosti s naší chybou, ale že by bylo ticho po pěšině z naší strany určitě není pravda.
zboží jsem objednával 26.11.22, ale dosud jsem nic neobdržel (6.12.22).
Hodnocení pomně chcete už podruhé.Reakce obchodu Destilerka
Pěkný den Oldo, vaše hodnocení nás strašně mrzí. Ale chyba není na naší straně, že by Vám zboží nedošlo, ale proto, že jste uvedl osobní odběr na naší výdejně v objednávce. Zboží doposavad čeká na výdejně :-). My se s Vámi spojíme, na případném místě doručení a platby. S pozdravem Pavel
- Už 14 dní čekám na balíček. Jen týden trvalo, než byla zásilka odeslána a nyní pošta sdělila, že balíček byl podán špatně a nemůže mi být doručen. Snad se balíčku někdy dočkám, protože telefonicky jsem se s e-shopem nebyla schopna spojit, na emaily odpovídají tak do 2 dnů, někdy vůbec. Rozhodně nedoporučuji tento obchod!
Reakce obchodu Destilerka
Pěkný den Terezo přeji, chápu Vaší mrzutost z nedodání zásilky včas, ale velmi mě mrzí Váš komentář, který úplně není v pořádku. Zásilka byla objednána 25.11., a hned 25.11. byla předána zásilka České Poště, o tom máte jistě email v čase 15:38, následující den nám volala ČP ,že se jim nepřenesla data a tudíž jsme vygenerovali nová data a štítek, které jsme ČP předali po víkendu 2.12.12. Bohužel se vygeneroval chybou systému stejný zásilkový kód, čímž vzniknul zmatek na ČP a celkově Vám zásilka nebyla dodána a někde "cestuje" v systému ČP. Co se týká komunikace, my vždycky voláme nazpět pokud je nepřijatý hovor a na každý email odpovídáme což od 6.12. máte ve vaší komunikaci včetně dnešního rána.
Ano souhlasím s Vámi, že toto doručení zásilky nezmění a za to se Vám velmi omlouváme. Jsme jenom lidi stejně jako kolem nás :-) Snad už tedy zásilka dorazí v pořádku a přeji Vám klidné svátky vánoční. Pavel -
6 dní a zatím ,, ticho po pěšině"
Reakce obchodu Destilerka
Pěkný den Zdeňku, zjistíme co se děje, podle Vám předaných informací přepravce obdržel zásilku 22.10.2021 viz odkaz https://www.postaonline.cz/trackandtrace/-/zasilka/cislo?parcelNumbers=NB1215006035M. Dejte nám prosím čas a zjistíme kde se stala chyba. Děkuji za pochopení. Pavel
Dlouhá dodací lhůta na takový eshop
Reakce obchodu Destilerka
Ajaj, sami máme rádi když nám objednávky odjíždějí druhý den po objednání, což je vidět níže v hodnocení. Tentokrát jste si zvolila produkt, kde byl předprodej zboží, to bylo zmíněné jak u položky, tak jsme každého zákazníka informovali emailem na základě objednávky KTVodky. Proto nás mrzí, Vaše hodnocení, i když jsme uváděli ,že zboží bude distribuováno v tomto týdnu. Mějte pěkný den Pavel
Pozdní dodání zboží.
Reakce obchodu Destilerka
Velmi nás mrzí Vaše reakce, u objednávky zboží, kde jsme uváděli, že zboží není skladem a je na cestě do našeho skladu. Proto objednávat takové zboží v tomto statusu na poslední chvílí nám přijde nelogické. Přesto jsme raději pro zákazníky upravili eshop tak, aby zboží, které není skladem a i když je na cestě do skladu nebylo možné nakupovat.