• Rychlost dodání

Příjemné nakupování,rychlé dodání

• Rychlost dodání, komunikace s obchodem, kvalita, možnost vidět na obchodě v Praze

Nebojte se zeptat na cokoliv

• Krásné hodiny, kupovali jsme již druhé
    • asi nic

Kdo shání hodiny, tady si určitě vybere

Pruznost korektnost spolehlivost

• Široký sortiment

Hodiny, které mi přišly, bohužel nešly. Domnívám se, že důvodem mohlo být nevhodné zabalení hodin, které byly jen tak vloženy do zbytečně velké krabice, ve které se menší krabice s hodinami volně pohybovala. Nicméně reklamace proběhla v pořádku, hodiny mi byly vyměněny (ty druhé již došly zabalené lépe!) a nyní hodiny fungují a jsem s nimi spokojen. Takže prodejnu bych doporučil tak napůl.

Vážený zákazníku,
    hodiny byly nefunkční z důvodu vadného strojku, balení na toto nemělo nejmenší vliv.
    Vzhledem k tomu, že byly vadné hodiny obratem vyměněny za nové, věříme, že vůči této komplikaci budete tolerantní.
    Děkujeme.
    Designové hodiny

• Úzce specializovaný a ucelený sortiment.
    • Nevím

spokojenost :-)

• Obchod má velký výběz zboží, už jsem v něm nakupoval a byl jsem spokojen.
    • O 6ádných slabinách nevím.

Doporučuji nakupovat v tomto obchodě ostatním.

• široká nabídka
    • spolehlivost
    • rychlost vyřízení objednávky
    • kvalitní zboží

doporučuji

• Obrovský výběr, doprava zdarma, cena odpovídá kvalitě
    • Na výběr pouze jeden druh dopravy, nemožnost platby kartou online, což ale nahrazuje možnost uhradit dobírku kartou přímo u dopravce

Doprava zdrama, ceny srovnatelné s konkurencí, nebo nižší, obrovský výběr. Potěšil i neavizovaný dáreček k objednávce (velkokapacitní nákupní taška).

Vážený zákazníku,
    děkujeme za pozitivní hodnocení.
    K možnosti výběru dopravy si Vás dovolujeme informovat, že posledních 5 let používáme záměrně pouze jednoho dopravce (GLS), který je ale stoprocentní v dodržování termínů doručení do následujícího dne, a to i v čase předvánočního náporu a se kterým máme garanční smlouvu o bezpečné přepravě našich zásilek ke koncovým zákazníkům. Spolupracovali jsme i s mnoha jinými dopravci, ale nic z výše uvedeného se nám s nimi nepodařilo docílit, takže jsme z důvodu kvality služeb a ve prospěch zákazníků smlouvy s nimi ukončili.
    Designové hodiny

• Obchod nabizi spoustu nadhernych hodin a myslim si,ze kazdy zde muze najit"ty sve"
    • Nevim o zadnych

Pokud chcete udelat radost sobe,ci nekomu blizkemu,kupte mu hodiny,aby si vas denne mohl pripomenout pohledem na ne

• bezkonkurenční rychlost

• - velký výběr zboží
    • - rychlá dodávka zboží

- doporučuji

• široký sortiment zboží, též kamenný obchod
    • žádné

Hodiny, které neměli skladem, byli schopni dodat do několika dní i v předvánočním čase.

Jsem spokojeny s prehlednosti nabidky popisem, komunikaci. Byl prilozen i maly darek. Rad v budoucnu vyuziji Vasich sluzeb. Mohu jen uprimne doporucit.

• -objednání z domova přes net
    • -špatná komunikace obchod versus zákazník
    • -žádná sms nebo meil,kdy mi bude zboží doručena zadanou adresu

Špatná komunikace.Zboží mělo být doručeno na zadanou adresu.
    Nebyla jsem upozorněna ani sms ani meilem.
    Musela jsem si pak zboží vyzvednou na prodejně.
    Jiné obchody zasílají sms,kdy bude zboží doručeno.
    Jediné kladné- zboži došlo v perfektním stavu,dobře zabaleno,jednalo se o skleněné hodiny.

Vážená zákaznice,
    mrzí nás Vaše nespokojenost s komunikací, musíme Vás však informovat, že náš eshop má profesionální platformu a při jakékoliv změně statusu objednávky je zákazníkovi ze systému automaticky zasílaný mail o změně nebo o expedici. Nezávisle na tom pak dostáváte o expedici druhý infomail ze systému přepravce GLS, kde je uvedeno číslo balíku, doručení, odkaz na Tracking a další info. Pokud jste tedy v objednávce zadala přepravu GLS, není opravdu možné, abyste Vám tyto informace nebyly odeslány.
    Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den.

• Dobrá přehlednost
    • Skvělá komunikace
    • O žádných zatím nevím, objednávala jsem poprvé

Velmi dobrý

• Super

• doprava zdarma

• Nástěnné hodiny 5850 AMS řízené rádiovým signálem 31cm, jsme si vybrali (viz. DESIGNOVÉ HODINY) na konkrétní místo obývacího pokoje,jednak jako ukazatel času, ale větším dílem jako pěkný designový doplněk a ještě s tím bonusem, že se o ně nebudeme muset starat a budeme mít jistotu přesného času. A to byl velký omyl!
    • Po nastartování stroje vložením baterie se děly podivné věci, ale ne to, co by se dít - dle návodu - mělo. Sáhl jsem proto k náhradnímu řešení z návodu a hodiny
    • jsem umístil na sedačku o pár metrů dál. Hodiny začaly ukazovat čas ! Tak jsem potom hodiny přemístil zpět, na jejich původně rčené místo. Jdou dál, docela přesně, jak
    • to sleduji při kontrole, když si pustím
    • normální ČRradiožurnál v celou hodinu a
    • porovnávám to s polohou ručiček.
    • Takže řízený jsem vlastně radiem já. Nebudu
    • sice tak dokonalý, ale když budu dávat hodiny
    • obden přes noc na sedačku, minimálně však
    • dvakrát do roka (změna času!), mohu doufat,
    • že budu solidně vědět, kolik je hodin...
    • Proč jsem ale kupoval krásné hodiny řízené
    • radiem ??? Proč prodávající nedoporučí, aby
    • si zákazník místo, kde budou hodiny trvale umístěny, nechal proměřit, jaký je tam příjem
    • radiového signálu ???