Objednala sem co se mi líbilo a hodilo do kuchyně. Perfektní.
Vše probíhalo, jak mělo.
- Expresni dodání
Doporučuji, rychlé a seriózní jednání
- Rychle doručení, pečlivě zabaleno
- Rychlé vyřízení a dodání hodin.
Ok
V předcházejích bodech jsem se vyjádřila, že doporučuji výrobek ostatním, abych mohla pokračovat v hodnocení. Protože jde o vánoční dárek, zatím se nemůžu přesně vyjádřit. Vařízení objednávky, doprava i komunikace byly v pořádku.
- Vzhledem k dnešní hektické e-shopové době byla zakázka od objednání k doručení vyřízena velice rychle. :-)
- výborná a rychlá komunikace
- rychlé a bezproblémové doručení
Perfektní a rychlý
Výběr, kvalita, rychlost dodání.
- Hodiny fungují na baterie, jak bylo uvedeno v popisu zboží. Baterie ale vydrží pouze týden na což se obchodník neobtěžoval upozornit.
Reakce obchodu DESIGNOVÉ HODINY
Vážený zákazníku,
model, který jste zakoupil má 2 módy provozu.
Pokud požadujete trvalé svícení, je potřeba hodiny připojit do sítě přes USB kabel, který je součástí balení.
Pokud chcete chod na baterie, je potřeba nastavit úsporný režim.
Vše je podrobně popsáno v návodu.
Děkujeme za pochopení.
Designové hodiny -
- napoprvé došlo zboží s vadou, ale bylo okamžitě a zcela bez problémů vyměněno za nové. Perfektní servis a přístup
- Velký sortiment nabízených hodin
- Přehledné třídění do kategorií
- Rychlé vyřízení objednávky
- Ochota při řešení problémů
- Dlouhodobě uzavřená prodejna, dal bych přednost výběru zde. Ale jsem s výběrem spokojen
Hodiny přišly nefunkční, ale paradoxně právě proto vysoce hodnotím kvality obchodu. Pro mnoho e-shopů vztah se zákazníkem končí předáním zboží dopravci a v případě problému odkáží na seznam autorizovaných servisů a za měsíc se můžu těšit na své zboží. Designovehodiny se k tomu postavily čelem, omluvili se za problémy, za dva dny jsem měl na účtě náklady za přepravu zpět, aktivně se mnou komunikovali, zasílali informace o průběhu reklamačního řízení a za týden jsem měl doma nové hodiny.
- Kvalitní značkové výrobky
- Rychlost, jeden den objednáno, druhý den doma
Rychlost...spolehlivost
- Spolehlivý, vstřícný přístup
- Zmatky s doručením a rychlost. Ale za to už nemůže obchod, ale doručovací společnost. Nevím, jestli to je vina pouze tím, že se blíží Vánoce.
Oceňuji serióznost a rychlost při vracení peněz, akorát, z mého pohledu, bych viděl jisté rezervy v ochotě. Pokud by se obchod zrovna nepřestavoval, mohl být problém vyřešen ihned na místě.