Absolutně nefunguje, naopak mám pocit, že to ptáky láká. Momentálně mám i domu 50 ptáků.

• Poštou přišlo velmi rychle
    • Na holuby vůbec nefunguje, sedí klidně metr od toho
    • Pro lidi je to naopak velmi nepříjemné, musíme mít zavřené okno
    • Bohužel vyhozené peníze a musím říct, že u tohohle výrobku jsem čekal, že bude fungovat

Na holuby bohužel vůbec nefunguje, sedí klidně i metr kolem toho. Pro lidi je to velmi nepříjemné a i když jsem to zkusil vydržet, držel to v ruce a namířil to přímo na holuby sedící cca 4m ode mně, jen klidně seděli a probírali si peří.

Zařízení na netopýry nezafungovalo ani po mesici poiziti. 2. Přístroj na rusenu lasicek a kun nebyl včas doručen....

Do dnešního dne mi objednávka nebyla doručená, i přesto, že částka byla řádně uhrazena.

Pozor ? Absolutně nefunguje . Moje ,, milovaná kuna vyvedla mladé ,, ..... Mám dva kusy odpuzovaču a NIC . bydlí na pudě dál , jupí . moc děkuji

• Neustálá masirka reklam které je velice nepříjemná

Všeho moc skodí

• Cena

Nefunguje to! Kuny na ten plašič nereaguji! Vyhozené peníze!

Výrobek nefunguje v automobilu ani v okolí na stálé napájení

Bohužel na odpuzování krtka nefunguje, udělá si hromádky vedle plašiče

S obchodem není problém.

Jako obchod takový a rychlost doručení v pořádku. Ale po namomtování plašiče do auta zatím bez výsledku. Cosi tam leze stále dál a všude v motorovém prostoru jsou lískové ořechy. Ještě uvidím, ale asi budu muset řešit s deratizátorem.

• Nefunguje!

Reakce obchodu deramax.cz

Prosím řešte problém s technickou podporou. Děkujeme

• Rychlé vyřízení objednavky
    • Již druhý výrobek od této firmy který mi nepomohl

Reakce obchodu deramax.cz

Doporučujeme řešit s technickou podporou, může se jednat např. o nevhodné umístění produktu. Díky

• rychlost zklamání zákazníka :-( !!
    • reklama na výrobek neodpovídá skutečnosti
    • výrobek je naprosto k ničemu - cca 2 hodiny po instalaci se objevila první krtina asi 30 cm od přístroje a další utěšeně přibívají. Spíše to vypadá, že krtky přitahuje ...
    • obchod by měl vracet i poštovné za takovéto "přístroje " , takto pouze tahá z lidí peníze. A vracet by měl i za baterie - když je doporučují !!

Výrobek vracím - jsem zvědak, jak budou rychlí ve vrácení peněz ?!!

Reakce obchodu deramax.cz

Plašič vám krtky ze zahrady za 2 hodiny nevyžene. Pravděpodobně to nebude ani za 2 dny ale běžně tak do 14 dnů.

• Rychlá dodací doba
    • Produkt nefunguje, dělám i video dokumentaci..A krtek nebo hraboši vesele kopou další a další hromádky...dokonce i 10cm od odpuzovače...

Reakce obchodu deramax.cz

Po několika dnech nelze posuzovat účinnost, mějte prosím trochu trpělivosti a počkejte 3 týdny.

Ze tří doručených plašičů fungují jen dva. Než abych ale celek zabalil ao deslal, věřil jsem že ty dva mi pomohou. Stát se to může, že se najde chybový výrobek, ale o jeho funkčnosti nejsem vůbec přesvědčen. Možná je to druhem hlodavce, který se nám umísti v autě, ale ani přímé namíření plašiče v garáži na auto a otevření krytu motoru nevyhnalo během měsíce hlodavce z auta a nezabránilo novým aby se z pole přestěhovali do auta a garáže chráněné tímto výrobkem. Pomáhají jen klasické pastičky a omaštěný chleba. Za sebe, velké zklamání s produktem s tak vysokou cenou.

Reakce obchodu deramax.cz

Pokud se jedná o plašič Deramax-Auto, tak tento musí být umístěný pod kapotou vozu, nikoli vně auta.

koupil jsem plašič krtků a krtek si dělá hromádky dál a to i půl metru od plašiče a navíc, po týdnu aktivního plašení!

Reakce obchodu deramax.cz

Prosím nahlédněte do návodu, po týdnu nelze hodnotit účinnost.

Máme doma asi totálně hluché myši, neboť váš výrobek DERAMAX-Profi na ně vůbec neúčinkuje. Je to pěkně drahý drek !!!

Reakce obchodu deramax.cz

Problém prosím řešte s technickou podporou, dá se předpokládat nevhodné umístění plašiče.

• přístroj nemá požadovaný účinek

Plašič ptáků je nefunkční, ptáci létají stále!

• Jako obchod funkční.