• CHYBNÉ VYGENEROVÁNÍ PSČ A TÍM ZPOŽDĚNÍ V DODÁVCE

Reakce obchodu dentimedshop.cz

Vážený zákazníku, bohužel nejsme schopni ovlivnit, zda jste si do objednávky zadal správné údaje. V objednávkovém procesu upozorňujeme na kontrolu správnosti všech zadaných údajů. Vaše negativní hodnocení obchodu není relevantní.

Dentimedshop.cz

Objednané zboží nepřišlo, nelze se dovolat na uvedená tel. čísla - neaktivní firma

Reakce obchodu dentimedshop.cz

Vážená zákaznice. Zboží pro Vás jsme měli objednané u dodavatele. S telefonováním jste se trefila do okamžiku, kdy jsme se stěhovali do nových prostor. Tuto skutečnost i informaci o prodloužené expedici uvádíme celý týden na našich webových stránkách.

Dentimedshop.cz

První a zřejmě poslední zkušenost s tímto obchodem.
    Zboží stále nedorazilo.

Reakce obchodu dentimedshop.cz

Vážená zákaznice, objednávku jste prováděla minulý týden. Vámi vybrané ortézy se vyrábí dle Vašich parametrů, proto je delší expedice zboží. O této zkušenosti jsme Vás informovali v průběhu nákupu i v potvrzení objednávky, které Vám dorazilo do emailu.

Dentimedshop.cz

Z 10ks byli 3 ks poskozene.

Reakce obchodu dentimedshop.cz

Dobrý den. Testy na Covid si pečlivě balíme sami. K poškození muselo dojít pouze při přepravě. Škoda, že jsme od Vás neobdrželi požadovanou fotodokumentaci o poškozeném zboží. Mohli bychom se tak postarat o nápravu.

dentimedshop.cz

Avizovali doručení produktu do osmi dnů, nicméně po osmi dnech jsem to vzdal a eshopu napsal email že ruším objednávku.

Reakce obchodu dentimedshop.cz

Mrzí nás, že dodavatel měl delší expedici zboží. Omlouváme se za komplikace.

dentimedshop.cz

Přišla mi jiná barva respirátoru než jsem si objednala. A černé roušky nejsou úplně černé, vypadají spíš jako špatně obarvené...

Reakce obchodu dentimedshop.cz

Pokud jsme Vám omylem poslali jinou barvu respirátoru, omlouváme se za nedopatření. Roušky jsou skutečně vybledlé černé barvy. Jejich skutečná barva je poměrně dobře vidět na ilustračním obrázku produktu.

• velký výběr zboží
    • dlouhá dodací doba, přestože zboží bylo údajně skladem

Reakce obchodu dentimedshop.cz

Vaši objednávku jsme stihli odeslat v avizovaném termínu. Termín předpokládané expedice je třeba sledovat u všech produktů z objednávky. U Vaší objednávky vycházel předpokládaný termín dodání 7 pracovních dnů - viz. potvrzení objednávky.

Objednano, zboží zatím neposlali

Reakce obchodu dentimedshop.cz

Vážená zákaznice, velmi se omlouváme za delší expedici u Vaší objednávky. Neměli jsme všechno zboží kompletně.

dentimedshop.cz

• inzerovaná sleva na den objednávky 18.1 ve výši 5% nebyla poskytnuta jenom lež!

Reakce obchodu dentimedshop.cz

Vážený zákazníku, inzerovaná sleva měla kód slevového kupónu. Tento kód je třeba při nákupu zadat. Veškeré informace jste obdržel v newsletteru. Vaše negativní recenze není relevantní.

dentimedshop.cz

16.1. jsem urgoval nedodání objednaného zboží. Paní na telefonu mně sdělila, že zboží z nějakého důvodu zatím nebylo vyskladněno (zaplaceno je již od 8.1.) a že to prověří a dá mně telefonem zpětnou vazbu.
    Od té doby se nikdo neozval a zboží také nedorazilo.
    Z toho důvodu další hodnocení asi není relevantní.

Reakce obchodu dentimedshop.cz

Vážený zákazníku, omlouváme se za dlouhou dodací lhůtu. Objednaný tonometr aktuálně přechází na nové lepší provedení. Věříme, že se čekání nakonec vyplatí a budete s novým typem tlakoměru spokojený.

dentimedshop.cz

Velmi dlouhá dodací lhůta u zboží které není skladem, 11 pracovních dnů.

Reakce obchodu dentimedshop.cz

Vážená zakaznice, doba expedice je odlišná podle dodavatele zboží. Termín předpokládané expedice uvádíme hned několikrát. Pokud na objednávku zákazník spěchá, je možné si ji nechat rozdělit a poslat zboží skladem přednostně.

• 17 den od objednání zboží nebylo doručeno
    • neochota personálu podat informace o předpokládaném termínu doručení
    • neprofesionální přístup k zákazníkovi

Zajímavé produkty, ale bohužel čekat v dnešní době více než 17 dní na doručení zboží je pro mě dlouhá doba. Člověk by měl i rád strpení, ale v případě neochotného personálu to myslím, každého přejde. Povinnost prodávajícího informovat spotřebitele o termínu dodání zboží vyplývá ze zákona. Mě bylo řečeno, že mi tuto informaci nemohou poskytnout.

Reakce obchodu dentimedshop.cz

Vážená zákaznice, rád bych Vaše slova uvedl na pravou míru.
    Vaše objednávka měla devět různých položek zboží. Předpokládaná doba expedice byla avizivána během objednávky i v potvrzení do emailu, a bylo to 11 pracovních (nikoli kalendářních) dnů. Bylo Vám nabídnuto zaslání osmi položek přednostně, to by se do předpokládaného termínu stihlo (až na jednu položku, která by byla doposlána dodatečně).
    Kolegyně Vám sdělila, že přesný termín kompletního dodání objednaného zboží Vám nemůže poskytnout. Bohužel šlo o nešťastně zvolený výraz - bylo tím myšleno, že přes veškeré snahy zjistit tuto informaci u dodavatele jsme ji ani my přesně nedostali.
    Jako obchodní firma jsme závislí na našich dodavatelích, ani oni nemají situaci lehkou, hlavně kvůli enormnímu tlaku zákazníků a kvůli současné pandemické době.
    Na Vaše dotazy jste vždy dostala slušnou odpověď, což se zdaleka nedá říci o emailech v povýšeném tónu, které jsme obdrželi od Vás.

dentimedshop.cz

Dorazilo křeslo s pevnými područkami.Bylo objednáno s odnímatelnými. Komunikace s obchodem byla OK.Výměna ještě neproběhla??

Reakce obchodu dentimedshop.cz

Vážený zákazníku, ano, u výrobku jsme měli chybný text. Ještě jednou se omlouváme za způsobené komplikace. Na nápravě jsme se domluvili.

dentimedshop.cz

• zásilka nepřišla kompletní , chybělo zboží které jsem akutně potřebovala . Vůbec mne neupozornili, že zásilku odesílají nekompletní! chybějící vůbec nedorazilo. Počet objednaného bylo kvůli zásobám- nedostatečným poníženo.

Reakce obchodu dentimedshop.cz

Vážená zákaznice, u Vaší objednávky byla delší doba předpokládané expedice. Zboží od nás mělo odcházet až dnes. O této skutečnosti jste byla během nákupu informována hned několikrát. Vaši objednávku jsme vyřídili před termínem alespoň částečně, abychom vyhověli Vašemu přání v objednávce - že objednávka spěchá. Vaše hodnocení nás proto velmi mrzí.

dentimedshop.cz

• zboží přišlo přesně tak, jak jsem si objednala.. - velikosti i barevnost punčoch
    • balíček se na poprvé ztratil - prý chyba PPL. takže pokud objednat, tak jedině přes českou poštu, páč se to na podruhé zvládlo za 2pracovní dny.

Reakce obchodu dentimedshop.cz

Martino, jsme rádi, že s nákupem jste byla spokojena. Škoda jen, že náš obchod nedoporučujete kvůli chybě přepravce.

dentimedshop.cz

• Dlouhá doba dodání, problémy s platbou

Reakce obchodu dentimedshop.cz

Vážená zákaznice, u Vaší objednávky jsme dlouho čekali na platbu. Zvolila jste rychlou online platbu, ale platba dorazila až po zaslání náhradního podkladu k platbě. Tím se samozřejmě zásilka zboží opozdila.

• Úplně jiné zboži -polsko

Reakce obchodu dentimedshop.cz

Vážená zákaznice, úplně nerozumíme Vaší recenzi. Zakoupené výrobky jsou na vysoké úrovni (výroba inzulínových stříkaček v Německu). Mrzí nás Vaše hodnocení.

dentimedshop.cz

• dlouhé čekání na objednané zboží

Reakce obchodu dentimedshop.cz

Vážená zákaznice, Vámi objednané zboží zrovna nebylo skladem, ale objednávku jsme vyřídili v nejkratším možném termínu. Mrzí nás Vaše hodnocení.

dentimedshop.cz

• zboží nedošlo v průběhu týdne,platba zadaná jako okamžitá odchozí

mrzí mne,že ani po týdnu nemá můj muž možnost kontroly glykemie,objednané testovací proužky a lancety dosud nedorazily,platba 27.5.20 jako okamžitá :((((

Reakce obchodu dentimedshop.cz

Vážená zákaznice, u Vaší objednávky došlo následně ke změnám a platba se nanapárovala. Platbu jsme dohledali a nyní nic nebrání odeslání objednávky. Děkujeme za pochopení.

dentimedshop.cz

UŽ 11DNÍ ČEKÁM NA VYŘÍZENÍ OBJEDNÁVKY A ONI ČEKAJÍ AŽ JIM JI DODAVATEL POŠLE.

Reakce obchodu dentimedshop.cz

Velmi se omlouváme za pozdržení dodávky z důvodu náhlého výpadku v dostupnosti výrobku.