- velmi rychlé dodání, produkt opravdu funguje
- vyšší cena
- Rychlé dodání, po doručení telefonát jak jsem spokojená.
Reakce obchodu www.denatura.cz
děkujeme za pochvalu! Máme radost, že doručení proběhlo hladce a rychle. Naši zákazníci jsou pro nás prioritou, a proto vždy usilujeme o to, aby zásilky dorazily co nejdříve a bez problémů. Věříme, že vaše spokojenost bude i přetrvávat i s našimi produkty.
Jsme rádi, že vám můžeme být nablízku!
- Doručeno do druhého dne
Reakce obchodu www.denatura.cz
děkujeme za recenzi! Jakmile nám dorazí nová objednávka, děláme vždy maximum pro její rychlé vyřízení. Zákazníka informujeme o jejím stavu a máme vždy velkou radost, když vše vyjde, jak má a zákazníkovi dorazí balíček klidně i do druhého dne. Pohotová, příjemná a produktově vzdělaná zákaznická podpora je poté už jen třešnička na dortu, na kterou jsme velmi pyšní!
Přejeme krásný den! Bety z deNatury -
Vřele doporučuji. Objednávka dorazila do 2 dnů a produkty miluji :-)
Dobrý den, Terezo,
děkujeme za Vaši pochvalu a zpětnou vazbu! Je skvělé slyšet, že jste s nákupem spokojena! Vždy se snažíme, aby vše proběhlo hladce a zákazníci od nás obdrželi produkty s úsměvem. Těšíme se na váš další nákup!
Ať vám produkty přinesou radost,
- rychlost
Dobrý den, Martine,
děkujeme za kladnou recenzi. Máme velkou radost, že vám balíček bez problémů dorazil. Platí u nás jednoduché pravidlo - čím dříve k vám balíček dorazí, tím dříve uvidíte výsledky našich produktů. Na rychlé expedici nám velmi záleží a jsme moc rádi, že se u vás naše pravidlo potvrdilo!
- Rychle dodání
- Super výsledky, objednávám pravidelně
- Vyšší cena
Dobrý den, Aneto,
děkujeme za recenzi! Jsme rádi, že jste byla spokojena s rychlostí doručení i s výsledky po užívání produktů! Doufáme, že se na nás obrátíte i příště a opět Vás nezklameme.
Ohledně ceny, tu u séra na řasy dlouhodobě držíme na stejné úrovni. Snažíme se být fér a cena reflektuje vše od vývoje, výroby, obalu, know-how, dopravy až po marketing. Věříme, že i přesto každá žena dostane za tyto peníze hodnotu, kterou očekává. :)
- Rychlost, komunikace.
Dobrý den, Pohy,
velice si vážíme vašeho hodnocení a moc děkujeme za zmínění kladů! Rychlé odeslání objednávek je pro nás prioritou, protože chceme, aby se k zákazníkům jejich zásilka dostala co nejdříve. Jsme také rádi, že oceňujete i naši komunikaci – kolegyně z podpory se vždy snaží být co nejvíce nápomocné a odpovídat na dotazy co nejrychleji. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, neváhejte se na nás obrátit.
Přejeme krásný den! Bety, deNatura -
- Rychle dodání a sami volali z obchodu,zda mi zboží v pořádku dorazilo a zajímali se,zda nemám potencionální alergii na výrobek
Dobrý den, Šárko,
Jsme rádi, že vám můžeme být nablízku!
Reakce obchodu www.denatura.cz
Dobrý den, Marcelo, děkujeme vám za hodnocení! :-)
vše ok
Reakce obchodu www.denatura.cz
děkujeme vám za zpětnou vazbu! Máme radost, že jste spokojená s nákupem a všechno bylo v pořádku. Rádi vám zase brzy nabídneme další produkty, které vám věříme udělají radost!
Bety, deNatura -
- super rychlé doručení objednávky
Reakce obchodu www.denatura.cz
děkujeme vám za pozitivní recenzi! Moc nás těší, že jste spokojena s rychlostí a spolehlivostí doručení. Snažíme se, aby každá objednávka byla odeslána co nejdříve a dorazila k zákazníkovi v perfektním stavu. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak jste spokojena se samotným produktem.
Reakce obchodu www.denatura.cz
děkujeme za recenzi! Jsme rádi, že jste byla spokojena s rychlostí doručení. Spolehlivost a rychlost jsou pro nás zásadní. Doufáme, že se na nás obrátíte i příště a opět Vás nezklameme.
Bety z deNatury -
rychlé odeslání, vše v naprostém pořádku
Přejeme krásný den! Bety z deNatury -
Rychlé dodání zboží. Po obdržení zboží jsem byla kontaktována, zda-li je vše v pořádku. Zdá se, že obchod si opravdu zakládá na péči o své zákazníky.
Reakce obchodu www.denatura.cz
moc děkujeme za vaše hodnocení. Komunikace se zákazníky je jednou z našich velkých priorit a jsme moc rádi, že nese ovoce v podobě kladných recenzí. Až budete z naší strany něco potřebovat, neváhejte se na nás obrátit.
- Sérum které funguje
- Krásně zabaleno
- Dárek zdarma
Bety, deNatura -
Rychlé dodání, telefonická kontrola, zda bylo vše vpořádku.
Reakce obchodu www.denatura.cz
děkujeme za Vaše hodnocení! Rychlé doručení a příjemná komunikace jsou pro nás klíčové, proto nás moc těší, že jste s obojím spokojená. Kolegyně z podpory vždy potěší, když jejich snaha najde u zákazníků odezvu. Věříme, že budete spokojena i se samotným produktem, a že se k nám v blízké době znovu vrátíte.
Přejeme krásný den! Bety, deNatura -
- Rychlé a solidní jednání.
Dobrý den, Zdenko,
Všechno v pořádku
Reakce obchodu www.denatura.cz
velice děkujeme za pozitivní hodnocení. Těší nás, že jste s nákupem spokojená a vše proběhlo tak, jak mělo. Budeme rádi, když nám dáte v příštích týdnech/měsících vědět, jak jste spokojena se samotnými produkty.
Bety z deNatury -
- Objednávka je vždy rychle a v poradku vyrizena a doručena
Reakce obchodu www.denatura.cz
Dobrý den, děkujeme vám za hodnocení! :-) Jsme rádi, že vám objednávka dorazila rychle a vše bylo v pořádku.
Vše v pořádku.
Reakce obchodu www.denatura.cz
Dobrý den, Dagmar, děkujeme vám za hodnocení! :-) Jsme nadšení, že jste byla s nákupem spokojená.
Přejeme krásný den! Bety, deNatura