- Hezky zabalené
Dobrý den, děkujeme vám za hodnocení! :-) Hezký den, Laura, deNatura
Přišlo rychle a v pořádku
Dobrý den, děkujeme vám za hodnocení! :-) Hezký den, Laura, deNatura
- Jsem spokojená ,objednávka rychle vyřízená .
- Řasenka je super , dobře se nanáší, neštípe, pěkně drží a vydrží celý den .
Reakce obchodu www.denatura.cz
Dobrý den, děkujeme vám za zpětnou vazbu na naši řasenku. Máme velkou radost, že jste spokojená! :-) Hezký den, Laura, deNatura
Vše bez problémů.
Dobrý den, Deniso, děkujeme vám za hodnocení! :-) Hezký den, Laura, deNatura
- Aktivně se zajímají, zda-li jste s jejich zbožím spokojeni a jestli bylo doručeno v pořádku.
Reakce obchodu www.denatura.cz
Dobrý den, Zlatko, moc vám děkujeme za hodnocení! :-) Hezký den, Laura, deNatura
Po objednání balíček přišel do tří dnů.
Krásně zabaleno, vše v pořádku.
Objednala sem už podruhé, protože opravdu funguje.Reakce obchodu www.denatura.cz
Dobrý den, Gabrielo, moc vám děkujeme za zpětnou vazbu. Máme radost, že jste s výsledky spokojená! :-) Hezký den, Laura, deNatura
- Rychle doruceni, precizne zabaleno a zakaznicke centrum obchodu mi vola jestli jsem spokojena s produkty
Rychle doruceni, precizne zabaleno a zakaznicke centrum obchodu mi porad vola jestli jsem spokojena s produkty
Nakupovala jsem zde opakovane!Reakce obchodu www.denatura.cz
Dobrý den, Silvie, moc vám děkujeme za zpětnou vazbu na naše produkty, máme radost, že jste spokojená! :-) Hezký den, Laura, deNatura
- kvalitní výrobky
- péče o zákazníky, ověřování spokojenosti
- vyšší ceny
Reakce obchodu www.denatura.cz
Dobrý den, Marcelo, děkujeme vám za hodnocení. Věříme, že budete s našimi produkty spokojená i na úkor vyšší ceny. Zakládáme si na kvalitě a i z tohoto důvodu u našich růstových sér poskytujeme 100% garanci vrácení peněz, pokud se nedostaví po 3 měsících žádné výsledky! :-) Hezký den, Laura, deNatura
Rychlé dodání
Nabídka zbožíReakce obchodu www.denatura.cz
- Rychlé zaslání
- Komunikace
Dobrý den, Lucko, děkujeme vám za hodnocení! :-) Hezký den, Laura, deNatura
Vše proběhlo na jedničku, objednáno, doručeno a již užívám a aplikuji. A těším se za pár týdnů na první výsledky.
Reakce obchodu www.denatura.cz
Dobrý den, Wendy, děkujeme vám za hodnocení a těšíme se na vaše výsledky! :-) Hezký den, Laura, deNatura
spokojenost
Dobrý den, děkujeme vám za hodnocení! :-) Hezký den, Laura, deNatura
Rychlý, spolehlivý, výrobky jsou super.
Reakce obchodu www.denatura.cz
Dobrý den, děkujeme vám za recenzi a moc nás těší, že jste s našimi produkty spokojená! :-) Hezký den, Laura, deNatura
- bezproblémové brzké dodání
Dobrý den, děkujeme vám za hodnocení! :-) Hezký den, Laura, deNatura
- Kvalitní produkty, které fungují!
- Oceňuji telefonickou komunikaci se zákazníky ohledně spokojeností produktů.
S sérem na řasy jsem opakovaně velmi spokojena, řasy mám díky němu hustější, delší a tmavší.
Řasenka mě velmi mile překvapila, že přestože je voděodolná, jde naprosto jednoduše odlíčit.
Naprostá spokojenost, mohu jen doporučit!Reakce obchodu www.denatura.cz
Dobrý den, Vendy, děkujeme vám za recenzi a máme velkou radost, že naše produkty patří mezi vaše stálice! :-) Hezký den, Laura, deNatura
vše ok, kupuji opakovaně pleťové sérum, jsem velmi spokojena
Reakce obchodu www.denatura.cz
Dobrý den, Jitko, moc vám děkujeme za zpětnou vazbu na naše pleťové sérum. Máme velkou radost, že vám produkt pomáhá a vyhovuje! :-) Hezký den, Laura, deNatura
- Rychlost dodání a komunikace super.
Komunikace a doba dodání bylo super. Zboží hodnotit zatím nemohu. Používám ho krátce.
Reakce obchodu www.denatura.cz
Dobrý den, Kateřino, děkujeme vám za hodnocení. Budeme se těšit na vaše finální výsledky po 3 měsících pravidelné aplikace! :-) Hezký den, Laura, deNatura
Zboží bylo doručeno 5.6., takže celkem rychle. Samotné produkty zatím těžko hodnotit, nejdříve tak po měsíci.
Reakce obchodu www.denatura.cz
Dobrý den, děkujeme vám za hodnocení. Budeme se těšit na vaše finální výsledky! :-) Hezký den, Laura, deNatura
- Rychlost odeslani.
rychlé