Plná spokojenost s práci obchodu i s dodávkou zboží!

Reakce obchodu DEMAshop

Děkujeme za Vaše doporučení a hodnocení našeho e-shopu. Budeme rádi, když opět navštívíte náš e-shop a znovu si u nás něco objednáte.

rychlé dodání

DEMAshop.cz

Proti obchodu nemám žádné výhrady. Produkt je dobrý ale až na panty. Ty jsou bohužel nepoužitelné.

Reakce obchodu DEMAshop

Děkujeme za Vaše doporučení a hodnocení našeho e-shopu. Věříme, že opět navštívíte náš e-shop a vyberete si z naší nabídky.

DEMAshop.cz

• přišel dotazník, ale zboží nebylo zatím odeslané

Reakce obchodu DEMAshop

Děkujeme za Váš nákup. Zboží, které jste si u nás objednali, je skladem u dodavatele (dodání 3-10 dní), což znamená, že toto zboží nemůžeme odesílat hned, ale musíme jej u našeho dodavatele objednat a počkat na naskladnění. Tato informace je viditelná na našem e-shopu u každého zboží, kterého se to týká. Hodnocení z Heureky chodí automaticky po určité době, nevíme jako e-shop tuto skutečnost ovlivnit. Vaše objednávka byla vyřízena během 6 pracovních dnů, tedy včas. Věříme, že zboží, které jste si u nás objednali, slouží k Vaší spokojenosti.

pohoda

Reakce obchodu DEMAshop

Děkujeme za Váš nákup a doporučení našeho e-shopu. Těší nás, že jste s nákupem spokojeni.

• Bezkonkurenční ceny
    • Trošku delší doba dodání

• Spokojenost
    • Rychlé dodani

• rychlost, cena

velký výběr

DEMAshop.cz

• měli to, co jsem sháněla, s lepšími parametry než jinde, a za dobrou cenu

• Rychlé a spolehlivé

DEMAshop.cz

Komunikace a rychlost dodání.

• Zboží přišlo v pořádku
    • Dlouhá dodací lhůta

DEMAshop.cz

Velice dobrá nabídka a rychlé dodání objednaného zboží bez problémů .

• Vše ok

• Moc mi vyhovuje

Jsem spokojen

DEMAshop.cz

• Zboží nebylo skladem a bylo nutné čekat, až bude objednáno a dodáno. Všechno proběhlo přiměřeně rychle

Reakce obchodu DEMAshop

Děkujeme za Váš nákup a doporučení našeho e-shopu. Těší nás, že jste s nákupem spokojený.

S obchodem spokojeny.

• rozumné ceny
    • uvedeno "skladem", ale už nepíšou, že v zahraničí, takže delší doba dodání

přehledný e-shop, rychlé dodání