- Zboží neprofesionálně zabaleno, čímž došlo k závažnému poškození.
Dobrý den paní Heleno,
moc nás mrzí, že se nám objednávka pro Vás nepovedla. Peníze Vám samozřejmě ihned vrátíme.
Pokud se opět rozhodnete objednat u nás, napište nám, dáme Vám 20% slevu jako kompenzaci.
Moc se omlouváme.
- Rychlé jednání
- Podpora na telefonu
- Pomoc s výběrem
- Na prodejně nepříjemný personál
- Po vchodu do obchodu personál zamkne dveře
- Připadal jsem si že otravuji
Dobrý den pane Tomečko,
těší nás, že jsme Vám mohli pomoci s výběrem.
Děkujeme za Vaši návštěvu. Velmi se omlouváme za nepříjemnou zkušenost s personálem.
Dveře nezamykáme, pouze je udržujeme zavřené z důvodu šetření energií.
Jako obchod se zbraněmi máme povinnost mít přehled o pohybu návštěvníků.
Děkujeme za pochopení a budeme se snažit, aby Vaše příští návštěva proběhla bez jakýchkoli komplikací.
- rychlé doručení
- neshoda ohledně vrácení peněz
Po odstoupení od smlouvy (dodaný nůž měl křivou čepel) mi prodejce vrátil jen cenu zboží.
Upozornění, že vrátit se má celá zaplacená částka včetně nákladů na dodání zákazníkovi (§ 1832 OZ), suverénně odmítl.
O nastavení pravidel distančního prodeje v ČR si prodejce zajisté může myslet svoje. Jestliže se však vysloveně rozhodl je nedodržet, není to solidní partner. Obchod proto nedoporučuji.
PS Kdyby snad nakonec došlo k pohybu v oblasti svědomí, nechť je zadržená částka poukázána ve prospěch dobročinné sbírky dle vlastního uvážení. -
- Bez reakce na dotaz ohledně dodaného zboží
Dobrý den pane Martine,
velice se omlouvám, že jsme Vám neodepsali na Váš email. Bohužel jsme ho přehlédli - ještě jednou se omlouváme. Jako kompenzaci Vám můžeme nabídnout nabroušení břitvy zdarma. Kameny doporučujeme značky Shapton Kuromaku o hrubosti JIS 1000, 2000 nebo 5000. Dejte nám prosím vědět a domluvíme se dále.
Snažíme se, aby naši zákazníci byli spokojení, mrzí nás, že tentokrát se to nepovedlo. Ještě jednou se omlouváme.
Laxní personál
Reakce obchodu dellinger.cz
děkujeme za Váš názor. Vaši objednávku jsem si našla. Objednal jste si nůž 7.5. v neděli večer do OC Stromovka. Měl jste tam poznámku, že byste si chtěl objednávku převzít na pobočce v Bystré ve státní svátek. Objednávky a všechny e-maily zpracováváme tady na Bystré, která má otevřeno ve všední dny od 7,30 do 18h. Kolegyně Vám proto hned v úterý 9.5. ráno odepsala, že o víkendu a ve státní svátky na pobočce v Bystré nepracujeme, tudíž Vám bohužel nikdo dříve odepsat nemohl. Pokud toto berete jako laxní přístup, tak mě to velice mrzí. -
- Odesláno obratem
Po dobré zkušenosti s předchozí sérií jsem objednal další nože z aktuální řady Dellinger SOK Olive Sunshine. Ve srovnání s předchozí sérií (jiný vzor damašku, rukojeť o průřezu D) se velmi zhoršila kvalita provedení rukojeti, kovové zakončení výrazně nelícuje na střenku, a to u obou zakoupených nožů. Je škoda, že značka Dellinger přestala být zárukou kvality.
Dobrý den pane Petře,
chtěla bych Vám poděkovat za upozornění. Díky Vám jsme jsme okamžitě provedli důkladnou kontrolu poslední výrobní série nožů řady SOK Olive Sunshine Damascus, u které se toto projevilo. Kontrolou jsme zjistili, že tyto ostré hrany a přechody se u poslední dodané série vyskytují na většině vyrobených nožů. Vzhledem k tomu, že na střenky těchto nožů byl použit přírodní materiál – dřevo olivovníku, jsme okamžitě kontaktovali výrobce s dotazem na prověření použité technologie při zpracování tohoto přírodního materiálu. Po ověření jsme dostali vyrozumění, že na výrobu střenek opravdu nebylo použito dřevo v odpovídající kvalitě vysušení (byl použit náhradní dodavatel dřeva a spolupráce s ním byla již ukončena) a po dalších konzultacích s výrobou byla vada uznána.
Vám i všem našim zákazníkům se tímto omlouváme a pokud některý z vás má nůž SOK Olive Sunshine Damascus z této poslední série a vyskytla se u něj tato nepříjemnost, prosíme o upozornění a samozřejmě budeme okamžitě
tuto záležitost řešit k oboustranné spokojenosti. -
- kvalitní zboží
- komunikace
Eshop je asi jinak slušný, nabízí perfektní zboží, ale za zboží nabízené jako skladem a skladem pak není, bohužel musím dát negativ.
Zakoupený nůž Nakiri SOK Olive Sunshine Damascus je sice pěkný na první pohled, nicméně to rozhodně není ani náhodou damašková ocel, jak je uvedeno v popisu, vzor je na noži vygravírovaný. Byl to dárek pro manžela a je to docela velké zklamání, klamání spotřebitele!
Vážená paní Hrachová,
vážíme si každé připomínky, poznámky nebo upozornění od zákazníků a vždy se je snažíme vyřešit či vysvětlit k oboustranné spokojenosti. V tomto případě je ale váš názor ohledně „úpravy čepele nože gravírováním“ zcela mylný a určit technologii výroby není bez potřebných znalostí a nástrojů vůbec možné. Pro vaši informaci si jen dovolíme rozšířit náš základní popisek uvedený u tohoto nože na našem webu.
Vrstvy ocelí se vztahují u sendvičových nožů vždy k ose čepele nebo k jádru nože, tzn. že skladba vrstev je takováto – 33x nerez. ocel + 1x jádro + 33x nerez. ocel = 67 vrtev.
Vzor SUNSHINE, neboli paprsky slunce – je obchodní název vzoru, který vznikne při výrobě oceli v ocelárně a objeví se na čepeli, udává ho výrobce oceli, tzn. ocelárna a tak jak uvádíme v našem textu, jednotlivé kusy se od sebe budou lišit, protože NIKDY nevyrobíte čepel ze stejného místa v plátu oceli.
Jsme si samozřejmě vědomi, že se dnes vyskytují nože s „damaškovým“ vzorem, kde se „damašek“ vyrábí vygravírováním, vlisováním vzoru anebo laserováním. Bohužel ale tento postup „výroby damašku“ nemá nic společného s výše uvedenou technologií překládání ocele (neboli laminováním) a skladbou materiálu.
Omlouváme se tedy, ale vzor SUNSHINE, udávaný pro tento typ ocele, dodávaný ocelárnou prostě jiný není , nemůže být a nebude.
Tým Dellinger -
Nůž přišel naprosto tupý, nerovnoměrně broušený, okrasný nýt je z každé strany jiný a na jedné straně vystupuje z rukojeti. Pouzdro je odřené.
Dobrý den pane Horáku,
Velmi nás Vaše reakce mrzí i z toho důvodu, že jste nás po obdržení zboží nijak nekontaktoval a situaci s námi neřešil. Když jste zjistil, že nůž není dle Vašich představ, mohl jste zavolat, obratem bychom situaci vyřešili buď výměnou nože nebo vrácením peněz.
Každému zákazníkovi se snažíme vyhovět, protože slušnost a korektnost řadíme v našem podnikání na první místo.
Tato nabídka platí stále - pokud jste se zbožím opravdu nespokojený, kontaktujte nás. Určitě najdeme cestu, jak vše vyřešit.
Tým Dellinger -
Kupoval jsem nůž spíš na zkoušku, abych vyzkoušel jestli mi tento typ Nakiri bude vyhovovat. Zvolil jsem levnější variantu(cena 999Kč) a podle toho to vypadalo. Čepel nože ohlá a tupá.
Dobrý den pane Kobliho,
Velmi nás Vaše reakce mrzí i z toho důvodu, že jste nás po obdržení zboží nijak nekontaktoval a situaci s námi neřešil. Pokud Vám dorazil nůž ohlý a tupý, stačilo se ozvat a my bychom to s Vámi obratem hned řešili buď výměnou nebo vrácením peněz.
Každému zákazníkovi rádi vyhovíme, protože slušnost a korektnost řadíme v našem podnikání na první místo.
Tým Dellinger -
Přišlo úplně jiné zboží než jsem si objednal
Dobrý den pane Pavle,
velmi nás mrzí, že jsme zklamali Vás, našeho věrného zákazníka. Chybu samozřejmě hned napravíme, dnes Vám odešleme zboží správné plus dáreček k tomu. Moc se omlouváme, již se to nestane. -
- špatně dodané zboží
Rukojeť nože, který jsem si objednal měla být u konce vybraná k snadnějšímu otevíraní čepele.Rukojeť měla být s mosazného materiálu a počerněna,což nebyla,je totiž z obyčejného rezivějícího plechu !!!!!! Proto jsem se v obchodě Dellinger velice zklamal.Objednaný nůž vypadal u objednávky úplně jinak!!!!
Reakce obchodu dellinger.cz
Je nám líto této reakce, ale v popisu nože bylo uvedeno, že se jedná o rezavějící uhlíkovou ocel. Nůž Higonokami, který si zákazník vybral je v Japonsku něco jako u nás rybička. Velmi jednoduchá konstrukce za použití levných rezavějících materiálů. Doporučujeme důkladné čtení popisu produktu a v případě uhlíkových ocelí důkladnou následnou péči.
dorazilo jiné zboží než bylo objednáno :-(
Reakce obchodu dellinger.cz
Omlouváme se. V předvánočním shonu se zamotaly štítky přepravní společnosti. Vše bylo napraveno a zásilky byly nakonec dodány tak jak bylo plánováno :-)
Byla dodána zcela vadná pánev s poškozeným dnem. Vzhledem k blízkosti provozovny jsme ji osobně vraceli 2. den po vyzvednutí a byli jsme obviněni, že jsme sami dno poškodili při vaření. Po velmi nepříjemném jednání a nutnosti urgence byly peníze nakonec vráceny. Otřesné jednání odpovědného zástupce, NEDOPORUČUJI!
Reakce obchodu dellinger.cz
Pánev, kterou paní vracela byla skutečně požitá. Na obranu našeho zaměstnance prodejny musíme říct, že těžko soudit, kdo pánev použil a reakce k zákazníkovi byla adekvátní. Ještě se nám nestalo, že by v neporušeném obalu od výrobce bylo použité zboží. Myslím, že jiné obchody by reklamaci v tomto rozsahu a zjevném použití výrobku zcela zamítli. Vycházíme vždy zákazníkovi maximálně vstříc a proto jsme vrátili částku v plném rozsahu.
Velké, nepřehlédnutelné, rozdíly mezi třemi kusy stejného výrobku. Jedno akátové prkénko magnetického držáku na nože se zřetelnými znaky poškození pravděpodobně vlivem počáteční hniloby. Ze třech výrobků pouze jeden je vyroben z kvalitního akátového dřeva.
Reakce obchodu dellinger.cz
Dřevo je přírodní materiál a každý kus vypadá jinak. Všechny stojánky jsou z kvalitního dřeva a jisté nedostatky (pohledové) jsou u tohoto výrobku zcela přípustné. Rozhodně se nejedná o hnilobu, nebo jiné poškození. Naše výrobky jsou ošetřeny tak, že je to zcela nemožné.
zdaleka neodpovídá popisu už kazeta odfláknutá, na mašlích viditelné zašpinění, ostří vhodné tak na změklé máslo , hamon nakreslený a ještě špatně (Zhruba 5 cm hamonu chybí uprostřed krezby ) ,vypadá na použité špatně ošetřované a vrácené zboží které bylo přeposláno jako nové (dlouho nedostupné a náhle jeden kus ). Pečlivá kontrola provedena zřejmě slepým chovancem jedličkova ůstavu.
Reakce obchodu dellinger.cz
Nůž TANTO byl vystaven na showroomu a jelikož se jednalo a světle zelený oplet, doteky zákazníků zanechaly své stopy. Chybou zaměstnance, byl tento nůž zařazen mezi nové - za to se omlouváme a samozřejmě zboží vyměníme, nebo vrátíme peníze. Informace o namalovaném hamonu (KRESBA) a tvrdosti ostří je zavádějící. Naše katany a jiné meče jsou testovány v boji a při sekových zkouškách - jejich tvrdost a funkčnost je ověřena v praxi.
- velmi špatná komunikace
- Doporučuji neplatit zboží předem, ale až po dodání, aby bylo možné v případě potřeby rychlého dodání zboží, objednávku zrušit a objednat jinde.
- Neférové jednání
V e-shopu bylo uvedeno zboží skladem - zboží jsem objednala (v PO) a hned zaplatila. Druhý den mně přišel e-mail, že bylo zboží odesláno, pak mně volala paní z e-shopu, že zboží skladem nemají, že si tiskla jen štítek a zboží jim přijde za 2 dny a další den (v PÁ(, že mně ho pošlou. V den, kdy mělo být zboží odeslané jsem telefonovala do e-shopu a paní mně sdělila, že zboží přišlo a budou mně ho posílat a že pokud mám zvolenou dopravu do zásilkovny, obdržím ho brzy a budu ho určitě v pondělí mít. Navečer mně přišla sms ze zásilkovny, že zboží překŕačuje povolené rozměry a že ho budou vracet e-shopu.
Reakce obchodu dellinger.cz
Měli jsme problém s dopravcem. Bohužel nám zásilku vrátil z důvodu nadrozměru. Omluvili jsme se zákazníkovi a osobně doručili balíček v den, kdy byl potřeba. Mrzí nás Vaše reakce, ale pro doručení jsme udělali maximum. Dellinger
Obchod odeslal zásilku přes zasilkovnu, bohužel ta balíček nedoručila a uložila na výdejnu.
Dále se mnou nekomunikovala.
Obchod jsem kontaktovala, že mám problém s vyzvednutím zásilky, nezajímalo je to, řekli mi, že jsem si vybrala zasilkovnu a konec.
Produkt byla za 4,5tis a nezájem.
Zabezpečila jsem si vyzvednutí na poslední chvíli (šlo o dárek k narozeninám), značkový nůž byl v poškrábané dřevěné krabičce.
Už jsem neměla čas a ani chuť reklamovat.
Takhle si servis nepředstavuji.Reakce obchodu dellinger.cz
Zásilka byla odeslána dle objednávky na adresu zákazníka. Zákazník si zásilku z důvodu pracovního vytížení nepřebral a dopravci sdělil, že nemá čas. Dopravce zásilku následně uložil na výdejní místo poblíž bydliště. Náš obchod po odeslání nemůže zasahovat do vztahu dopravce a zákazníka. Co se týče reklamace poškrábané krabičky : žádnou reklamaci jsme nezaznamenali a nemůžeme se k tvrzení zákazníka vyjádřit. Veškeré reklamace řešíme vstřícně a ihned bez prodlení.
- U vás jsem zatím nezakoupil žádný výrobek,nemám co hodnotit
Reakce obchodu dellinger.cz
..pak tedy nechápu, proč nás hodnotíte a ještě k tomu negativně. Dellinger
Akátové prkénko jé krásné,ale není rovné z jedné strany se houpe.
Reakce obchodu dellinger.cz
Dobrý den, jedná se o dřevo (přírodní materiál) Je možné, že v průběhu vysychání se prkénko prohnulo. Pokud tomu tak je - samozřejmě ihned vyměníme za nové. Dellinger