Čekám od 26.3. na zboží. Zaplacené bylo hned po objednání kartou. Příšerné...tohle se mi ještě nikde nastalo.
Reakce obchodu Dekorativní Omítka
Dobrý den, pane Jerusaleme, mrzí nás vaše nespokojenost. Zásilka vám byla včera úspěšné doručena. Zpoždění vzniklo díky Velikonočním svátkům a dopravci který jeden z balíků nemohl dohledat. Z naší strany jsme jej předali ihned po objednávce a kompletní. Celou záležitost jsme se snažili vyřešit k vaši spokojenosti - bohužel dopravce o Velikončních svátcích nekomunikoval tak, jak jsme byli zvyklí.
Budeme rádi když se nám ozvete a situaci vyřešíme k vaší spokojenosti.
Tým Hermann - dekorativní omítky. -
reklamuji
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Dobré internetové stránky
- Z obrázků není poznat skutečná barevnost marmolitu a kamenného koberce. Není tak možné představit si finální vzhled nejen na domě, ale ani těch dvou věcí dohromady. Tudíž spárovat barevnost je s nulovou šancí.
- Obchod uváděl předpokládaný termín doručení. I s rezervou jsem počítal, že mi dodají zboží v termínu, což se nestalo. Nabídka pouze přepravy od We/Do, které bych si nikdy nevybral je hodně omezující. We/Do ukázalo, že má jen silné řeči, ale jinak prozákaznické jednání má jak zbytek konkurentů.
- Ze 3 balení marmolitu bylo jedno zamíchané. Takže buď svou práci odvedli z 1/3 dobře nebo špatně. Zamíchat zcela ztuhlé kamínky bylo zednickou lžicí zcela nemožné. Po pár desítkách minut míchání a skoro ohnutí osmičky roxoru se to povedlo.
Marketing obchodu je na lepší úrovni než realizace zakázky. Měli by rozšířit počet dopravců, aby si člověk mohl vybrat.
Reakce obchodu Dekorativní Omítka
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení našeho obchodu. Dovolte abych se k němu vyjádřil v bodech.
- uznáváme, že se barva po internetu těžko vybírá, proto máme u většiny produktů vratné vzorníky proto, aby jste si mohli barvu dopředu ověřit.
- Doprava WEDO sice není nejlepší volbou co se týče kvality/rychlosti ale na druhou stranu je pro naše "atypické" produkty cenově v pořádku. Ostatní dopravci jako DPD,PPL nebo GEIS chtějí zaplatit za naše produkty cca 200-300kč za 25kg. Při objednávce např. 10 kusů by tak doprava vyšla na tisíce korun - tuto možnost jsme zkoušeli ale zákazníci stejně vybírali WEDO, kde je cena poloviční.
- ohledně špatně zamíchaného marmolitu. Kolegové by měli marmolit zamíchat vrtačkou tak, aby jste vy již nemusel. Dostanou určitě za uši! Ještě děkujeme za hodnocení -
Do dnešního dne mi nebyla doručena faktura a nenašel jsem na internetu návod k aplikaci.
Reakce obchodu Dekorativní Omítka
Dobrý den, vaše hodnocení nás mrzí a omlouváme se za vzniklé problémy.. Rád bych však uvedl vše na pravou míru. Fakturu jste nedostal jelikož jste vyzvedával zásilku osobně - pokud zákazník objednává zboží v e-shopu a nechá si jej doručit dopravní službou, fakturu nalezne v balíku a přijde mu i emailem. V tomto případě stačilo napsat a rádi by jsme vám fakturu obratem zaslali.
Ohledně návodu - u každého produktu je návod ke stáhnutí - včetně obrázků. Video-návod u produktů zveřejníme během několika málo dní.
Ještě jednou se omlouvám a věřím, že s naším produktem jste spokojen byl. -
- doba dodání
- spotřeba materiálu vyšší než udávaná
- horší způsob nanášení oproti konkurenčním produktům
Doba dodání 11 dní od objednávky a až po dotazu. Dodaný marmolit v porovnání s konkurenčním Weber.marmolit se mnohem hůře nanáší, má tendenci odpadávat a musí se více přitlačit. Podkladová penetrace pouze v bílé a tedy může prosvítat podklad. Udávaná spotřeba materiálu neodpovídala. Spotřebováno místo uvedených 4kg/m2 cca 5,2kg/m2. Bylo tedy nutné doobjednat.
Reakce obchodu Dekorativní Omítka
Dobrý den, vaše špatná zkušenost nás opravdu mrzí. V drtivé většině případů jsou naši zákazníci spokojeni a pokud ne, rádi jim vyjdeme vstříc co to jen jde.
Ohledně penetrace - v tomto máte pravdu - je "bílá" a proto u tmavého marmolitu doporučujeme přidat tónovací barvu aby neprosvítala. Pokud se nepletu - tato praxe se používá i u jiných výrobců.
Ohledně spotřeby - toto mě mrzí - není však možné, že byl váš podklad nerovný a proto jste toho potřeboval více?
Děkujeme -
Z mého pohledu se jednalo o velké zklamání z přístupu obchodu. Učinil jsem celkem 3 objednávky, ani jednou zboží nepřišlo v den, kdy obchod napsal, že přijde. U poslední objednávky mi v pátek přišla zpráva, že zboží již bylo odesláno, ale obchod zboží odeslal až následující středu. Chápu, že doručení může zabrat nějaký čas, ale vadí mi, když mi přijde zpráva, že zboží je na cestě a ve skutečnosti to tak není. Když jsem napsal email, tak mi nikdo neodepsal, odpověď jsem dostal až na druhý email o týden později. Objednávka mi navíc přišla nekompletní, telefonicky jsem se domluvil, že mi obchod za nedoručenou část objednávky vrátí peníze, nicméně ani to obchod nezvládl a vrátil mi méně peněz než jsem za část objednávky zaplatil. Jako třešnička na dortu mi v balíku s barvou došel i nějaký bodel, např. vymotaná lepící páska nebo zbytky plastových pásek. Dlouho jsem se nesetkal s tak špatným přístupem a za mě tedy obchod nedoporučuji.
Reakce obchodu Dekorativní Omítka
děkujeme za hodnocení. Chápu vaši špatnou zkušenost a velice nás mrzí. Na základě žádosti našich klientů o přidání "vzorků betonové stěrky" jsme přistoupili k řešení které není ideální pro odesílání - jednoduše nemáme vhodné krabice pro vzorky. Věřím, že až nám nové krabice pro tento typ produktů přijdou, budeme schopni tyto produkty lépe a rychleji balit. V případě další objednávky nám napište a pokusíme se vám problémy kompenzovat.
Děkujeme a přeji hezký den -
Zboží bylo nedostatečné zabaleno,při transportu se otevřelo víko kýblu a omítka se vylila.
Reakce obchodu Dekorativní Omítka
Dobrý den, opravdu nás mrzí že se zásilka při cestě rozbila. Snažíme se vždy zabalit zásilku dostatečně ale pokud spadne 20kg balík z velké výšky, může se poškodit. V takovém případě však obratem zasíláme stěrku novou. prosím kontaktujte nás na [email protected] a rádi vyřešíme situaci k vaší spokojenosti.
- komunikace po emailu nulova
- objednane zbozi neprislo
Objednal jsem si vzorky marmolitu a v nedeli, 21.6.2020 prisel email, ze jsou vzorky namichane a do dvou pracovnich dnu bych je mel mit doma. Bohuzel stale nic nedorazilo a kdyz jsem zkousel ve ctvrtek kontaktovat obchod pres email, tak ani na ten nedorazila zadna odpoved.
Reakce obchodu Dekorativní Omítka
Dobrý den, moc nás vzniklá situace mrzí - neradi se vymlouváme ale situace nás postihla v tom, že jsme neměli dostatek "zkumavek" pro zaslání vzorků a čekali jsme na ty, které se nám měly vrátit. Bohužel měl i dopravce problémy a celé to trvalo.
Mohu se zeptat, jestli je již vše v pořádku?
Děkuji -
- Totální neschopnost.
V tomto obchodě už nikdy nic objednávat nebudu,takovou neschopnost jsem nezažil.Pokud potřebujete něco spolehlivě nakoupit,tak tady určitě ne!!!