Přesto, že klamě uvádějí, že je zboží skladem, po 20 dnech od potvrzení objednávky suše napíši, že zboží nebude, protože je problém s dodáním. Takže klasika, níc skladem nemají, pouze vás tahají za nos a zboží pouze preprodavaji, díky vánoční i narozeninové komplikace, tady si už neobjednam nikdy nic
Nemají absolutně přehled o množství zboží, které nabízejí. Nabízené zboží nebylo na skladě a ani nebylo možné jej objednat. Nejsou aktuální údaje o nabízeném zboží =nabízejí něco, co nemají.
Dobrý den paní Mottlová,
objednala jste 2 role tapety, které týden před vyřadil výrobce z výroby. Prostě se to může stát u tisíců tapet které prodáváme, Vaše skoro až nenávistná reakce na slušně a s omluvou zrušenou objednávku, je poněkud vyjádření ..... přeji Vám paní dokonalá, ať se Vám nikdy nic takového nestane. J. Zahradník -
Recenze byla odstraněna na základě podkladů od obchodu.
- výhody žádné
- nabízí něco, co nemá k dispozici
první a poslední nahlédnutí na stránky tohoto e-shopu a obchodu celkem
Reakce obchodu DEKORACE PRO DĚTI
jak jsme Vám již psali, Vámi objednané školní potřeby se přestali již bohužel vyrábět. I to se bohužel stává. Avšak dali jsme Vám hned vědět. Tak snad z toho nebude jaderná katastrofa. :-)
Stále se snažíme aktualizovat naše výrobky. Někdy se to bohužel stává.
Děkujeme za recenzi paní Dagmar Mašterové. -
zboží jsem objednal(a) a zatím nedorazilo
Reakce obchodu DEKORACE PRO DĚTI
bohužel došlo k nedorozumění, se zákazníkem jsme se již spojili telefonicky a vše jsme zdárně vyřešili.
Děkujeme za recenzi Janě Martínkové -
- -okamžitá reakce na můj dotaz v e-mailu
- -dlouhá doba, než vám napíší, že ani to zboží nemají na skladě..
-pokud to potřebujete dodat rychle tak na tento obchod nespoléhejte..
Reakce obchodu DEKORACE PRO DĚTI
kde se nám vytratila slušnost? Zboží dodavatel bohužel neměl.
Tak abychom Vám objednávku nezdržovali, napsali jsme Vám kde tento polštářek mají skladem a kde Vám ho okamžitě pošlou.Taková malá služba zákazníkovi. A Vaše reakce? Obchod nedoporučuji! Tak to opravdu rozum zůstává stát. Je to Váš názor a máte na něho právo.
Děkujeme za recenzi paní Pavle Hyksové -
- V komunikaci se zákazníkem. Jelikož jsem nebyla vůbec informována o tom, že má objednávka nemůže být vyřízena v co nejkratším čase, tak jsem asi po 5-ti dnech čekání volala do obchodu, kde se má objednávka zdržela a proč mi ještě nebyla odeslána, tak pán co hovor vyřizoval byl velice nepříjemný. V dnešní konkurenci si představuji přístup k zákazníkovi úplně jinak. I přesto, že zboží asi po týdnu (nevím přesně) dorazilo v pořádku, už si přes tento obchod nic neobjednám. Má představa je, že budu informována o tom, proč nemůže být má objednávka vyřízena v co nejkratším čase.
Zboží v pořádku, komunikace špatná.
Reakce obchodu DEKORACE PRO DĚTI
zboží Vám dorazilo do 6 pracovních dnů, nerozumím Vaší recenzi? Ale je to Vaše svaté právo.
Dodací doba u výrobku je 2-10 dní. Zřejmě špatný den.
Děkujeme za recenzi paní Lucii Kouřilové -
- Zatím zboží nedošlo, tak nemohu hodnotit. Hezký den Šeflová ( jinak dobrá komunikace s obchodem, nemohu jinak nic vytknout,až na to, že je 10. den od objednávky a zboží nedorazilo)
- Docela to trvá...................
Reakce obchodu DEKORACE PRO DĚTI
Objednala jste zboží 30.12.2012 v té době se objednávky nevyřizovaly. Bylo Vám voláno že probíhají inventury a že zboží k Vám dorazí cca 10-11 Ledna. A zboží taky dorazilo 11.1.2013 k Vám. Děkujeme za recenzi. K.Zahradníková -
- NEJSOU
- AROGANTNÍ JEDNÁNÍ
- NEPŘEHLEDNOST
NAKUPUJTE JINDE
Reakce obchodu DEKORACE PRO DĚTI
Jelikož je to stále stejný arogantní a sprostý (zákazník).Viz. Recenze níže. Nebudeme už reagovat. Chápu že ego si člověk musí nějak pozvednout. Že pane.
- žádné
- neumí přiznat chybu