rychlé, osobní potvrzení.
Reakce obchodu Dekorace stěny
děkujeme za Vaše hodnocení.
Jiří Baksa, dekorace-steny.cz -
Můžu jedině doporučit, obrovská spokojenost s obchodem, rychlé dodání a samolepky úžasné, vypadají na zdi jak namalované a zvládne to opravdu každý, velká pochvala i za super komunikaci s obchodem.
Reakce obchodu Dekorace stěny
děkujeme za Vaše vyčerpávající hodnocení! Vážíme si jej, budeme se těšit na další objednávku. :-)
Jiří Baksa, dekorace-steny.cz -
Rychlost vyřízení objednávky. Super.
Reakce obchodu Dekorace stěny
děkujeme za Vaše hodnocení.
- Kvalita
- Komunikace
Zboží, které mi bylo dodáno, je kvalitní. Během nákupního procesu jsem měla dva dotazy. Nikdy jsem nemusela čekat dlouho na e-mailovou odpověď. Vždy jsem z firmy obdržela brzký telefonát, během kterého jsme vše v příjemné náladě vyřešili. Cena výrobků je také příznivá. Rozhodně tuto českou firmu znovu podpoříme!
Reakce obchodu Dekorace stěny
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme malá rodinná firma a Vaše hodnocení je pro nás moc důležité. Budeme se těšit na případnou další objednávku. :-)
Jiří Baksa, dekorace-steny.cz -
Samolepky jsme objednávali už podruhé, jsme velmi spokojení jak s kvalitou samolepek, tak sytostí barev. Poprvé jsme objednávali 2 roky zpět a stále hezky drží, neodchlipují se, ale v případě potřeby jdou lehce odlepit a neoloupe se zeď. Nyní opět spokojenost. Rozhodně doporučuji.
- Skvělá komunikace
- Maximální ochota
spokojenost, rychlost vyřízení i cena
Naprostá spokojenost, rychlost dodání, výběr zboží, perfektně zabaleno, návod k lepení, můžu jen doporučit a poděkovat za dárek.
- Velmi pomalé dodání.
Obchod doporučuji, vše proběhlo bez problémů.
- rychlost dodání
- výhodné ceny
- široký sortiment
- Rychle jednání
Doporučuji. Ve středu objednáno a v pátek už to bylo na poště.
- rychlé dodání,vše ok
doporučuji,velká spokojenost
- Velmi dobra komunikace
- Krásné provedení samolepek
- Velký výběr
- Dobré ceny
- Dobře se přenáší na zeď
Doporučuji si prohlédnout motiv i v přiblížení, my až po obdržení objevili uprostřed kruhů srdíčka (ale i tak je to na stěně úchvatné).
- rychlost
- rychle dodání