- Rychlé,solidní jednání.
Objednané zboží během mé objednávky se vyprodalo , s obchodu hned pán volal ,omluvil se a ochotně se mi pokusil sehnat alternativu ,kterou jsme bohužel museli odmítnout .Ochota ,komunikace na jedničku, dobrý výběr .Obchod doporučuji i když jsme objednávku byly nuceni stornovat.
Vše rychlé, top stav.
Zboží jsem si objednala a v nejkratší možné době mi byla doručena . Moc děkuji. Jsem spokojená
Vse naprosto skvele, komunikace obchodu super,krasne zbozi
- Super obchod
Jsem moc spokojena,samolepky kvalitní
- Rychle doruceni
- Kvalitni samolepky
- Pan Baksa je velmi mily a ochotny
Objednavala jsem pro dceru do pokojicku a jsem nadsena,puntiky i mracky jsou skvele,doporucuji obchod, jsem moc spokojena
Vše proběhlo rychle a výborně,tapeta je super!!!
- velmi ochotný dodavatel, připravil mě můj požadavek na míru
Chtela jsem nálepku jinych rozmeru a nebyl problem,pan velmi ochotny,nalepky krasne drzi a vypadaji skvele
- Dobrá komunikace, rychlost dodání.
- Není.
Není to nespokojenost obchodu, jakožto výrobku. Bohužel strom spadl a tak jsme ho obmalovali a nařeli barvou. Nepřišel celý, chyběly některé větve z pravé strany. To ale zjistíte, až když to nalepíte. Je to rozkouskované. Šlo to hodně špatně, ideálně ve dvou lidech. Sám by to člověk nedal. Lístky ale drží, i motýlci. Trochu hodně drahá šablona v dnešní době! Celkový efekt s namalovaným stromem ale vypadá úchvatně.
Reakce obchodu Dekorace stěny
Dobrý den, mrzí nás vzniklé komplikace. Je škoda, že jste nás nekontaktovali, mohli jsme vzniklý problém řešit. Pokud samolepka na stěně špatně drží, většinou lze ještě zachránit, ale je třeba, abychom se o případném problému dozvěděli včas. Naším dlouhodobým cílem je prodávat kvalitní samolepky a zákazníkům nabízet maximální servis a to samozřejmě i v případě vzniku nějakého problému.
Baksa Jiří -
- Ochota personálu osobní hovor k vyhovění objednávky
Reakce obchodu Dekorace stěny
jsme rádi, že jste byli s nákupem v našem obchodě spokojeni. Děkujeme
Baksa Jiří -
Maximální spokojenost. Prodejce mne kontaktoval ověřil si kam plánuji zboží umístit a dle zkušeností doporučil nejvhodnější produkt. Zboží dorazilo rychle a v pořádku.
Dobrý den Zito,
děkujeme za pěknou recenzi našeho obchodu. Vážíme si jí.
Rychlí, spolehliví.
Reakce obchodu Dekorace stěny
děkujeme za Vaše hodnocení.
Baksa Jiří -
Velice spokojená. Pán mi zavolal, že bude objednávka odeslána a ještě se mě zeptal zda nechci k samolepce přidat jméno. Jsou ochotný a poradí. Za mě super.
Reakce obchodu Dekorace stěny
děkujeme za Vaše hodnocení. Víme, že děti potěší, když mají u samolepky uvedeno i vlastní jméno.
Baksa Jiří -
- Samolepky přišly v pořádku a včas. Vypadají přesně jako na obrázku a přilepení na zeď bylo celkem snadné. Výsledný efekt vypadá velmi pěkně a dětem se líbí.
Dobrý den Lenko,
jsme rádi, že Vy i děti jste spokojeni. Děkujeme
- velký výběr samolepek
Reakce obchodu Dekorace stěny
moc děkujeme za Vaše hodnocení. Vážíme si toho.
- Velmi rychlé vyřešení objednávky
Dobrý den Martine,
děkujeme za Vaše hodnocení.
Baksa Jiří -
- velmi jednoduchá aplikace na stěny, vše perfektní, naprostá spokojenost
Dobrý den Jano,
děkujeme za hodnocení našeho eshopu.
Baksa Jiří