Obraz přesně odpovídal obrázku na internetu. Velká spokojenost, perfektní jednání i dodání zboží. Mohu všem jen doporučit.

krásné obrazy
    mohu jen chválit
    doporučuji

• přehlednost nabízených produktů

• originalita
    • Z obchodu volali a očividně si chtěli ověřit, zda opravdu chci daný obraz poslat, ale místo toho, aby se na rovinu zeptali, začali se mě po ránu vyptávat na kraviny jako jestli je tato adresa opravdu správná, jestli jsem nezadal třeba špatný číslo a jestli vše odpovídá. Na obraz již čekám 3. týdnem.

Reakce obchodu Dekorace-obrazy.cz

Dobrý den obraz byl odeslán a dnes by měl být doručen což je 13dne od objednání...jelikož jste si objednala zakázkově vyráběné zboží s termínem pro doručení 14dní...ověřovala se pouze adresa jelikož systém kurýrní služby hlásil chybu PSČ a v tom případě by Vám PPL doručila zboží jinám a čekalo by se ještě o den déle...děkujeme za Váš názor a přejeme příjemný zbytek dne Martin Šimák

• velký výběr

Našla jsem v něm co jsem hledala.
    Po podání dotazu na výrobek mi přišla odpověd at upřesním dotaz. Po upřesnění dotazu mi už žádná odpověďˇnepřišla. To mi vadilo.

• široký sortiment
    • rychlost dodání
    • o žádné nevím

ochota a vstřícnost
    zajištění obrazu, který nebyl v nabídce
    obchod vřele doporučuji ostatním

Nakoupila jsem v tomto obchodě hlavně z důvodu přehlednosti a nabídek obrazů a myslím, že jsem se rozhodla správně. Dodací lhůta ok - na stránkách se uvádí přibližná doba, takže jsem počítala s tím, že dřív jak za tři dny obraz nedorazí :-)Obchod doporučuji a po Vánocích objednávám další,ale tentokrát pro sebe...

• Je škoda, že to nejde rychleji.... ale zase to chápu... tak zatím čekám, zda zboží dorazí....

• Pěkný přehled nabídky.
    • Velká možnost rozměrů obrazů.

Jsem velmi spokojená s vyřízením objednávky i s doručením.
    Doporučuji.

• přehlednost
    • obrovský výběr za dobré ceny
    • žádné

Jediný obchod kde jsem našla co jsem hledala a obrovský výběr možností.

• velká nabídka, takže určitě každý najde svého favorita

• přehlednost webu, originální bytové doplňky, dobrá komunikace, přijatelná cena, pečlivě zabaleno
    • na žádné jsem nenarazila

• Zatím mohu hodnotit jen komunikaci s obchodem jelikož objednané zboží zatím nedorazilo a to hodnotím velmi kladně!!!
    • Zboží jsem objednala a zaplatila před deseti dny, takže do čtrnácti dnů mají ještě čas.Snad zboží dorazí a bude vše v nejlepším pořádku.

• -velký výběr
    • -dobré ceny
    • -ochotný operátor

Obchod doporučuji, jak kvůli kvalitnímu zboží tak i kvůli kvalitním službám

• největší nabídka obrazů co jsem kde viděl

Velká spokojenost,kvalitní zboží a skvělý přístup k zákazníkovi, obchod určitě doporučím i svým známým! Děkuji za vstřícnost a rychlé dodání...celková spokojenost!

• nakup pohodlne z domova rychle dodani
    • o zadnych slabinach zatim nevim

doporucuji

• dobrá komunikace při reklamaci, bohužel nám jeden z obrazů přivezli poškozený,ale za to obchod nemůže, spíše dopravce. Následně proběhla reklamace a kladné rychlé vyřízení. za to moc děkujeme
    • trošku delší dodací lhůta

obchod doporučuji
    skvělé jednání s klientem
    reklamace vyřešena rychle - ještě týž den
    spokojenost

• nákup od stolu

• rychle dodání, kvalitní zboží...
    • žádné

doporučuji

Nákup proběhl v pořádku, pouze k sedmi dílnému obrazu jsme dostali jen 5 háčků, takže muž musel improvizovat.