• žádná
    • objednala jsem zboží, zaplatila a zatím se nic neděje - žádná zpráva v jakém stavu je objednávka - nic

Nemohu doporučit obchod či jej kladně ohodnotit, když ještě nemám zboží..... Trochu divné, posílat dotazník na spokojenost, nemyslíte ???

• přehlednost, nabídka téhož obrazu v jiných tvarech
    • kdybych se nezeptala na stav objednávky, tak se o jejím zdržení ani nedozvím... hodnotit mohu tedy prozatím pouze kvalitu komunikace obchodu... automatické odpovědi fungují výborně, na můj dotaz bylo rovněž odpovězeno - ale jak říkám, vadí mi, že se musím ptát já... vyčkávám, jaké budou další kroky...

• Není možné platit kartou
    • Omezený výběr dopravy

Obraz má hodně vad, odřené barvy, obraz je složen ze dvou a na jednom průsvitá hodně barva pod vrstvou co je pod ní,byl sice ve slevě, ale o tom tam nic nepsali.

• Přes týden se nic neděje.

• Uvádějí, že doručují do 24 od objednání. Na obraz jsem čekala více než týden.

Při objednávce byl deklarovaný termín expedice ve středu 25/7. Dva dny před touto garantovanou expedicí mi bylo emailem oznámeno, že se bude expedovat někdy další týden. Nepřijatelné, zvlášť když to měl být dar k narozeninám.

Obrazy splňovaly moje očekávání,mimo rám obrazů,který je vyrobený z naprosto nevhodného materiálu !!!.Při dodání obal obrazů nepoškozený,rámy u obou obrazů nalomeny( 3 ks) musel jsem je opravit.
    Vhodnější materiál na rámy je dřevo,ne lamino !!!

Komunikace s obchodem nulová.Zboží po 14 dnech ještě nedorazilo.

• Cekam na zbozi

Obrazy byly pečlivě zabalené, přesto i při velmi opatrné manipulaci, kdy zákazník musí sám obrázky opatřit závěsným háčkem, došlo k oděru hran.
    Rohy obrazů jsou již z výroby odřené a nejsou dostatečně začištěné, tedy nepůsobí profesionálně. Natažení plátna na rám z dřevotřísky působí hrbolatě, záhyby plátna v rozích mírně odstávají, tedy nejsou hladce začištěné. Objednávala jsem již dříve tento typ obrazu přes Slevomat a překvapivě byla kvalita vyšší, než u tohoto výrobku za plnou cenu. Navíc rám byl z masívu a se zaoblenými hranami a rohy, což eliminuje oděr barvy.
    Nádherné motivy, které jsem zvolila by si zasloužili preciznější provedení.

Mám obavu, jak bude tisk reagovat na běžnou údržbu, třeba odstranění prachu.
    Kupuji fotoreprodukce na rámi i v hobymarketech, nebo prodejnách s nábytkem a fotky se odřou až při intenzivnějším škrábnutí.

Očekávala jsem nadstandard dle příslibu firmy, která si zakládá si na špičkové kvalitě a nadstandardním zákaznickém servisu.

Naprosto odlišná barva, nevýrazná.

• Nedostatecne baleni

Baleni na takto velky obraz je nedostatecne, pri prebrani zbozi se zdal byt obraz neporusen, ale pri blizsi kontrole jsem zjistil ze je ram rozlomen.

• velky vyber
    • cas dorucenia

Reakce obchodu Dekorace-obrazy.cz

Dobrý den objednali jste si zakázkově vyráběné zboží s dodáním do 14dnů jak je uvedeno v eshopu...obrazy které jsou skladem odesíláme okamžitě bohužel tuto zakázkovou výrobu do 14dnů, vše je uvedeno v eshopu...děkujeme za Váš názor...
    S pozdravem Šimák

• Neschopnost dodat zboží v určené lhůtě, dorazilo za 23 dní.

První a poslední nákup.

Reakce obchodu Dekorace-obrazy.cz

Dobrý den objednávka byla provedena v době Vánoční dovolené...o tom že bude posunut termín dodání jste byli informování...děkujeme za Váš názor
    S pozdravem Šimák

• Žádné
    • Výrobek byl barevně naprosto jiný než nabídka.

Reakce obchodu Dekorace-obrazy.cz

Vážená pání, jakožto zákázník jakéhokoliv internetového obchodu máte právo na odstoupení od smlouvy do 14 dnů a na vrácení peněz, jelikož jste toto nenárokovala nechápu tím Vaše záporné hodnocení na náš jinak naprosto spolehlivý obchod! I přesto Vám nabízím možnost vrácení celé kupní ceny vč. poštovného a popřípadě jsme schopni u Vás zboží na naše náklady vyzvednout nebo Vám obraz můžeme vyměnit za jiný a to také bezplatně a to i v případě že již uplanula 14denní doba pro vrácení zboží. Závěrem bych se chtěl vyjádřit k emailu který jste nám včera zaslala cituji "namísto tlumeného nafialovělého odstínu tmavších květů v nabídce, jsou tyto květy ve skutečnosti ostře červené" , bohužel Vám musím oznámit že oni totiž i v naši předloze v eshopu červené opravdu jsou! http://www.dekorace-obrazy.cz/tisk-na-platne/kvetiny/obraz-na-zed-dekorace-do-bytureprodukce-f002544f12045.html
    -možná by stálo za úvahu nechat si zkontrolovat barevné nastavení Vašeho monitoru abyste příště předešla zbytečným nepříjemnostem
    Přeji hezký den.
    Martin Šimák -jednatel společnosti