• Krasne zbozi dobra cena
    • Dlouha cekaci doba

Tesim se az obraz dorazi a urcite jeste objednam nakej

• Výběr z domova.
    • Velké množství nabízených obrazů.
    • Zboží si mohu prohlédnout pouze přes počítač.

Jsem spokojena.
    Mohu doporučit.

• velký výběr obrazů
    • našla jsem co jsem nikde jinde nenašla

velký výběr
    dobrá zkušenost,platila jsem předem a zboží došlo v pořádku
    doporučuji

• Žádné
    • Výrobek byl barevně naprosto jiný než nabídka.

Reakce obchodu Dekorace-obrazy.cz

Vážená pání, jakožto zákázník jakéhokoliv internetového obchodu máte právo na odstoupení od smlouvy do 14 dnů a na vrácení peněz, jelikož jste toto nenárokovala nechápu tím Vaše záporné hodnocení na náš jinak naprosto spolehlivý obchod! I přesto Vám nabízím možnost vrácení celé kupní ceny vč. poštovného a popřípadě jsme schopni u Vás zboží na naše náklady vyzvednout nebo Vám obraz můžeme vyměnit za jiný a to také bezplatně a to i v případě že již uplanula 14denní doba pro vrácení zboží. Závěrem bych se chtěl vyjádřit k emailu který jste nám včera zaslala cituji "namísto tlumeného nafialovělého odstínu tmavších květů v nabídce, jsou tyto květy ve skutečnosti ostře červené" , bohužel Vám musím oznámit že oni totiž i v naši předloze v eshopu červené opravdu jsou! http://www.dekorace-obrazy.cz/tisk-na-platne/kvetiny/obraz-na-zed-dekorace-do-bytureprodukce-f002544f12045.html
    -možná by stálo za úvahu nechat si zkontrolovat barevné nastavení Vašeho monitoru abyste příště předešla zbytečným nepříjemnostem
    Přeji hezký den.
    Martin Šimák -jednatel společnosti

Skvělý obchod a lidé na svých místech :-)

• přehlednost
    • nevím

Vybírala jsem z velkého počtu stránek a kvůli přehlednosti a velkému výběru jsem se obrátila zpět na vaše stránky.

• dobré ceny velký výběr
    • nemá

• přehlednost a solidní jednání, bezproblémová komunikace a ochota

Pokud mi bude dodáno objednané zboží po naskladnění jsem velmi spokojena.

• nízka cena dopravy do SR, rovnaká ako do ČR
    • rýchle dodanie tovaru
    • tovar kvalitne zabalený, nepoškodený
    • problém so sledovaním balíku podľa jeho čísla, nebolo nájdené na stránke prepravnej spoločnosti

Odporúčam tento obchod, má prehľadnú stránku, nízke ceny a spoľahlivé dodanie.
    Nie je potrebné sa registrovať pre vykonanie nákupu.

• Dobré ceny
    • žádné

spokojenost

• Termíny dodání.

Nákup proveden skrze slevový kupón, vše proběhlo v pořádku podle předem uvedených instrukcí. Obchod o všem řádně informoval.

• největší nabídka jakou jsem kdy viděl
    • přiměřené ceny
    • kvalitní zboží
    • výborná informovanost
    • ač delší termín dodání vše proběhlo dle mých představ jelikož se jedná o zakázkové zboží
    • nic jsem neshledal

tento obchod doporučuji a určitě patří k těm lepším na internetu, člověk má jistotu v nákupu a nemusí se bát zde nakoupit....můžu opravdu jen doporučit - obraz udělal radost celé rodině a krásněl vyzdobil náš pokoj...budu Vás všude jen a jen doporučovat a ještě jednou děkuji!!!

• nikde nic podobného není, ve velkých obchodních centrech nemají tak bohatý výběr
    • dlouhá čekací doba

velký výběr, jak velikosti, mitivy, formáty

• nabizi zbozi ktere nani normalne v obchodech
    • o zadnych nevim

nebojte se nakupovat pristup obchodu je plne profesionalni na nejvyssi urovni

• obrazy různě poskládané
    • dodací lhůta

krásné obrazy

• Výhoda výběru obrazu v klidu a v pohodlí domova.
    • Bohužel se mi nepodařilo při rozkliknutí detailu předběžně vybraného obrazu a prohlížení různých velikostních možností vrátit se na dříve prohlíženou stranu. Stalo se mi, že při výběru před měsícem jsem se k nakonec vybranému obrazu prakticky nedostala. Objevila jsem jej až v době konečného výběru.

Měla bych jedno doporučení. Když jsme s manželem obraz po delší době pověsili, tak nás dceru upozornily, že jsme měli nechat mezi jednotlivými díly větší mezery.(1/2 - 1 cm?) Bohužel na vašich stránkách nejsou potřebné pokyny pro odběratele. Snad by stálo za zvážení, toto doporučení na webu zveřejnit.
    Celkový dojem je velmi dobrý.
    Obchod DOPORUČUJI dělám vám reklamu!

• velký výběr
    • málo kamenných prodejen

v pořádku

• h nabídky, kvalifikované jednání, plnění sjednanýh termínů, přijatelná cena
    • nezjistil jsem žádné negativa

obchod doporučuji, je zcela profesionální

• Velky vyber

jsem spokojena a doporucuji!