- Krasne zbozi dobra cena
- Dlouha cekaci doba
Tesim se az obraz dorazi a urcite jeste objednam nakej
- Výběr z domova.
- Velké množství nabízených obrazů.
- Zboží si mohu prohlédnout pouze přes počítač.
Jsem spokojena.
Mohu doporučit. -
- velký výběr obrazů
- našla jsem co jsem nikde jinde nenašla
velký výběr
dobrá zkušenost,platila jsem předem a zboží došlo v pořádku
doporučuji -
- Žádné
- Výrobek byl barevně naprosto jiný než nabídka.
Reakce obchodu Dekorace-obrazy.cz
Vážená pání, jakožto zákázník jakéhokoliv internetového obchodu máte právo na odstoupení od smlouvy do 14 dnů a na vrácení peněz, jelikož jste toto nenárokovala nechápu tím Vaše záporné hodnocení na náš jinak naprosto spolehlivý obchod! I přesto Vám nabízím možnost vrácení celé kupní ceny vč. poštovného a popřípadě jsme schopni u Vás zboží na naše náklady vyzvednout nebo Vám obraz můžeme vyměnit za jiný a to také bezplatně a to i v případě že již uplanula 14denní doba pro vrácení zboží. Závěrem bych se chtěl vyjádřit k emailu který jste nám včera zaslala cituji "namísto tlumeného nafialovělého odstínu tmavších květů v nabídce, jsou tyto květy ve skutečnosti ostře červené" , bohužel Vám musím oznámit že oni totiž i v naši předloze v eshopu červené opravdu jsou! http://www.dekorace-obrazy.cz/tisk-na-platne/kvetiny/obraz-na-zed-dekorace-do-bytureprodukce-f002544f12045.html
-možná by stálo za úvahu nechat si zkontrolovat barevné nastavení Vašeho monitoru abyste příště předešla zbytečným nepříjemnostem
Přeji hezký den.
Martin Šimák -jednatel společnosti -
Skvělý obchod a lidé na svých místech :-)
- přehlednost
- nevím
Vybírala jsem z velkého počtu stránek a kvůli přehlednosti a velkému výběru jsem se obrátila zpět na vaše stránky.
- dobré ceny velký výběr
- nemá
- přehlednost a solidní jednání, bezproblémová komunikace a ochota
Pokud mi bude dodáno objednané zboží po naskladnění jsem velmi spokojena.
- nízka cena dopravy do SR, rovnaká ako do ČR
- rýchle dodanie tovaru
- tovar kvalitne zabalený, nepoškodený
- problém so sledovaním balíku podľa jeho čísla, nebolo nájdené na stránke prepravnej spoločnosti
Odporúčam tento obchod, má prehľadnú stránku, nízke ceny a spoľahlivé dodanie.
Nie je potrebné sa registrovať pre vykonanie nákupu. -
- Dobré ceny
- žádné
spokojenost
- Termíny dodání.
Nákup proveden skrze slevový kupón, vše proběhlo v pořádku podle předem uvedených instrukcí. Obchod o všem řádně informoval.
- největší nabídka jakou jsem kdy viděl
- přiměřené ceny
- kvalitní zboží
- výborná informovanost
- ač delší termín dodání vše proběhlo dle mých představ jelikož se jedná o zakázkové zboží
- nic jsem neshledal
tento obchod doporučuji a určitě patří k těm lepším na internetu, člověk má jistotu v nákupu a nemusí se bát zde nakoupit....můžu opravdu jen doporučit - obraz udělal radost celé rodině a krásněl vyzdobil náš pokoj...budu Vás všude jen a jen doporučovat a ještě jednou děkuji!!!
- nikde nic podobného není, ve velkých obchodních centrech nemají tak bohatý výběr
- dlouhá čekací doba
velký výběr, jak velikosti, mitivy, formáty
- nabizi zbozi ktere nani normalne v obchodech
- o zadnych nevim
nebojte se nakupovat pristup obchodu je plne profesionalni na nejvyssi urovni
- obrazy různě poskládané
- dodací lhůta
krásné obrazy
- Výhoda výběru obrazu v klidu a v pohodlí domova.
- Bohužel se mi nepodařilo při rozkliknutí detailu předběžně vybraného obrazu a prohlížení různých velikostních možností vrátit se na dříve prohlíženou stranu. Stalo se mi, že při výběru před měsícem jsem se k nakonec vybranému obrazu prakticky nedostala. Objevila jsem jej až v době konečného výběru.
Měla bych jedno doporučení. Když jsme s manželem obraz po delší době pověsili, tak nás dceru upozornily, že jsme měli nechat mezi jednotlivými díly větší mezery.(1/2 - 1 cm?) Bohužel na vašich stránkách nejsou potřebné pokyny pro odběratele. Snad by stálo za zvážení, toto doporučení na webu zveřejnit.
Celkový dojem je velmi dobrý.
Obchod DOPORUČUJI dělám vám reklamu! -
- velký výběr
- málo kamenných prodejen
v pořádku
- h nabídky, kvalifikované jednání, plnění sjednanýh termínů, přijatelná cena
- nezjistil jsem žádné negativa
obchod doporučuji, je zcela profesionální
- Velky vyber
jsem spokojena a doporucuji!