Uvedené telefonní číslo nezvedají, obchod nekomunikuje! Při vrácení zboží neplní zákonné povinosti.

Reakce obchodu Defendia.cz

děkujeme za vaši recenzi. Rádi bychom uvedli věci na pravou míru. Po kontrole jsme zjistili, že jsme vám zaslali správný produkt přesně podle vaší objednávky. I přesto jsme vám zboží v zákonné lhůtě přijali zpět a peníze již byly vráceny. Na správný zásobník jste si následně vytvořil novou objednávku, kterou jsme co nejrychleji expedovali.

Co se týče komunikace, neevidujeme žádný zmeškaný hovor. Pokud byste nám mohl upřesnit, na jaké číslo a kdy jste volal, rádi situaci prověříme. Naše pracovní doba je pondělí až pátek (9:00 - 12:00, 13:00 - 17:00), a pokud jste volal mimo tuto dobu, linka nebyla dostupná.

Jednáme vždy v souladu se zákonem a váš případ jsme vyřešili co nejrychleji a korektně.

Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den.
    Tým Defendia.cz

• Preco nemate na stranke,ze je tovar nedostupny?

Reakce obchodu Defendia.cz

u produktu, který jste si objednal byl v danou chvíli stav "Na objednávku" s vysvětlivkou "Dostupnost produktu ověříme na vyžádání. Před objednávkou Vám doporučujeme napsat na chat nebo na [email protected]". Zde žádný dotaz z Vaší strany na dostupnost zboží neevidujeme. Ani v záložce "Možnosti doručení" nebylo uvedeno datum, kdy zboží dorazí. Je nutné respektovat informace na stránkách. Zboží, které je označeno zeleně "Skladem" máme skutečně skladem. U zboží, které momentálně není dostupné stojí "Na objednávku" a dostupnost ověřujeme zákazníkovi individuálně tak, aby měl vždy co nejčerstvější informace. Mrzí nás tedy, že jste ze skladovosti byl zmatený. Jedná se o rychloobrátkové zboží, které průběžně doskladňujeme. Proto ho lze objednat tzv. do mínusu i když není momentálně fyzicky skladem (stav Na objednávku). Dostupnost bývá vždy max. do 14 dnů od objednání. Pokud víme, že zboží v dohledné době nenaskladníme, vždy se alespoň snažíme zákazníkovi nabídnout vhodnou alternativu.

tým Defendia.cz

• Zdoží jsem si objednal a zaplatil kartou přes patební bránu n kterou mě přesměroval obchod. Naskočila chyba, že platba neproběhla. Následně mi přišla faktura s potvrzením o zaplacení a, že při výdeji na odběrném místě - Prodejna barev, Ratibořská 144. Jel jsem tedy do této výdejny, ale tam ni neměli a o ničem nevěděli. Také mi přišla SMS, že si mám vyzvednou ten sám balík v GLS ParcelShopu Oděvy Mitex, Na Bahně 10, Opava, 74705. Dne 27.03.2024. jsem tam tedy jel a balík tam opravdu byl, jenže paní po mně chtěla zaplatit v hotovosti i přes to, že jsem ji ukazoval fakturu o zaplacení ON-line. ale s dodací adresou - Prodejna barev, Ratibořská 144. Jel jsem se podívat domů na PC, zda platba odešla z mého účtu. Nic neodešlo, ale přesto jsem obdržel fakturu o zaplacení!!! 28.3.2024 jsem opět jel na druhé výdejní místo - GLS ParcelShop Oděvy Mitex, Na Bahně 10, Opava, 74705. Tam jsem paní zaplatil v hotovosti a balík jsem obdržel. Dva dny zbytečného běhání, doprošování se a dokazování. Pěkný den.

Reakce obchodu Defendia.cz

jakou platební bránu myslíte? Vzhledem k tomu, že prodáváme zbraně a střelivo, bohužel nemůžeme na eshopu mít žádnou platební bránu. Zboží v podobě pepřového spreje jste objednal na dobírku na výdejní místo GLS. Zásilku jsme expedovali hned na druhý den (25.3.) od obdržení objednávky. Z výdejního místa jste objednávku vyzvedl 28.3. Problémy s doručením ze strany přepravce nás velice mrzí, ale z naší strany nedošlo k žádnému pochybení a bohužel nejsme schopni takovou situaci ovlivnit. Do emailu Vám dorazila pouze faktura k objednávce, která byla na dobírku, nejedná se o fakturu o zaplacení, jak zde tvrdíte.

tým Defendia.cz

Zboží je nekvalitní , nelze uzamknouk při otočení, budu reklamovat, špatné zámky teleskopu.

• Část zboží nedorazila, obchod nereaguje.
    • Nekomunikují.

Obchod mi neposlal kompletní objednávku, Místo jedné položky poslali jinou. Na reklamaci nereagují.

Reakce obchodu Defendia.cz

Dobrý den, vaši objednávku jsme důkladně zkontrolovali a vše bylo odesláno, tak jak jste si objednal. Bohužel došlo k nedopatření na našem e-shopu, kde byl vyobrazen špatný obrázek u produktu. Vše jsme již opravili a za komplikace se velice omlouváme.

tým Defendia.cz

• Dodaná po více než měsíci, za cenu, která je podle nového ceníku, ne za cenu v době objednání.

Reakce obchodu Defendia.cz

omlouváme se za nedorozumění, nastala malá chybička v synchronizaci systému. Vše bylo již odstraněno a vyřešeno.

• Komunikace prodejce
    • zboží uvedené skladem více jak dva kusy tak po objednání nejsou schopni dodat jelikož není skladem

Reakce obchodu Defendia.cz

omlouváme se za toto nedorozumění, ale stala se systémová chyba, kdy systém načetl zboží, které již bylo prodáno a vykryto jinou objednávkou. Záležitost jsme již vyřešili.

Za komplikace se ještě jednou omlouváme.

Tým Defendia.cz

Originální balení otevřeno, z výrobku vyjmuta nejspíš vytéká baterie.

Reakce obchodu Defendia.cz

Dobrý den, za tyto komplikace se velice omlouváme. Vaše objednávka žádné baterie neobsahovala, tudíž by nemělo ani nic vytékat? Prosíme o bližší informace s tím, že bychom Vám otevřené zboží vyměnili za nové.

31.1.2020 jsem provedl objednávku a k datu 07.07.2020 jsem neobdržel ani zboží a mimo dvou e-mailů, že zatím zboží nedorazilo /03.02. a 20.03./ ani obraz ani zvuk.

Objednávka dorazila, ale část z ní bylo něco jiného, než jsem objednal, Bylo mi navrženo, ať zašlu zboží zpět a oni pošlou jiné, ale to by mě vyšlo dráž, něž to zahodit.

Reakce obchodu Defendia.cz

Omlouváme se za komplikace ohledně záměny zboží, ale náklady spojené s vrácením zboží bychom uhradili my. Jako důvod pro nenavrácení zboží jste uvedl spíše ztrátu času. Pro narovnání situace jsme správný kus zaslali dodatečně zdarma.

• nic
    • Hlídací pes mi nabídl zboží se slevou, objednal jsem, obchodem mi bylo sděleno, že zboží není. Po dotazu, kdy asi zboží bude naskladněno, žádná odpověď.

nespolehlivé

Reakce obchodu Defendia.cz

Vámi objednaný produkt byl nedostupný již době objednávky. Doba prodlevy v komunikaci byla způsobena probíhající inventurou a jednáním s dodavatelem.

Omlouváme se za komplikace.