- Perfektní byly to dárky a moc se líbily.
Dlouhy termin dodani
Reakce obchodu DecorOnline.cz
Dobrý den, vybrala jste si produkt, kde bylo uvedeno "na objednání" s uvedenou dobou dodání 1-3 týdny. Zboží jsme Vám doručili do 18 dnů :-) Uvedený termín jsme tedy splnili a Vašemu hodnocení nerozumím. Nicméně doufám, že jste s krbem spokojeni. Přeji krásný nový rok. Tým Decoronline.
- Rychlé vyřízení,kvalita zbozi
Spokojen,jako zatím pokaždé.
- Nádherné zboží ,skvělá komunikace
- Chybí návod v čj
Rychlé dodání a dobrá cena a kvalita.
Vždy najdu originální dárky
- Rychlost doručení,komunikace na jedničku
Velice slušné a vstřícné jednání, sami navrhli zrušení objednávky s tím, že pravděpodobně nemohou zajistit dodání do vánoc.
Krasne zbozi, rychle dodani,skvela komunikace
- Rychlé doručení, krásné balení.
- Vždy plná spokojenost s výrobky a včasným doručením.
Vše bylo bez problému, v pořádku a rychle.
- Spolehlivost, rychlost, dobrá komunikace, perfektně zboží zabaleno.
- zajímavý výběr
Posílají mi dotazník ohodnocení výrobku a Já ho nemám,zaplaceno 23.10.,tak nevím kde je chyba i když volám nikdo to nezvedne ,takže nemam radost ,že to někde uvízlo
Reakce obchodu DecorOnline.cz
Dobrý den, na stránkách máme uvedené dvě telefonní čísla a vždy je možné se k nám dovolat :-) Zároveň je možné napsat i email, na který odpovídáme nejpozději do 24 hodin. Vybral jste si zboží na objednávku, kde je uvedená dostupnost 2-3 týdny. Tj. je to týden od Vašeho objednání. Zboží už je u nás na skladě a zítra jej budeme expedovat. Věřím, že budete s výrobkem spokojen.
- Naprosto spokojená ,Není co vytknout.
žádná není
- Je to osvědčený obchod, jsem spokojen
- nevím
- Zboží kvalitní přesně podle předlohy, doručení rychlé všechno bylo v pořádku.celková spokojenost