Vše bylo bez problému, v pořádku a rychle.
- Spolehlivost, rychlost, dobrá komunikace, perfektně zboží zabaleno.
- zajímavý výběr
Posílají mi dotazník ohodnocení výrobku a Já ho nemám,zaplaceno 23.10.,tak nevím kde je chyba i když volám nikdo to nezvedne ,takže nemam radost ,že to někde uvízlo
Reakce obchodu DecorOnline.cz
Dobrý den, na stránkách máme uvedené dvě telefonní čísla a vždy je možné se k nám dovolat :-) Zároveň je možné napsat i email, na který odpovídáme nejpozději do 24 hodin. Vybral jste si zboží na objednávku, kde je uvedená dostupnost 2-3 týdny. Tj. je to týden od Vašeho objednání. Zboží už je u nás na skladě a zítra jej budeme expedovat. Věřím, že budete s výrobkem spokojen.
- Naprosto spokojená ,Není co vytknout.
žádná není
- Je to osvědčený obchod, jsem spokojen
- nevím
- Zboží kvalitní přesně podle předlohy, doručení rychlé všechno bylo v pořádku.celková spokojenost
- Byla jsem spokojená, skvělá komunikace.
- rychlost
- uživatelsky příjemné prostředí, rychlost dodání, komunikace
- nevidím žádné nevýhody
- možná ceny, ale to je na každém ....
Pěkné zboží
Designově vyladěné doplňky. Krásný nábytek. Profesionální přístup, zájem o zákazníka.
Prostě vše jak má být. -
Vždy si výběru.
- Pohodlná objednávka online z domova
- Rychlé doručení
- Nádherné dekorativní a funkční doplňky do kuchyně i bytu . Vždy dokonale zabalené . Ochotně poradí . Nakupuji zde už několik let . Nikdy jsem nebyla zklamaná
- Úžasný výběr
- Rychlost doručení
- Precizně zabaleno
Krasne a kvalitni zbozi!Porcelan dukladne zabalen.Doporucuji!
- Zboži odpovidá fotografiim i popisku výrobku
- Nejsem moc zastance e-shopů, jsem raději si výrobek osobně prohlednout, když nejde o oblečení , riskla jsem a jsem spokojená
Reakce obchodu DecorOnline.cz
jsme moc rádi, že objednané zboží splnilo očekávání. Snažíme se dávat na web takové fotky, aby zákazník měl představu o tom, co si objednává :-)
Krásný den,
Michaela -
Vše proběhlo bez problému. Spokojenost.