- Moc drahé
tipujem absolútne nesprávne skladovanie,všetky lízatka a pod. došli vhodné akurát na vyhodenie, roztopené zlepené s obalom na totálnu. Why so Sourious mix som objednávala hlavne kvôli kyslím pásikom, na moje prekvapenie tam ani jeden nie je, zjavne im došli tak to vyriešili tak, že ho vynechali z popisu na obale, na stránke však spomenutý je (prekontrolovala som si to znova!). Toto bola moja druhá objednávka ale rozhodne už posledná. Po predchádzajúcej keď mi došlo všetko mesiac pred koncom záruky, som si povedala že im ešte dám šancu, ale zjavne problém pretrváva.
- Doprava
- Komunikace obchodu
- Nezdravá éčka
- Chuťově průměr
Bohužiaľ má sklamala objednávka všetko bolo mini ... A želé bolo ako keby bolo pokazené nič moc
Reakce obchodu Dear-Candy.com
děkujeme za hodnocení, i když není pozitivní. Bohužel se nám s vámi nedařilo spojit, abychom zjistili co je s objednávkou špatně a případně to celé napravit :) Z hodnocení nevíme co přesně bylo špatně, neboť nevíme co znamená, že vše bylo "mini", gramáže i popis je uveden u všech produktů. Pudinky mají expirace několik měsíců, ale samozřejmě se může stát, že chuťově třeba nesednou.
Pokud byste si našla čas, určitě nás kontaktujte a pokusíme se situaci napravit.
Děkujeme za tým Dear Candy a přejeme hezký den. -
- Objednávka nedorazila kompletní. Jako řešení navrhli slevu na další nákup.. Nikoliv odeslání chybějícího zboží nebo vrácení peněz.
- Rychlé doručení
- Spousta látek které mohou ovlivňovat negativně koncentraci a aktivitu u dětí atd.
- E102, E129
Bonbóny mají některé divnou chuť, některé bez chuti. Ochutnali jsme avšak se to nedalo moc jíst letělo to do koše.
- Zajímavé druhy sladkostí.
- Na internetu vypadají úžasně. Čekala jsem něco víc. Za ty peníze se dá pořídit lepší!
- natěsnané bombóny v pytlíku