• Rychlé dodání
    • Celkově podvod za 853kc na silnejsim papiru fotky,s novinama to nemá nic společného

Reakce obchodu Dareor.cz

obdržela jste to, co jste si objednala. Kompletní popis je přímo u daného produktu. Už se nezmiňujete o chybné fotografii, kterou jste vy sama do objednávky vložila, což je pravý důvod vaší nespokojenosti..

Dareor

Stul deska poskrabana:-(

Reakce obchodu Dareor.cz

zřejmě jste si spletl e-shop. Prodáváme narozeninové noviny a další dárky, nikoliv stoly..

Hezký den, Dareor

• je to v jednom místě zažloutlé, což se mi absolutně nelíbí, když je to los ke svatbě. A je ten plastový papír ( celý los) docela vlnkatý...

Reakce obchodu Dareor.cz

je pro nás záhadou, kde může být los nažloutlý + jak je vlnkatý...
    Škoda že si zde stěžujete, namísto toho, že byste nás kontaktovala.
    Pokud by tomu tak skutečně bylo, los bychom vám rádi a zdarma zhotovili nový..

Krásný den, Dareor

Po obdržení narozeninových novin jsem byla zklamaná, že údajů z roku narození obdarovaného je zoufale málo, čekala jsem, že tam bude třeba co významného se ten rok událo ve sportu, politice nebo třeba krimi, než jen to kdo se významný narodil a ceny potravin a jména politiků.
    Při ceně která se vyšplhala přez 500kč, s poštovným dokonce 700, jsem toho čekala více. Takto bych to zvádla na svém PC a s pomocí vyhledávače vytvořit taky. Jedině kvalita papíru byla dobrá, ale v případě, že bych noviny obdržela elektronicky, tak bych si je tiskla sama a to by OPRAVDU neodpovídalo investované částce.

Reakce obchodu Dareor.cz

je nám líto, že nejste jako jedna z mála spokojena. Co se událostí na novinách týče, tak ty jsou na email už od 199 Kč, z čehož polovinu odvedeme na DPH, daně a další odvody, legální software atd. Vše ostatní jste si navolila sama, včetně druhé strany novin, dražší dopravy (mohla jste zvolit levnější variantu) a příplatkové dobírky.

S informacemi se nelze trefit do vkusu každého, například o krimi a politiku mezi oslavenci spíše takový zájem není, (mimochodem ve vašich novinách je jedna hodně velká krimi událost, asi jste ji přehlédla..). Váš ročník je plný zajímavých informací, například 22 narozených českých herců, zpěváků a dalších osobností (mimochodem politik, jak píšete, tam není žádný - jen kdo byl prezident a předseda vlády = zásadní informace), dále důležité informace z domova, průměrný plat, aktuální ceny, filmové novinky, nejoblíbenější česká jména včetně četnosti a na závěr důležité a zajímavé informace ze světa, vč. osobností.

Pokud byste něco podobného chtěla dohledat a finálně vytvořit sama, zabralo by vám to možná i několik dní a dost možná byste například informace ze statistického úřadu neměla žádné.

I tak děkujeme za vaši recenzi a pochvalu kvalitního papíru :-)

Krásný den, Dareor

• Rychlé doručení i hezké zpracování
    • Nevěděla jsem že noviny jsou jen jedna A4!!!
    • Informace na novinách jsem si mohla stáhnout z googlu. A neplatit přes 600.

Reakce obchodu Dareor.cz

bohužel jste si nepřečetla ani první větu popisu, která začíná: "Noviny (na jedné nebo dvou stranách papíru A3 nebo A4) z roku narození oslavence....".
    A tyto obdobné věty jsou v 1 odstavci 3x.

Navíc jste v objednávce u dotazu: "Chci druhou stranu novin s přáním a fotografiemi?"
    Vybrala variantu: "ANO" takže vám muselo být jasné, že na druhé straně novin bude váš text a fotografie, nikoliv text z daného roku.

Za 199 Kč jste mohla mít noviny na emailu a ušetřit tak 400 Kč.

Děkujeme za pochopení, krásný den, Dareor

Narozeninové noviny mají pouhé dvě stránky, zpracování odfláknuté, za tu cenu zlodějna.

Reakce obchodu Dareor.cz

zpracování novin je výborné + jste mimo jiné obdržel 2 strany, tedy přesně to, co jste si objednal a mohl vidět na našich stránkách.

Hezký den, Dareor

nejedná se o noviny, ale pouze o arch papíru, cena rozhodně neodpovídá kvalitě provedení

Reakce obchodu Dareor.cz

A tyto obdobné věty jsou v 1 odstavci 3x.

Vybrala variantu: "NE"

Nelze se tak divit, že máte pouze 1 stranu.. :-)

Děkujeme za pochopení, krásný den, Dareor

Doručení o 3 dni později než byl požadavek.

Reakce obchodu Dareor.cz

dárek jste objednal (na poslední chvíli) ve čtvrtek odpoledne s tím, že ho chcete do pondělí. Zvolil jste ale způsob dopravy, který negarantuje doručení do druhého dne, k tomu by byl zapotřebí příplatkový expres. Doručení proběhlo další týden ve středu, přičemž zásilku jste si vyzvedl až ve čtvrtek.

Pro příště tedy prosíme objednávat s předstihem anebo si připlatit za expres.

Děkujeme, krásný den, Dareor

Objednala jsem si narozeninové noviny v tubusu. Sice objednávka dorazila hned druhý den, ale naprosté zklamání. Tubus vypadal jak urna a noviny -jednostranně potisknutý papír jak parte. Zásilku jsem komplet vyhodila, protože se nedala použít jako dárek k 80tým narozeninám. Cena 448.-(s dopravou 646) neodpovídá ani materiálu, ani zpracování.

Reakce obchodu Dareor.cz

produkt máme nafocený a popsaný na našich stránkách, před objednáním jste tedy přesně mohla vidět, jaké provedení Vám přijde. To jste ale zřejmě neudělala. Vybrala jste si jednu z nejdražších variant, přičemž cena je rozhodně odpovídající a mimo jiné obsahuje i zpracování novin a pod. Jinak noviny lze pořídit už od 199 Kč na email a nemusí být pouze černobílé, jako Vaše zvolené, ale i béžové. Tvrzení, že jste je komplet vyhodila, nám přijde přehnané, ale samozřejmě to nedokážeme zjistit.

Krásný den, Dareor

Nedoruceno, odepsano, že přišlo do Spamu, což nechápu vůbec.

Reakce obchodu Dareor.cz

na Váš dnešní (16. května 2023) dotaz, kdy Vám přijdou noviny na email, že měly být doručeny do včera, jsme Vám odepsali přesně následující:

"Dobrý den,
    noviny Vám byly zaslány hned druhý den 6. dubna kolem 19:30 hodin.
    Podívejte se prosím také do spamu a hromadné složky, případně napište a zašleme je znovu.
    Děkujeme, Dareor"

Nerozumíme tedy, že si raději vyhledáte měsíc starý dotazník, který Vám přišel a na kterém nás nyní záporně hodnotíte, než abyste nám napsala o opětovné zaslání novin, když Vám ho nabízíme.

Nebo že byste v emailu přeci jen naše noviny také našla... (?)

Krásný den, Dareor

Takto si noviny mohu v lepší verzi vytisknout doma .. poměr cena a výrobek....je to okrádání zákazníka

Reakce obchodu Dareor.cz

je nám naprosto jasné, že ne každé hodnocení zákazníků musí být pozitivní, i když ve chvíli toho Vašeho máme pozitivních 97 %.
    Za komunikaci s obchodem jste nám dala 2,5 z 5, přitom jsme společně vůbec nekomunikovali, a ani to nebylo třeba. V úterý jste objednala a ve čtvrtek už zásilku vyzvedávala.

Máte pravdu, že: "Takto si noviny mohu v lepší verzi vytisknout doma....", (i my můžeme noviny tisknout například na foto papír, už to ale příliš noviny nebudou).

A u novin v prvé řadě nejde jen o tisk. Je nutné je především napsat a u Vaší objednávky zpracovat i několik fotografií. Pro neznalého člověka to může znamenat týden práce bez jistého výsledku.

I tak děkujeme za Vaše hodnocení, krásný den, Dareor

Oslavenec dostal noviny i "s mojí objednávkou a frakturou" a to ještě o dva dny dříve,než bylo uvedeno...

Reakce obchodu Dareor.cz

omlouváme se, ale nejsme jasnovidci, abychom věděli, že dárek je doručován přímo oslavenci a nikoliv Vám. Navíc u data doručení je napsáno DO ..., tedy může být i dříve. A oslavenec nemohl dostat fakturu, protože ta se automaticky odesílá na email zákazníka - Váš.
    99,9 % našich zákazníků předává dárky osobně a pokud je chce zaslat oslavenci od nás, upozorní nás na to.

Děkujeme za pochopení, krásný den, Dareor

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Nekvalitní a odbitá práce

Místo novin kus obyčejného papíru,tisknou ze vzoru takže nejdůležitější informace chybí.
    Dárek jsem nemohla darovat za mě vyhozený peníze.
    Pro mě v dnešní době velká nespokojenost,už nikdy víc.

Reakce obchodu Dareor.cz

dlouhodobě máme u zákazníků kladné hodnocení kolem 95 %. Rádi bychom se zavděčili úplně všem, ale bohužel to není možné, což je i tento případ..

VY PÍŠETE: "Místo novin kus obyčejného papíru"
    NAŠE REAKCE: Jak mimo jiné píšeme na našich stránkách u produktu, jde o: "Noviny na jedné nebo dvou stranách papíru A3 nebo A4".

VY PÍŠETE: "tisknou ze vzoru takže nejdůležitější informace chybí"
    NAŠE REAKCE: Na Váš email jsme Vám odpověděli, že náhled novin máme na stránkách.. Jde o noviny z roku 1922, které jsou vzorem pro představu, jak vypadají taktéž ostatní ročníky. Neznamená to ale, že jde o vzor, ze kterého tiskneme jiné roky. Každý ročník je vypracován zcela samostatně a obsahuje důležité informace pochopitelně z toho daného roku.

VY PÍŠETE: "Bylo mi řečeno,že po odečtení nákladů nemohu čekat,že se mi za tu sumu bude někdo produktu věnovat."
    NAŠE REAKCE: Šlo o odpověď na Váš rozhořčený email, kterou jste zde ale popsala nepřesně, z čehož nepravdivě vyplývá úplně něco jiného. Pravda je taková, že jste měla představu, že na základě Vaší objednávky novin někdo zasedne k počítači a několik dní se jimi pro Vás bude zabývat. A naše odpověď byla ve smyslu, že za 150 Kč, které z novin zhruba máme, to tímto způsobem nikdo dělat nemůže.
    To ale rozhodně neznamená, že noviny jsou nekvalitní. Pečlivé vypracování jednoho ročníku zabere několik dní. Je ale pochopitelné, že v případě další objednávky stejného ročníku se použijí stejné informace. Mění se pouze informace o oslavenci + fotografie.

... mimo jiné jste si i postěžovala, že noviny jste objednala v pátek a už v pondělí byly k odeslání.. z čehož jste usoudila,
    že tak rychle = nekvalitně.. (mimochodem my pracujeme i o víkendu).
    Přitom v hodnocení délky dodací lhůty jste nám dala pouze 3 z 5..

I tak děkujeme za Vaše veškerá hodnocení, budeme se stále snažit zlepšovat :-)

Krásný den, Dareor

• Rychlost dodání. Před tím opravdu klobouk dolů.
    • Zboží není v dostatečné kvalitě. Srovnání cena a kvalita je dle mého názoru neodpovídající.

Reakce obchodu Dareor.cz

objednala jste 9x naprosto stejný produkt, čímž se cena značně znásobila a ve výsledku se může zdát jako vysoká. Vzhledem k velkému podílu ruční práce je dle nás cena ale odpovídající, jen byla zkrátka devítinásobná.

Co se kvality týče, kontaktovali jsme Vás před 14 dny s dotazem, s čím konkrétně jste nebyla spokojena a jak se produkty lišily od popisu a fotografií na našich stránkách. Nejsme si totiž vědomi nekvalitní výroby, ale pochopitelně stát se může cokoliv a rádi bychom se díky Vašemu podnětu zlepšovali.

Bohužel jsme ale od Vás nedostali žádnou odpověď..

Krásný den, Dareor

Zboží vůbec nedorazilo a komunikace z obchodu také žádná.

Reakce obchodu Dareor.cz

Dobrý den, objednala jste si na konci října vánoční noviny.

Omlouváme se, ale jak píšeme v textu u produktu: "Události jsou od 1.12.2021 do 30.11.2022. Noviny s textem o délce 4x A4 zasíláme začátkem prosince, ať je máte čerstvé a zároveň k Vánocům pod stromeček"

Z uvedeného je zřejmé, že se nejprve musí počkat na konec listopadu, potom noviny vytvořit a následně je odeslat. Vše tedy probíhá jak má a za chvíli je také dostanete. Je jen škoda, že nám kvůli nepřečtení si popisu dáváte zbytečně špatné hodnocení, i když za žádnou chybu nemůžeme..

Navíc jste nás kontaktovala až poté, co jste napsala komentář zde. V opačném pořadí bychom Vám samozřejmě odpověděli, což už se také stalo, a nemusela jste uvádět: "... a komunikace z obchodu také žádná..."

Děkujeme za pochopení, krásný den, Dareor

• Nebylo přesně popsáno,že druhá strana budou jen fotky...bez "novinových"zpráv..za tu cenu velice slabé

Dobrý den.

Bohužel jste asi v popisu produktu přehlédl jasně znějící větu: "Noviny z roku narození jsou na jedné straně papíru A3 nebo A4 a mohou obsahovat i druhou stranu s přáním a dalšími fotografiemi".

U produktu jsou navíc fotografie, které jasně vzhled novin ukazují, včetně druhé strany, kde jsou pouze fota a přání.

A při objednávce novin jste zaškrtl ANO u této věty: "Chci druhou stranu novin s přáním a fotografiemi. Zadní strana novin neobsahuje informace z roku narození. Je určena k přání oslavenci a vložení až 6 vzpomínkových fotografií".

Skutečně už nevíme, jak přehledněji bychom měli popsat, "že (jak píšete) druhá strana budou jen fotky...bez "novinových"zpráv.." :-)

Děkujeme za pochopení, krásný den, Dareor

• rychlost zpracování a dodání
    • nekvalitní zpracování, skutečný vzhled se absolutně liší od reklamy na "knihu". Žádná kniha, malý ulepený sešit s přilepenými stránkami nejobyčejnějšího kancelářského papíru. Budiž, dotisk je dle přání, ale to by zvládl každý majitel PC a barevné tiskárny. Za mne velké zklamání, zvlášť, když jsem chtěla použít na svatbu k darování peněz. Za toto bych se musela stydět !

Obchod přehnaně vychvaluje své "originální dárky". Skutek utek !

Reakce obchodu Dareor.cz

Vaše hodnocení nás překvapuje, není totiž pravdivé.
    Zpracování je velice kvalitní a kniha je přesně taková, jak uvádíme v popisu, a to mimo jiné, že: "Kniha je lepená a zároveň i šitá, má tužší, ale ohebný obal a 50 prázdných stran s kruhovým výřezem".

Tisk si možná zvládne udělat každý majitel počítače a tiskárny, potřebuje k tomu ale také LEGÁLNÍ grafický program, ve kterém udělá návrh, dále papíry s kruhovým výřezem a hlavně zručnost, dát lepenou a zároveň šitou knihu dohromady.
    My si své originální dárky (a tento rozhodně originální je) přehnaně nevychvalujeme, reakce jsou skutečné od zákazníků.

• Rychle dodani
    • Noviny zabeleny se srec folii, takze tubus byl poskozenyl

Zpracovaní novin uplně obyčené, tubus obyčený papirovy. U konkurence opravdu jsou opravdu krasnejsi noviny, hezky vytistene, ale bohuzel tady ne. Jen rychle dodani.

Reakce obchodu Dareor.cz

bohužel se občas může stát, že je obal nebo dárek po nešetrné dopravě poškozený. V takovém případě nás stačí kontaktovat a obratem zašleme zdarma nový. Ano, tubus je obyčejný papírový, tedy přesně takový, jaký jste si objednala a jaký je vidět na fotografii. Co se tisku týče, nevíme, z čeho pramení Vaše nespokojenost. Tiskneme na kvalitní tiskárně, navíc speciální inkoust vydrží i polití vodou. Objednala jste si černobílé provedení novin, které vypadá obyčejněji. Bez jakéhokoliv příplatku děláme také noviny béžové.

• Ty noviny nestojí ani za 20Kč
    • Zbytečně vyhozené peníze
    • Je to jen jeden list,žadné noviny
    • Prostě hrůza a děs

Reakce obchodu Dareor.cz

mrzí nás, že nejste spokojen. Bohužel jste si ale dobře nepřečetl popis produktu, kde je mimo jiné napsáno, že... noviny jsou na jedné straně papíru A3 nebo A4. Tímto omylem pak dochází k Vaší zbytečné nespokojenosti.

Snažíme se totiž ty nejdůležitější informace z daného roku (tehdejší průměrný plat, ceny, v témže roce narození herci, zpěváci a další osobnosti, nejoblíbenější česká jména, počet obyvatel, filmové premiéry, zajímavosti z domova i ze světa apod.) vhodně zkrátit a vložit na jednu stranu z důvodu, že většina lidí nerada čte dlouhé texty a častěji přečte jen titulek nebo první odstavec.

Toto zestručňování textu nám žádnou práci neušetří, naopak je to náročnější, než nechat dlouhé a nudné věty. Pro Vás noviny možná nestojí ani za 20 korun, nám však dohledání, ověřování a sepsání jednoho ročníku novin, včetně opětovných kontrol, trvá přibližně 2 dny, a to i přes to, že víme, kde hledat a jak vše ostatní dělat.

Navíc podle Vašeho hodnocení se musíme zlepšit i v rychlosti.. Dárek na zakázku jste obdržel poštou za 2 dny a ohodnotil jste to podprůměrným číslem 3 z 10. .. I tak děkujeme za Váš názor. Vždy je nutné se zlepšovat.