- ráda v tomto obchodě nakupuji zvláštně dámské boty Kacper
Mám jen skvělé zkušenosti. V Dapi nakupují často a ráda pro jejich spolehlivost, pro zákaznický přístup a vždy perfektní produkty. Velmi doporučuji.
Krásné boty
- Krásné boty
Rychlost, kvalitní zboží.
- rychlost
Reakce obchodu DAPI
děkujeme Vám za pozitivní reakci na náš e-shop Dapi. Jako poděkování jsme Vám do Vaše e-mailu poslali malý dárek.
Rychlé dodání, celková spokojenost
Reakce obchodu DAPI
děkujeme Vám za Váš pozitivní komentář. Ve Vašem e-mailu na Vás čeká malý dárek.
Přejeme hezký den.
Tým Dapi -
Skvělý obchod. V balíčku byl přesný návod na údržbu bot.
Reakce obchodu DAPI
moc Vám děkujeme za pozitivní komentář na náš e-shop Dapi. Do Vašeho e-mailu jsme Vám poslali malý dárek.
S přáním hezkého dne.
- Rychlé odeslání zboží
Reakce obchodu DAPI
děkujeme Vám za pozitivní komentář k našemu e-shopu Dapi. V mailu na Vás čeká málý dárek, jako poděkování za Váš nákup.
S přáním hezkého dne
Tým Dapi -
- Spolehlivost, občasné docela služné slevy...
Rychle doručeni
Spokojenost
Tým Dapi. -
- Přehledné webové stránky, kvalitní nabídka zboží.
- Rychlé dodání zboží.
- Spokojenost
Žádná nevýhoda.
Reakce obchodu DAPI
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení našich stránek. Mrkněte do mailu, čeká tam na Vás milý dárek.
perfektní boty :-)
čekám a čekám.....
Reakce obchodu DAPI
Dobrý den paní Zdenko, Vaše objednávka byla z naší strany odbavena a podána na Zásilkovnu dne 16.10.23. Zde Vám posíláme číslo Vaší zásilky: Z1149267711. Obraťe se prosím tedy na Vaši zásilkovnu. Hezký den Tým Dapi.
- Jediný obchod s velkým výběrem obuvi Kacper.Nakupuji především v kamenné prodejně v Pardubicích, jsem vždy spokojená. S eshopem mám 1.zkušenost,i tady hodnotím kladně.
- Kvalitní zboží, rychle doručení
- výběr krásných bot
- skvělá komunikace e-shopu
- rychlé dodání
Skvělé boty s možností odeslání domů nebo osobního odběru na prodejně. Velmi příjemné a milé jednání jak v e-shopu tak i na prodejnách. Nakupuji u Dapi pravidelně.
Reakce obchodu DAPI
- nákup není první vždy rychle bezproblémové doručení
Reakce obchodu DAPI
Nakupuji zde opakovaně a vždy jsem velmi spokojená. Produkty jsou kvalitní, komunikace s eshopem taky na jedničku .