- Rychlé dodání, velmi vstřícné jednání, vysoká kvalita zboží.
- komunikace
- individuální přístup při odesílání
- vyžadovaná opětovná platba za objednávku která již byla uhrazena
- zrušení objednávky na základě nedodržení dodací doby produktu. Objednávka vytvořena 25. září s dodací lhůtou dva týdny. 6. listopadu objednávka po dohodě zrušena.
- e-shopy které prodávají zboží které vlastně ještě asi ani nejsou objednané u výrobce fakt miluju.
- e-shop na obhajobu uvedl že se kontejner se zbožím zatoulal do Ameriky místo Evropy. Nerozumím tomu když výrobce je z Ameriky.
Nikdy více, naprosto neprofesiální chování. Jak z důvodu opětovné platby tak nedodání produktu.
Vytvořit si e-shop a prodávat produkty které nemám je velice jednoduché to by mohl mít E-shop každý v dnešní době.Reakce obchodu Dance shop
velmi nás mrzí Vaše negativní zkušenost s naším obchodem. Vámi zvolené zboží máme běžně skladem v desítkách kusech, bohužel se vyprodalo u nás i u výrobce. Rozhodně nejsme e-shop, který nemá zboží skladem. Pravdivě jsme Vás informovali o stavu Vaší objednávky a snažili se zboží co nejdříve zajistit. Sami jsme Vám nabídli alternativní možnosti včetně zrušení objednávky a vrácení platby.
Bohužel existují situace, které neovlivníme, a jakkoliv to zní podivně, jsou realitou. Za více než 15 let jsme jich zažili spoustu: například kompletní shoření kamiónu se zbožím za stovky tisíc nebo právě naložení kontejneru na špatnou loď.
Ještě jednou se Vám omlouváme za komplikace s dodáním části zboží z Vaší objednávky.
Michal Pimek -
- Paní Markéta je moc milá a trpělivá, nohu jsme měřily, poslaly si i zkušební boty pro představu kvůli širšímu chodidlu....s botami jsem moc spokojená,pohodlné, elegantní a v mojí velikosti-43! Moje druhé boty Rummos a jsem vážně překvapená,jak mohou být taneční boty pohodlné...
- Vyšší pořizovací cena se snad odrazí v kvalitě a delší trvanlivosti.
Dají se vybrat kvalitní výrobky.
- Vše v pořádku, rychlé doručení, velký výběr
Zboží na skladě bylo rychle doručeno, druhá část objednávky zatím ne. Výhoda je, že zboží na skladě nečeká na zboží, které je zatím u dodavatele.
Krásné, kvalitní zboží, rychlé dodání, výborná, příjemná komunikace - samá superlativa ❤️
Na stránkách mají jinou fotografii, než jaké přišlo zboží. Dcera si vybrala obyčejné cvičky jarmilky, i když byly téměř o 200,- Kč dražší než v jiných int. obchodech. Líbily se jí proto, že pouze v tomto obchodě byly celé černé bez "rušivého detailu trikolory". Ale přišly úplně stejné, jako v jiných obchodech, právě s touto "trikolorou".
I když se jedná o obyčejné jarmilky, fotografie by měla odpovídat realitě. Kdyby tam byla reálná fotografie, objednala bych v jiném obchodě levněji! Vracet nebudeme jenom proto, že nechci platit další poštovné. S dcerou jsme zde objednávaly poprvé a naposledy, obchod nás bohužel zklamal.Reakce obchodu Dance shop
děkujeme za upozornění na chybu na fotografii (dříve nám výrobce dodával bez trikolóry). Fotografii co nejdříve vyměníme a za vzniklé komplikace se omlouváme.
Pokud chcete zboží vrátit, neváhejte nás kontaktovat na [email protected]. Nabídneme vám dopravu zpět zdarma. Případně můžeme nabídnout slevu z Vaší objednávky.
S pozdravem,
- mají hezké věci
rychlé, bezproblémové
Super komunikace.
Bylo to rychlí.
Rychlé dodání, dobrá komunikace, kvalitní zboží
Nakupovala jsem už po několikáté a pokaždé velká spokojenost. Kupuji dceři oblečení a piškoty do baletu a jsem velmi spokojená s kvalitou zboží, výběrem barev a rychlostí dodání. Vybrané velikosti vždy odpovídají popisu, takže jsme nemuseli nikdy vracet a vyměňovat.
Zakoupila jsem v e-shopu darkovou poukazku jako darek. Super, ze to slo na dalku. Dostala jsem pdf mailem a poukazka k nakupu udelala radost .
Domluva s obchodem rychla. Celkova spokojenost -
- rychlá komunikace a odeslání produktů. Oblečení je kvalitní a skvěle sedí.
Velmi rychlý nákup. Boty odpovídají vyobrazení. Velice pěkné a super sedí!
Ochotny personal - poradi, vysvetli, pomuze.
- Výběr zboží
- Dobrá komunikace