- komunikace
- individuální přístup při odesílání
- vyžadovaná opětovná platba za objednávku která již byla uhrazena
- zrušení objednávky na základě nedodržení dodací doby produktu. Objednávka vytvořena 25. září s dodací lhůtou dva týdny. 6. listopadu objednávka po dohodě zrušena.
- e-shopy které prodávají zboží které vlastně ještě asi ani nejsou objednané u výrobce fakt miluju.
- e-shop na obhajobu uvedl že se kontejner se zbožím zatoulal do Ameriky místo Evropy. Nerozumím tomu když výrobce je z Ameriky.
Nikdy více, naprosto neprofesiální chování. Jak z důvodu opětovné platby tak nedodání produktu.
Vytvořit si e-shop a prodávat produkty které nemám je velice jednoduché to by mohl mít E-shop každý v dnešní době.Reakce obchodu Dance shop
velmi nás mrzí Vaše negativní zkušenost s naším obchodem. Vámi zvolené zboží máme běžně skladem v desítkách kusech, bohužel se vyprodalo u nás i u výrobce. Rozhodně nejsme e-shop, který nemá zboží skladem. Pravdivě jsme Vás informovali o stavu Vaší objednávky a snažili se zboží co nejdříve zajistit. Sami jsme Vám nabídli alternativní možnosti včetně zrušení objednávky a vrácení platby.
Bohužel existují situace, které neovlivníme, a jakkoliv to zní podivně, jsou realitou. Za více než 15 let jsme jich zažili spoustu: například kompletní shoření kamiónu se zbožím za stovky tisíc nebo právě naložení kontejneru na špatnou loď.
Ještě jednou se Vám omlouváme za komplikace s dodáním části zboží z Vaší objednávky.
Michal Pimek -
Na stránkách mají jinou fotografii, než jaké přišlo zboží. Dcera si vybrala obyčejné cvičky jarmilky, i když byly téměř o 200,- Kč dražší než v jiných int. obchodech. Líbily se jí proto, že pouze v tomto obchodě byly celé černé bez "rušivého detailu trikolory". Ale přišly úplně stejné, jako v jiných obchodech, právě s touto "trikolorou".
I když se jedná o obyčejné jarmilky, fotografie by měla odpovídat realitě. Kdyby tam byla reálná fotografie, objednala bych v jiném obchodě levněji! Vracet nebudeme jenom proto, že nechci platit další poštovné. S dcerou jsme zde objednávaly poprvé a naposledy, obchod nás bohužel zklamal.Reakce obchodu Dance shop
děkujeme za upozornění na chybu na fotografii (dříve nám výrobce dodával bez trikolóry). Fotografii co nejdříve vyměníme a za vzniklé komplikace se omlouváme.
Pokud chcete zboží vrátit, neváhejte nás kontaktovat na [email protected]. Nabídneme vám dopravu zpět zdarma. Případně můžeme nabídnout slevu z Vaší objednávky.
Michal Pimek -
obchod dobrý, zboží špatné - viz moje hodnocení pod přezdívkou Marci
Reakce obchodu Dance shop
mrzí nás Vaše nespokojensot se zbožím - naší snahou je mít pouze kvalitní zboží od předních výrobců tanečních potřeb. Pokud jste nebyla s objednaným zbožím z jakéhokoliv důvodu spokojena, neváhejte nám jej vrátit nazpět - obdržíte zpět hodnotu nákupu včetně poštovného.
Michal Pimek -
doposud jsem zaplacené zboží neobdržela
Reakce obchodu Dance shop
dodání Vámi objednaného zboží je 2-4 týdny. Nyní jsme na hraně tohoto termínu, bohužel v posledních 3 týdnech byla výroba paralizována omecněním takřka všech zaměstnanců Covidem a nutností dodržet povinnou karanténu. Zpoždění nás mrzí a budeme Vás kontaktovat s nabídkou slevy.
Michal Pimek -
na netu je uvedeno dodání 2-3 týdny, hned po objednávce začne řada výmluv na Covid a doba je i nekolikanásobná. Covid není nic, co by bylo nečekané a nové a bylo by fér na net uvádět reálnou nabídku , ne vymluvy poté
děkujeme za Váš názor.
Naše jednání považujeme v dané situaci za zcela férové. Ihned po objednávce jsme Vás informovali, že dodání možná nestiheneme dle uvedeného "obvyklého dodání 2-3 týdny" vzhledem k nadcházejícím svátkům i covidové situaci.
Bohužel se všichni nacházíme v situaci, kterou jsme nikdy nezažili....přes naši veškerou snadu o rychlé dodání se denně potýkáme s novými komplikacemi, které nemůžeme nijak ovlivnit.
- výhody jsem neshledala
- velmi slabá, skoro nijaká komunikace
nespolehlivost
- Jeden z mála obchodů s baletními potřebami
- Nekomunikuje, pokud neni zbozi na sklade zakaznika neinformuji, dneska mi prisel dotaznik o ohodnoceni nakupu, ale zbozi ke me vubec nedoslo.
Zkusim si pro priste vybrat jiny obchod
Reakce obchodu Dance shop
svědomitě zpracováváme každou objednávku, pravděpodobně se jedná o nějaké nedorozumění. Prosím napište nám číslo objednávky na [email protected], ihned se budeme problémem zabývat.
- Rychlá doprava
- Vzhled produktů silně neodpovídá obrázkům !!
KOmunikace , doprava skvělá
Ceny dobré.
Kvalita zboží horší než je uváděnaReakce obchodu Dance shop
konkrétně Vámi objednané zboží jsme sami fotili...nejedná se tedy o žádnou produktovou "vyumělkovanou" fotografii výrobce. O to více nás Vaše kritika o neodpovídajících obrázcích překvapila. V případě Vaši nespokojenosti z výrobkem máte možnost jej do 14 dní vrátit či vyměnit.
Pimek -
- žádné
- objednané zboží nedodáno
najít si jiný
Reakce obchodu Dance shop
objednané zboží bylo s dodací dobou 1-2 týdny, o čemž jste byl informován ještě před odesláním objednávky. Tento termín jsme dodrželi. Věříme, že se jedná pouze o nedorozumění. -
- rychlost dodání
- výborná komunikace
- nabízí zboží, které není běžně dostupné ve sportovní prodejně
- neodpovídající velikostní tabulky u obuvi
Jelikož je velikostní tabulky při objednání po internetu stěžejní, nedoporučila bych objednat obuv v této prodejně.
Reakce obchodu Dance shop
rádi poradíme při výběru správné velikosti. V případě špatného určení, Vám zdarma a v co nejkratším čase, obuv vyměníme za vhodnější velikost. -
- zatím žádná
- zboží není skladem
jsou lepší iternetové obchody
Zboží dorazilo opravdu ve velmi krátké době. Zásilka byla v absolutním pořádku. Zboží bylo nejlevnější ze všech dostupných internetových obchodů (TANEČNÍ BOTY - BLOCH). Ještě jednou děkuji.
- komunikace, ochota vyjít vstříc
- kvalitní
- -