Vše v pořádku, zboží dorazilo ještě dřív, než bylo avizováno na e-shopu (kratší dodací lhůta).
    Firma má vlastní dopravu, takže se nemusíte bát případných reklamací, kdy by vám cizí dopravce zboží poškodil.

• Komunikace
    • Dobré ceny
    • Ochota
    • Delší doba dodání

I přesto, že je zboží skladem, tak tím, že si to závaží sami, může doprava trvat až 14 dní. Každopádně psala jsem email, pán byl ochotný, vše mi vysvětlil a nevím, zda to tak dobře vyšlo nebo mi vyšel vstříc, každopádně skříň mi byla dodána v čase, který jsem potřebovala. Řidič byl velmi ochotný, neměl s ničím problém. Mohu jen doporučit.

rychlé dodání, dobrá kominikace

• Ceny
    • Přehled webu
    • Bohužel ne všechny plány na sestavení nábytkům neodpovídají objednanému kusů.
    • Přehlednost plánu na sestavení katastrofální.
    • Při více kusů nábytku chybělo označení která krabice je první v radě.
    • Absence spojovacího materiálu v některých případech nám chyběl a museli jsme shánět.

Výborná komunikace, vše v termínech, zboží kvalitní, pěkné, kompletní, balení i cena. Celková spokojenost, doporučuji.

• Rychlé vyřízení
    • Vlastní doprava

Objednávka byla rychle vyřízena, nábytek přišel v naprostém pořádku. Komunikace výborná, řidič ochotný. Maximální spokojenost.

Vstřícnost a ochota

• Fotky na webu
    • Ochotný řidič, který pomohl vynést alespoň lehčí zásilky
    • Doba dodání
    • Komunikace
    • Arogantnost
    • Obité poličky
    • Díly nepasovaly

-Doba dodání
    -Komunikace
    -Zboží naskladnili úplně jiné, než měli dostat
    -Neschopnost projevit nějakou omluvu z důvodů nedodání zboží v řádném termínu
    -Po potvrzovací SMS jsem si domluvil v práci dovolenou (raději na celý den, není to tam snadné si ho domluvit) a den před doručením zboží mi zavolala paní, že jim přišlo jiné zboží, že budu čekat několik týdnů zase
    -Směšná, ale opravdu směšná kompenzace
    -Špatná komunikace v den dodání
    -Pár obitých poliček
    -Některé díry se musely navrtat
    -Vypadalo to, jako by už to někdo používal
    -ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI!

Řadím tento ,,eshop" mezi ty ,,špatné.."

Reakce obchodu Daka nábytek

Vaši objednávku jsme doručili v termínu uvedeném u produktu. Dopravné 499,- za dvě velké skříně je optimální. V ceně není výnos na což jsme Vás upozornili. Žádnou reklamaci na zboží jsme od Vás nedostali a pokud jste měl nějaké obité poličky mohli jsme Vám je vyměnit to by nebyl problém.

Hezký den
    Daka team

Žádný problém vše přišlo v pořádku

• Neni třeba podrobně se rozepisovat, protože ochota a vstřícnost pracovníků je na nejvyší úrovni. Rychlost a profesionalita také. Neni co dodat ani vytknout. Naopak jen chválit. Stanislav Horák

Jedním slovem = PERFEKTNÍ !

Velice ochotný a příjemný prodávající, brzké dodání zboží. Rozhodně doporučuji všem.

• rychlé vyřízení objednávky
    • spolupráce po telefonu - zodpovězení doplňujících dotazů, dohledání informací k nábytku
    • ochota zaměstnanců, vstřícné jednání

Dobrá komunikace , bezproblémová doprava , ochotný řidič.
    Zboží v pořádku a očekávané kvalitě.

• Možnost dokoupení jednotlivých komoda skříní představ
    • Dlouhá čekací doba

Bylo prasklé jedno sklo jako políčka ve skříňce ale je to v řešení snad to bude vyřešeno kladně

Celkem dobrá nabídka v typu nábytku, který jsem potřeboval, a to byl stůl.
    Dodání bylo celkem rychlé, něco přes týden. S dispečinkem jsem se domluvil, že mi řidič půl hodiny předem zavolá a dodrželi to...

• za nízkou cenu docela dobré zboží jen s nepatrnými kazy

• Příjemné jednání

Sortiment na objednávku z Polska. Dodací lhůta tomu odpovídá. Navic Covidova doba. Přímo z Polska bych to já osobně rychleji asi nestihl. Děkuji Daka

Zboží dorazilo za 1 měsíc

• Přesně dodrželi lhůtu dodání, kterou u výrobku uvádí
    • Skvělá cena
    • Nechyběl nám ani jediný šroubek
    • Firma má vlastního řidiče, který byl velmi ochotný
    • Vůbec žádné

Rozhodně doporučuji, nakoupila bych zde znovu.

Mám dětský pokoj a naprostá spokojenost, kvalitní materiál i barva, funkčnost. A skvělá cena. Teď objednána předsíň a televizní stolek do dětského pokoje v barvě, kterou už máme.