• rýchle a korektné jednanie

• cena
    • přesná barva vozu
    • tužkové provedení

První nákup a velká spokojenost, rychlé doručení, fajn komunikace a barva přesně dle požadavku. Za mě doporučuji všem .

Vážený pane Macku

rád bych Vám poděkoval za vyplněné hodnocení dotazníku, zaslaný prostřednictvím Heureka.cz a za Vaši spokojenost s naším výrobkem a obchodem.

David Kučera

• Nakoupil jsem poprvé, uvidíme dál

Našel jsem tento obchod jako jediný, kde byla k dispozici barva mého vozu, navíc v minimálním množství k opravě drobných škrábů... Jakmile bude vhodné počasí, vyzkouším...

• Rychlost

V pohodě

• Velmi rychlá expedice.

• Perfektní informovanost

Vážená paní Kopfsteinová,

• dobré ceny

David Kučera

vcelku nemám co vytknout, mohu jen doporučit

• vše OK
    • rychlost

Super jednání.

David Kučera

Fér a rychlé jednání i dodání (druhý den k vyzvednutí na prodejně). Odborná konzultace.

vše ok

David Kučera

Skvely servis, informovanost, rychle dodani, prijemna komunikace, jednoznacne doporucuji.

Vážený paní Majcherová,

David Kučera

Dát si pozor jak zadáte doručení . Jinak služba O.K.

Vážený pane Huberte,

rád bych Vám poděkoval za vyplněné hodnocení dotazníku, zaslaný prostřednictvím Heureka.cz a za Vaši spokojenost s naším obchodem. Výběr zvolené dopravy je vždy na rozhodnutí zákazníka.

David Kučera

• Ceny, rychlost, přístup k zákazníkovi.

Vážený pane Zdeňku,

David Kučera

• rychlé dodání , poskytnutí dobré rady

David Kučera

• Výborná komunikace, zboží rychle připraveno k odběru, Děkuji.

Su moc spokojenej

• Rychlost dodání, kvalitní výrobek

Vážený zákazníku,

rád bych Vám poděkoval za vyplněné hodnocení dotazníku zaslaný prostřednictvím Heureka.cz, za Vaši celkovou spokojenost s naším obchodem a zakoupeným zbožím.