- namíchají jakoukoliv barvu
- perfektní a rychlá domluva
- vyběr produktů
- Pomoc s objednáním
- Namíchání odstínů, který jsme měli v minulosti
Rychlé vyřízení a zaslání
Vážený zákazníku,
rád bych Vám poděkoval za vyplněné hodnocení dotazníku, zaslaný prostřednictvím Heureka.cz a za Vaši spokojenost s naším obchodem.
David Kučera -
Spokojenost. Objednával jsem před léty a letos jsem objednával už i pro známé.
Vážený zákazníku,
rád bych Vám poděkoval za vyplněné hodnocení dotazníku, zaslaný prostřednictvím Heureka.cz a za Vaši spokojenost s naším obchodem a zakoupeným sortimentem.
Rychlost a spolehlivost
David Kučera -
Naprostá spokojenost, perfektní jednání a super zboží.
- Blesková rychlost expedice objednávky
Rychle, super
- SKVĚLÝ VÝBĚR,rychlé dodání
nevím o ničem
David Kučera -
Moc ochotný majitel, skvělá komunikace, rychlé zaslání.
Vážený paní Křičková,
- vše OK
Dobré a rychlé
- profesionalita
Vážený pane Čalfo,
- Vše v pořádku
David Kučera -
Pomoc při výběru zboží. Rychlost dodání. Vše v pořádku.
Vážený pane Michale,
David Kučera -
Rychlost, výběr. Jen u barvy musíte dle značky auta znát kód barvy
David Kučera -
Bez problémové korektní ,vstřícné jednání, kvalitní výrobky za rozumnou cenu.
Vážený pane Petře,
- Velmi dobrá komunikace
Velmi dobrá komunikace.
Vážený zákazníku
David Kučera -
Výtečný obchod, skvělá komunikace, rychlé dodání. Velmi rád zde nakupuji.
Vážený pane Jaromíre,
David Kučera