Pod vybalení pod Vánočním stromečkem, jsme zjištili, že ručník Zvonilky přišel špinavý. Zvonilka má na šatech černé pruhy, které tam nepatří. Je to asi zažrané, chyba výroby. Ale dceři se jinak líbil a je měkký... proto reklamovat nebudeme.
Kdybych ho viděla v obchodě, tak si ho nevezmu, ale poštou neovlivníte co Vám pošlou.... !!!!Reakce obchodu CZobchudek.cz
Dobrý den, určitě víte, že zboží chodí od výrobce originál zabalené, tudíž není možné zjistit, je-li s výrobkem nějaký problém. Je na výrobci, projde-li takové zboží výstupní kontrolou. Neruzumíme tedy, proč tak špatná recenze na náš obchod. Nikdo z Vaší strany se na nás neobrátil.
I tak Vám děkujeme za názor. S pozdravem, CZobchůdek -
- Obratem mi vratili penize.
- Zboží mi vůbec nedorazilo. Žádná zpráva o stavu objednávky.
- Obchod mě velice zklamal, už nikdy víc
Nedoporučuji, zboží už přes týden nedorazilo. Nedorazila ani zpráva o stavu objednávky, jsem obchodem velice zklamaná.
Reakce obchodu CZobchudek.cz
Dobrý den, zboží bylo odesláno třetí den po obdržení objednávky. Paní si po naší urgenci zásilku vyzvedla, bohužel tuto nepravdivou recenzi nesmazal. Náš obchod v ničem nepochybil. S pozdravem. CZobchůdek
- - dobrá komunikace, po pár dnech mi napsali, že zboží je děláno na zakázku a že se tím dodací lhůta prodlouží. Ale už trvá skoro 3 týdny.
- - dlouhá dodací lhůta
- délka dodací lhůty (včetně toho, že zboží je - údajně - děláno na zakázku) by měla být uvedena při objednávce.
- Zboží z kvalitních materiálů a možnost vybrat si sám vzor na věcičky.
- Špatná kontrola ušitého zboží.
Obědnaná pyžámka byla napohled moc krásná a z opravdu kvalitní látky.Ovšem na druhý už to taková sláva nebyla.Pyžámka jsem obědnávala hlavně kvůli šlapkám na kalhotkách.Šlapičky byly na velikost 98 ušité opravdu velmi malé,tak na roční dítě,takže dcera chodí z valné části po nohavicích.Jedny kalhotky měly ve švu asi patnácti centimetrovou nesešitu díru a řetízky z overlocku nebyly zakončené,takže jsem je všechny musela zapošít,aby se po vyprání nepáraly.Kabátky byly v pořádku.Kdyby se mi chtělo platit další poštovné,poslala bych to zpět.
- komunikativnost
pořádně si přečíst míry oblečení protože vel.86 u kalhot neodpovídá zařadila bych jí mezi velikost 92 možná i více...celková délka kalhot 56 cm trochu zklamání po 14 dnech dodací lhůty....jinak kvalita odpovídá ceně
Reakce obchodu CZobchudek.cz
Dobrý den, nevím z jakého důvodu nedoporučujete náš obchod...Pyžamka jsou krásná a kvalitní, jak jste nám sama potvrdila. Co se týče velikosti, u každého nabízeného pyžamka máme přesně popsané rozměry, velikosti a věk dítěte. Nemůžeme opravdu ovlivnit, že lidé nečtou co objednávají. Pokud jste si přála menší kalhoty, není nic nejdnoduššího než do poznámky napsat přání a my se určitě pokusíme vyhovět. O delší dodací lhůtě jste byla informována a také jste s ní souhlasila. Výrobce je vždy v tomto období velmi zaneprázdněn, díky nadcházejícímu zimnímu počasí a o této skutečnosti zákazníky informujeme. Tuto situaci jsme spolu řešily (ušití nového pyžamka, odstoupení od kup. smlouvy) ani jednu z nabídek jste nevyužila. Za Vaše postřehy přesto děkujeme. S pozdravem CZobchůdek
nakoupila jsem prvně,zaplatila předem,je to 12dní a stale nic nedošlo!takze to byl muj nakup u CZobchudek poslední!!
Reakce obchodu CZobchudek.cz
musím reagovat na Vaši recenzi.
Váš balíček byl odeslaný v den připsání peněz na náš účet. Jelikož nás z Vaší strany nikdo nekontaktoval, nemohli jsme vědět že něco není v pořádku. Dle informací České pošty Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne xxx uložena na poště.
Děkuji.
S pozdravem.