- Velký výběr
- Prozákaznický přístup
- Ochota poradit
- Dlouhodobě nedostupné některé druhy kol
- Dlohodobě nedostupné některé doplňky kol
Rychlé jednání a objednané zboží jsem měl druhý den u sebe.
- rychlé, snadné, příjemná komunikace
- vyborna komunikacia,
- rychle dodanie
- najlepse ceny
- Na prodejně dobře poradí
- Perfektní poradenství, příjemná komunikace a rychlé dodání zboží
- Osobní přístup při odeslání objednávky (spěchalo to pro narozeniny)
všechno super
- perfektni rychly pristup k me objednavce
- rychle jednani
urcite rada udelam dalsi objednavku
- Skvělý sortiment
- Skvělý zákaznický servis
Nelze než doporučit. Skvělý obchod se skvělým sortimentem a ochotnými lidmi. Díky.
- Vždy dobrá domluva
- Velmi pěkná prodejna
- Možnost kolo na prodejně vyzkoušet
- Rychlost!
- Parkovani před obchodem
- Pracovní doba
- Doporučuji volat
Profesionalni pristup, poradi s vyberem (detskeho) kola.
Pri vyzvednuti dodavky byla zjisteni chybejici polozka - blatniky. Obchod blatniky bezplatne doposlal postou. -
- personál
- prodejna
U konkurence mi nebyli schopni zjistit některé technické informace ani přes emailový dotaz a pán z pražské pobočky to věděl z hlavy po telefonu.
- Většina servisních dílů a dílů pro tuning skladem na prodejně.
- Velmi vstřícný přístup, sdílnost, ochota, trpělivost.
- Skvělý servis, konzultace, odborníci na svém místě
- Kolo připraveno k vyzvednutí do druhého dne
Dobrý výběr a rychlé dodání
- vše skladem
- perfektní obsluha
- ochota
Objednávali jsem to 23.3. Dva dny to leženo na skladu když jsem se zeptat kde mam zboží tak mi odpověděli že májí hodně objednávek , když jsem jím řekl to je dobře ale kde mam zboží který leželo na skladu dva dny . Jsem byl trošku zklamaný že nejsou schopni odeslat objednávku . Když jsem jím napsal o přijetí platby a jejich odpověď byla mame moc objednávek jsem si nešimli . Když objednávám z jedné stránky ze zahraničí je to největší eshop na světě kde denně odesílají tisíce zásilek , tak mi to přijde do druhého dne a je to z Německa a mam to na adrese . A ještě telefonní infolice když jsem tam telefonoval tak jednička jefunguje zjistit stav objednavky , dvojka je pobočky a když jsem jim se dovolal tak mi řekli že to jde z Brna ne z Prahy , nebo potobně . Jsem velice zklamaný z tyto zkušeností od tohoto e-shopu . Měli by byt rychlejší na doručovaným ne 4 dny kde 2 dny to leželo na skladě na pobočce a nikdo neevidoval informace který jsem zapsal do poznámek . Už se mi stalo že zboží bylo zaplacený ale nebyli doručený ani nekomunikoval e shop semnou . Tak kvůli to píšu do poznámek tyto věci a koukám jestli je tam telefonní spojení na ten eshop . Když jsem jim psal email nerapovali vůbec . S produktem jsem spokojený . Můj první a poslední nakup na teto e-shopu . Už nikdy víc tímto e-shopem . Mají co zlepšovat . Moje zkušenosti s tímto e-schopem .