Rychlé doručení zboží, zboží odpovídá popiskům a fotografiím na WEBU, dodáno ve 100% kvalitě a funkčnosti, přehledný WEB, jednoduchost vytvoření objednávky, přijatelné ceny, výborná komunikace, s nákupem v tomto obchodě jsem spokojený. V tomto obchodě jsem již nakupoval několikrát a vždy vše proběhlo k spokojenosti
Slušný sortiment, fajn ceny a rychlé vyřízení objednávky.
dobrý servis a příjemná obsluha
Komunikace s obchodem proběhla s maximální spokojeností , Hana
- Vsechno v pohode :)
- super jednání
- Široká nabídka kol a příslušenství, dobrého parkování u obchodů v Holešovicích, ochotný prodavač
- Velmi příjemný prodavač, skvělá nabídka i obsluha
- Personál obchodu velice vstřícný, odborný. Kolo připravili, seřídili. Dcera si ho jela se servisním technikem projet. Dostala odborný výklad k funkčnosti a ovládání některých prvků na novém kole. Opravdu super přístup.
Vše ok
- Rychlé vyřízení objednávky
- Vyzvednutí objednávky na prodejně bez čekání
- RYchlost
- spolehlivost
- dobrá komunikace
Cyklocentrum České Budějovice profesionální přístup, zaměstnanec cyklocentra zodpověděl veškeré dotazy a poradil. S úplnou samozřejmostí možnost kolo si projet. Rychlé vyřízení objednávky a stejně rychlé doručení.
Rychlost, příjemný přístup personálu.
Ochota vysvětlit dotazy
Možnost si kolo vyzkoušet -
- Dobré parkování, obchod v přízemí
- Uchvátaný personál, ještě jsem chtěl nějaké příslušenství a koukám, že už je vyjetá účtenka. Tak nic, dokoupím jinde.
Vše OK.
I když jsme nakonec nekoupili, rychlé a profesionální jednání.
Maximální spokojenost. Prodávající kolo nastavil na moje proporce a poradil i v oblasti údržby. Bylo vidět, že pán se velmi dobře orientuje, práce ho bavi