Arogantní jednání. Větší hnus jsem nezažil!!!!!!
Reakce obchodu Cyklo-Slachta
Dobrý den,i tohle je názor a my si ho moc vážime.
- Zboží již nelze dodat, přesto je pořád v nabídce s označení skladem u dodavatele. No zkrátka amatéři
- u zboží uvádějí nepravdivé informace o skladové dostupnosti zboží
- lžou i po telefonu
Objednal jsem součástku na kolo zde, protože u ní bylo uvedené, že je skladem. Až po týdnu! volal pán, že skladem není a nebude. Nabízel mi díl od jiného výrobce za stejnou cenu. Objednávku jsem zrušil. Následně jsem se na eshopu díval na nabízený díl a k mému překvapení byl o třetinu levnější než původní objednaný!
- vždy jsem tam našel co jsem hledal
Odměrený až nepřátelský přístup prodávajícího
Připadal jsem si, že obtěžuji.
Ale možná to mělo kořeny v nějakém špatném dni ..... no kořenem všeh zla je nedostatek poznání ....
Nechci ublížit, ale přeji vše dobré v roce 2021 -
- dlouhá dodací lhůta
- Posila rozbite zbozi a odmita nest zodpovednost.
Helma prisla poskozena, s rozpadnutou zadni racnou. Mailem jsem se ptal, co s tim, jestli mi helmu vymeni nebo vrati penize. Zavolal mi chlapek, hulakal na me, ze zbozi osobne balil, ze bylo v poradku a ze mam smulu, budu cekat mesic na reklamacni rizeni. Ze jsem nemel helmu na hlave a byla rozbita uz v krabici ho nezajimalo, ve 14 denni lhute pry mi penize nevrati, protoze on ruci za to, ze helma odchazela v poradku. V dnesni dobe korektniho a proklientskeho pristupu 99% eshopu to pro me byla exkurze do realneho socialismu.
- žádné
- mylné info o skladových zásobách
Nedoporučuji nakupovat na tomto obchodě
- Majitel nerozumi zbozi, ktere prodava. Arogantni a snad i primitivni.
- Zboží dodáno na fakturační namísto dodací adresy. Přes mé upozornění se ani neomluvili.Zboží bylo dodáno bez návodu v českém jazyce-povinné. Po vyžádání tento poslali.
Nenechat si cokoliv líbit !
Reakce obchodu Cyklo-Slachta
Pan zákazník M.V, zjevně neumí neumí pracovat s PC.
Že mu dopravce nezavolal předem a vzbudil dceru, to není chyba z naší strany. Český návod, byl přiložen u zboží a 30 stránkový manuál!!! jsme poslali na požádáni obratem. Celý problém byl vyřešen do druhého dne.Velmi nás mrzí arogantní chování zákazníku, kteří jsou nespokojeni ze zásady.Radim Šlachta. -
- Bohužel jsem obdržel zcela jiný typ napínáku řetězu, než byl vyobrazen v e-shopu. Ten, který jsem obdržel, jsem mohl jinde koupit za lepší cenu.