rychlé dodání
rychlé jednání
Objednávka byla vyřízena velmi rychle. Na telefonický dotaz paní reagovala velmi ochotně. Byla jsem velmi spokojená.
Moje zkušenosti jsou velmi dobré. Objednávka byla okamžitě vyexpedována a doručena. Z mé strany je maximální spokojenost.
- Rychle a kvalitni doruceni i objednane veci
- nabízejí zboží, které jsem jinde nesehnal
- zboží je skladem
- výrobek byl doručen rychle
Rychlost dodání
- Rychlost vyřízení a doručení
Velmi rychle dodání a vše v naprostém pořádku
- rychlost dodání
- příjemná komunikace
- Rychlost vyřízení objednávky
Vyřízení a odeslání objednávky proběhlo v pořádku a rychle. Bude to ale již týden, co bylo zboží předáno dopravci a od té doby se nic neděje. Ze sledování balíku je vidět, že se již 6. den nachází v Praze. Do Mladé Boleslavi je to opravdu dálka. Přitom v dnešní době jiní dopravci doručují do druhého dne.
Reakce obchodu Cvicebni-pomucky.cz
děkujeme za hodnocení. Ráda bych se jen ohradila proti Vašemu vyjádření Nedoporučuje obchod. Jak jste sama uvedla, Vaši objednávku jsme přijali v 28.3. cca ve 12hod. Hned druhý den, 29.3. jsme ji předali dopravci, kterého jste si zvolila. Balík měl být k Vám dodán 30.3. To se nestalo. Pokud je však balík již týden na depu přepravce, bylo by dobré buď zkusit zavolat dopravci a zeptat se, kde je problém. Nebo zavolat nám a informovat nís o tom, že je s balíkem nějaká komplikace. My bychom Vám bez problémů zboží zaslali znovu. Místo toho týden čekat, nic nedělat a pak napsat negativní hodnocení eshopu, který neudělal žádnou chybu, mi nepřijde úplně fér.
Komunikace je základ. Pokud chybí, těžko je možné něco řešit.
I tak děkujeme, že jste věnovala svůj čas k napsání hodnocení. Nijak to ale bohužel nevyřešilo Váš problém. Pokud byste stejný čas věnovala tomu, že byste napsala nebo zavolala nám, mohla jste už zboží mít u sebe a být spokojeným zákazníkem :) To jen tak k zamyšlení...
Kopecká Jitka
www.cvicebni-pomucky.cz -
spokojenost!!
Vše proběhlo k mé spokojenosti
Rychlost,profesionalita a spolehlivost.
Velmi rychlá dodávka zboží a bezproblémová
Trochu déle trvalo dodání. Firma občas nebere telefon.
- Rychlé vyřízení objednávky
- Mega rychlé dodání.