Vyřízení a odeslání objednávky proběhlo v pořádku a rychle. Bude to ale již týden, co bylo zboží předáno dopravci a od té doby se nic neděje. Ze sledování balíku je vidět, že se již 6. den nachází v Praze. Do Mladé Boleslavi je to opravdu dálka. Přitom v dnešní době jiní dopravci doručují do druhého dne.
Reakce obchodu Cvicebni-pomucky.cz
děkujeme za hodnocení. Ráda bych se jen ohradila proti Vašemu vyjádření Nedoporučuje obchod. Jak jste sama uvedla, Vaši objednávku jsme přijali v 28.3. cca ve 12hod. Hned druhý den, 29.3. jsme ji předali dopravci, kterého jste si zvolila. Balík měl být k Vám dodán 30.3. To se nestalo. Pokud je však balík již týden na depu přepravce, bylo by dobré buď zkusit zavolat dopravci a zeptat se, kde je problém. Nebo zavolat nám a informovat nís o tom, že je s balíkem nějaká komplikace. My bychom Vám bez problémů zboží zaslali znovu. Místo toho týden čekat, nic nedělat a pak napsat negativní hodnocení eshopu, který neudělal žádnou chybu, mi nepřijde úplně fér.
Komunikace je základ. Pokud chybí, těžko je možné něco řešit.
I tak děkujeme, že jste věnovala svůj čas k napsání hodnocení. Nijak to ale bohužel nevyřešilo Váš problém. Pokud byste stejný čas věnovala tomu, že byste napsala nebo zavolala nám, mohla jste už zboží mít u sebe a být spokojeným zákazníkem :) To jen tak k zamyšlení...
Kopecká Jitka
www.cvicebni-pomucky.cz -
- Služba obchodu je skvělá, přehledná a rychlá
- Super ceny
Činky přišly špinavé,vypadaly jak kdyby je někdo pár let používal, zřejmně ležely dlouhou dobu v nějakém špinavém sklepě.
- Rychlost doručení a bezkonkurenční cena.
obchod funguje, ale tato balanční deska je naprosto nepoužitelná, vůbec by ji neměli prodávat.
Reakce obchodu Cvicebni-pomucky.cz
Dobrý den, děkujeme za recenzi.
Považuji za vhodné doplnit naši reakci.
Objednaná balanční plošina je české výroby, kvalitní, vyváží se i do zemí EU a to dokonce tolik, že výrobce čas od času nestíhá. I my jich prodali desítky kusů bez jediné připomínky zákazníků.
Domnívám se proto, že jste možná nevhodně zvolili obtížnost. Tato balanční deska patří mezi ty s vyšší obtížností. Proto se Vám možná může zdát nepoužitelná, protože zkrátka není pro Vás vhodná.
Nicméně máte možnost zboží vrátit ve 14ti denní lhůtě, což jste z nějakého důvodu nevyužili a místo toho jste se rozhodli udělit špatné hodnocení.
Stačilo přitom zvednout telefon nebo napsat email a domluvit si vrácení zboží a peněz či výměnu za jiný typ balanční plochy.
Bylo by to patrně pro všechny lepší řešení, než tohle.
Ale to už bohužel nemůžeme nijak ovlivnit.
Jitka Kopecká
www.cvicebni-pomucky.cz -
- Míč je od výrobce z kvalitního materiálu.
- Na webových stránkách jsem nenašla odstín barvy zeleného míče. Po rozbalení jsem byla zklamaná...Produkt je vyroben 11/2016, což je skoro 1,5 roku před dodáním zboží, u výrobku z "gumy" myslím dost dlouho.
Reakce obchodu Cvicebni-pomucky.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení.
Ráda bych doplnila některé informace.
Barva míče je na webu zobrazena. U objednané varianty je oficiální fotka přímo od výrobce, která odpovídá skutečnosti.
Pokud jde o dobu/datum výroby míče - pokud je míč skladován správně (není na slunci nebo není vystaven extrémním teplotám apod.), není rok a kousek žádnou dlouhou dobou. Sama mám tento míč nafouknutý doma v obýváku a používaný již 6.rokem.
Nicméně na vrácení zboží máte samozřejmě nárok a vratku vyřídí kolegyně bez jakýchkoliv problémů :)
Jitka Kopecká, www.cvicebni-pomucky.cz -
- obchod potvrdil objednávku, ale dále nekomunikuje; trochu se děsím, zda zboží dorazí do Vánoc;
zboží opakovaně nedorazilo na určenou adresu ač adresát byl doma -celkem celý proces trval týden a jako důvod nedoručení přišlo do mailu že zásilka nebyla doručena z důvodu nezastižení adresáta !!!!! již nikdy nebudu objednávat zboží tímto způsobem s platbou dopředu
Reakce obchodu Cvicebni-pomucky.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaši reakci.
Ráda bych jen doplnila, že zboží bylo objednáno v úterý po poledni, odesílali jsme ve čtvrtek. Mělo být dodáno v pátek. Termín dodání avizovaný na webu 3-7 dní.
Z naší strany by tedy bylo zboží dodáno třetí den. Což je nejkratší možný termín u zboží, které není skladem.
Bohužel e-shopy opravdu nemohu ovlivnit jednotlivé řidiče, kteří doručují zásilky.
Při hodnocení e-shopu je proto vhodné (spravedlivé) hodnotit dopravce odděleně od eshopu, protože řidiče pošty v místě Vašeho bydliště skutečně neovlivníme.
Zásilka Vám nakonec byla dodána tuším v úterý. Takže proces doručení trval týden, ale od objednání a s víkendem.
Jitka Kopecká, www.cvicebni-pomucky.cz