Přihlásit se a přidat recenzi

Vše v pořádku, doporučuji!

To jak bylo zboží zabaleno způsobilo problémy s dopravou.
    Zboží o váze 11 kg a rozměru 177x100x11 cm bylo uloženo na výšku na dřevěné paletě v obří krabici, vyplněné cca 14 prázdnými krabicemi a to celé omotané fólií. Balík byl tak velký, že se nevešel do dodávky !
    Nic tak hrozného jsem ještě neviděl !

Reakce obchodu Curver-shop.cz

Velice se omlouváme za způsob balení Vámi objednaného zahradního stolu. Tyto výrobky běžně balíme do kartonové krabice s polystyrenovou výplní. Bohužel díky naší letošní zkušenosti s dopravou, kdy byl stůl několikrát doručen poškozený, jsem museli způsob balení změnit. Při převzetí zásilky je odebrat jen výrobek a paletu spolu s obalem vrátit dopravci.

Děkujeme za Vaší objednávku a ještě jednou se omlouváme za způsob balení.

S přáním hezkého dne

• rychlé dodání zboží

• Nejlepší ceny, co jsem kde našla
    • Slevové akce
    • Kvalitně zabaleno
    • Doprava zdarma
    • Komunikace

Bála jsem se objednat plastové boxy kvůli riziku poškození během přepravy. Ale neměla jsem jinou možnost a byla jsem s nákupem maximálně spokojená.

• Rychlost dodani

• Komunikace
    • Průhlednost obchodu

Mám opravdu špatnou zkušenost s komunikací obchodu. Nejen to, že vystupují jako curver shop, poté mi prijde potvrzení z obchod@kvalitnidomacnost. Ale reklamaci vyřizuje Leifheit shop. Ale hlavně mi poslali cizí zásilku. Reagovali obratem, že mi pošlou správnou zasilku a cizí balik si vyzvednou. Že mi dají vedet. Ale vedet mi nedali. Teď mi volá zásilková společnost, že si jedou pro ten balik. Samozřejmě nejsem doma, protože jsem tuto informaci neobdržela.

• Rychlé doručení
    • Pouze jeden barevný odstín zboží

Na stránkách bylo napsáno,že zboží je dostupné. V okamžiku, kdy jsem zaplatila mi přišel email,že zboží je nedostupné a že mi ho zašlou až bude.
    bez udání termínu.Tak zatím čekám.

Reakce obchodu Curver-shop.cz

velice se omlouváme za pozdní odeslání Vaší objednávky, způsobené mdočasným vyprodáním akční položky. Regálek jsem pro Vás objednali a ihned po naskladnění byla Vaše objednávka vyřízena a zásilka odeslána na Vaší adresu.

Ještě jednou se velice omlouváme za komplikace spojené s vyprodáním výrobku.

S přáním hezkého dne

• rychlost dodání
    • pečlivě zabaleno
    • dobrá cena

• Rychlé vyřízení objednávky.

Rychlost a spolehlivost.

Vstřícnost, ochota

u veci skladem super rychle, ne uplne dokonale popisky, mnohdy neni z popisu jasne co je vyska/sirka/hloubka ... jinak celkem OK

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• rychlé vyřízení, celkově pohoda

Stále čekám.....

Reakce obchodu Curver-shop.cz

na Vaší objednávce byla zvolena dóza na potraviny, u které byla uvedena informace, že se jedná o výrobek na objednávku. Dózu jsme pro Vás ve výrobním skladu objednali a včera byla naskladněna.

Dnes bude Vaše objendávka vyřízena. Na objednávce byl upraven způsob dopravy z doručení Českou poštou na osobní vyzvednutí v našem odběrném skladu v Hostivici. Ještě dnes tak bude možné objendávky vyzvednout.

Děkujeme za Vaší objednávku

• Rychlé doručení zboží.

• výborná komunikace, rychlé dodání, výhodná cena, kvalitně zabaleno
    • nevýhody žádné

úplná spokojenost, děkuji